- 30 Temmuz 2022
- 49
- 0
- Konu Sahibi Cancancan333
Merhaba hanımlar 1 yıl baktığımız kuşlarımız var çiftler fakat yumurta yapmadılar 1 yıldır dişi olan erkekle çifleşmek istemiyor erkek istemesine rağmen… bize de alışmadılar zaten evin içinde tek bir yere konuyorlar o da komodinin üstü onun dışında bi yere uçmazlar. 1 yıldır bu şekilde bakıyorum. Geçen pazar günü bizim apartmanın aşağısına smokin yavru kedi gelmiş bi gözü hafif görmüyor apartmanın aşağısındaki kediler dövmüş üzeri çamur içindeydi. Biz de eşimle eve aldık 10 gündür bizde kedi eve çok alıştı zaten gelir gelmez adapte oldu yemesi içmesi iyi neşe kaynağımız oldu zaten kedileri çok severim. Ama kedi ve kuş bi arada olmuyor kafeslerine doğru yavaşça gidip atlamaya başladı anladım ki ne kedi rahat olacak ne ben ne de kuşlar. Sizce kediyi geri apartmanın asagısına mı bırakmalıyım yoksa kuşları kuşçuya mı vereyim ? İkisine de kıyamıyorum kesinlikle ama mecburen birinden vazgeçicem sizce ne yapmalıyım bizim apartmandaki bi kaç kişi asagıdaki kedilere bakıyor ama çok yol üstü olduğu için yavru kediler eziliyor hep ne yapacağımı şaşırdım sahiplendireceğimi hiç sanmıyorum kimse almaz hiç çevrem de yok zaten burada aynı zamanda çalışıyorum gözüm arkada kalıyor