- 23 Temmuz 2014
- 6.179
- 17.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cani ve merhametsizsiniz !!!!Siz nasıl insanlarsınız ya. Şuan hayatımın şokunu yaşıyorum. Ve en büyük pişmanlığımi. Ne merhametsizligjm kaldı ne caniligim. Kedi Şuan evimde ve koltuğumda uyuyor. Yaptığım hatanın bende farkındayım. Eşime defalarca dedim hayvan benim yüzümden bu hale geldi biliyorum ama sende beni anla evimde bakamıyorum dedim. Benim alınacağımi düşündü. Ama alışamıyorum. Ve Bi o kadarda seviyorum. Ama bu beni canı kalpsiz merhametsiz yapmaz. Kendinize gelin.
Anlatım bozukluğu değil çelişki var'' Ben sokağa attım ama kediyi seviyorum '' sizcede anlatım bozukluğu yok mu?
Cok ilginç. 1 sene baktıginiz, sokak yaşantısını unutturup hazıra alistirdginiz bir kedi var. Bir anda 'ay yapamicam' diyorsunuz, sokağa saliyorsunuz.Siz nasıl insanlarsınız ya. Şuan hayatımın şokunu yaşıyorum. Ve en büyük pişmanlığımi. Ne merhametsizligjm kaldı ne caniligim. Kedi Şuan evimde ve koltuğumda uyuyor. Yaptığım hatanın bende farkındayım. Eşime defalarca dedim hayvan benim yüzümden bu hale geldi biliyorum ama sende beni anla evimde bakamıyorum dedim. Benim alınacağımi düşündü. Ama alışamıyorum. Ve Bi o kadarda seviyorum. Ama bu beni canı kalpsiz merhametsiz yapmaz. Kendinize gelin.
Hanımefendi bugün götürdüm bütün aşılarını yaptırdım iç dış parazit. Herseyini. Kedi şuan çok sağlıklı. Hepinizi anlıyorum. İnanın anlıyorum. Çok hassas bir konu. Ama ben hayvana bile isteye işkence etmedim hayatım boyunca hayvanlar bana hastalık bulastiracak tüyünü yutarsam ölürüm enfeksiyon kapatırım diye düşünerek büyüdüm. Ama bu benim bilinç altım. Ben vicdansız yada merhametsiz kalpsiz değilim. Sadece hayvanlara alışık bir insan olmadığım için tecrübem olmadığı için bütün bunları yaptım. Ve inanın hala daha vicdan yapiyorum. Ama yorumlar o kadar yapmacık ki. İnsana bu cümleleri kuranların hayvan sevgisi bana çok sahte geliyor. Kimse kusura bakmasinSiz yaptiginizi iyilik olakmi görüyorsunuz gerçekten bu kadar vicdansizmisiniz yaa sokağa atana kadar sahiplendirseydiniz küçücük cana yasattiginiz travmalar sonucu uyuz olmuştur mümkünse yarın veterinere götürün bir cana bu kadar eziyet edilmez günahtır
Laf söyledi balkabağı kedi bu kedi, acıyı, açlığı, güvenli bağlanmayı her şeyi insanla eşit hisseden bir canlı ne diyorsunuz siz ya ne hamamböceği?Umarım birgun eşiniz tarafından hamam böceği için bosanirsiniz.
Bence siz susun artık.İnsana bu cümleleri kuranların hayvan sevgisi bana çok sahte geliyor. Kimse kusura bakmasin
Çok yapmacık, vicdansız ve sahte ailede büyümüssünüz aileden yadigar bu vicdansızlık ovvv.hayvanlar bana hastalık bulastiracak tüyünü yutarsam ölürüm enfeksiyon kapatırım diye düşünerek büyüdüm.
Adamı da suçlu buluyorum kadın baştan beri istemediğini söylemiş neyin ısrarı bu. Ben de kedilerden çok korkan biriydim eşim de aşırı sever arabasında kedi mamasıyla dolaşır. Eve bi kedi sahiplenmek için ben tamam diyene kadar bekledi. İnsan karısının huyunu bilir yani. Kadının yaptığı kabul edilemez de adam da masum değil yaniAma keskin bakmak lazım sonuçta sokağa attığı şey çöp poşeti değil bir can
Ne titizi bibi bahaneler türetmek ben kemoterapi alırken bile gözümün önünden ayirmadim dr yasakladığı halde kucağımda yatırdım onu bunu bilmem de Allahın yarattığı o yer yüzü meleklerini sevmeyen den uzak duracaksınDüşünsene evinde böyle vicdansız merhametsiz biriyle yaşıyorsun neymiş titizmiş
Bizim hayvan sevgimizin sana nasil geldiği bizim umrumuzda mi sence? Ufacik kediyi mahvetmis halâ konuşuyor, hayvan da olsa rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.Hanımefendi bugün götürdüm bütün aşılarını yaptırdım iç dış parazit. Herseyini. Kedi şuan çok sağlıklı. Hepinizi anlıyorum. İnanın anlıyorum. Çok hassas bir konu. Ama ben hayvana bile isteye işkence etmedim hayatım boyunca hayvanlar bana hastalık bulastiracak tüyünü yutarsam ölürüm enfeksiyon kapatırım diye düşünerek büyüdüm. Ama bu benim bilinç altım. Ben vicdansız yada merhametsiz kalpsiz değilim. Sadece hayvanlara alışık bir insan olmadığım için tecrübem olmadığı için bütün bunları yaptım. Ve inanın hala daha vicdan yapiyorum. Ama yorumlar o kadar yapmacık ki. İnsana bu cümleleri kuranların hayvan sevgisi bana çok sahte geliyor. Kimse kusura bakmasin
Hanımefendi ben kemoterapi alırken bile kucağımda yatırdım 3 tane kedimi sen ne anlatıyorsun bana enfeksiyon riski en yüksek olan biri olarak kendimden 1 dk bile ayrı tutmadım sizinkisi bahaneler turetmek eşiniz yerinde ben olsa idim o cani sokağa attiginiz gün bende sizi kapının önüne koyardımHanımefendi bugün götürdüm bütün aşılarını yaptırdım iç dış parazit. Herseyini. Kedi şuan çok sağlıklı. Hepinizi anlıyorum. İnanın anlıyorum. Çok hassas bir konu. Ama ben hayvana bile isteye işkence etmedim hayatım boyunca hayvanlar bana hastalık bulastiracak tüyünü yutarsam ölürüm enfeksiyon kapatırım diye düşünerek büyüdüm. Ama bu benim bilinç altım. Ben vicdansız yada merhametsiz kalpsiz değilim. Sadece hayvanlara alışık bir insan olmadığım için tecrübem olmadığı için bütün bunları yaptım. Ve inanın hala daha vicdan yapiyorum. Ama yorumlar o kadar yapmacık ki. İnsana bu cümleleri kuranların hayvan sevgisi bana çok sahte geliyor. Kimse kusura bakmasin
Onlar titiz de biz pisliğimizden ölüyoruz sanki! Vicdansızlığın adı titizlik mi olmuş?Ne titizi bibi bahaneler türetmek ben kemoterapi alırken bile gözümün önünden ayirmadim dr yasakladığı halde kucağımda yatırdım onu bunu bilmem de egerki Allahın yarattığı o yer yüzü meleklerini sevmeyen den uzak duracaksın
Tmm varsin ben yapmacik olayim ama siz bir psikiyatriye gidip bu sikayetleriniz icin tedavi olmayi dusunmeyip hayvani sokaga atarken de cok mu vicdanli oldugunuzu dusunuyordunuz?Hanımefendi bugün götürdüm bütün aşılarını yaptırdım iç dış parazit. Herseyini. Kedi şuan çok sağlıklı. Hepinizi anlıyorum. İnanın anlıyorum. Çok hassas bir konu. Ama ben hayvana bile isteye işkence etmedim hayatım boyunca hayvanlar bana hastalık bulastiracak tüyünü yutarsam ölürüm enfeksiyon kapatırım diye düşünerek büyüdüm. Ama bu benim bilinç altım. Ben vicdansız yada merhametsiz kalpsiz değilim. Sadece hayvanlara alışık bir insan olmadığım için tecrübem olmadığı için bütün bunları yaptım. Ve inanın hala daha vicdan yapiyorum. Ama yorumlar o kadar yapmacık ki. İnsana bu cümleleri kuranların hayvan sevgisi bana çok sahte geliyor. Kimse kusura bakmasin
Aynen yeni trend oldu valla kedi kendinden de titiz onun ki titizlik değil bence eşinin ilgisini kendine çekmek var böyle tuhaf insanlarOnlar titiz de biz pisliğimizden ölüyoruz sanki! Vicdansızlığın adı titizlik mi olmuş?
Harikasının kedilerim bana da her zaman iyi gelirHanımefendi ben kemoterapi alırken bile kucağımda yatırdım 3 tane kedimi sen ne anlatıyorsun bana enfeksiyon riski en yüksek olan biri olarak kendimden 1 dk bile ayrı tutmadım sizinkisi bahaneler turetmek
Tesekkür ederim onlara kıya bilirmisin hiç onlar rabbimin bize emanetiHarikasının kedilerim bana da her zaman iyi gelir