• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

evde 3 kedim var. hele bir tanesi katledilen kedinin kopyası
bakıp bakıp ağladım. nasıl kıyıyorlar o masumlara
ağzı var dili yok. derdini anlatamaz, kendini koruyamaz.
bunu yapan insan olamaz.
rüyamda bile beddua ediyordum ona.
allah tarifsiz acılar yaşatsın o pislik herife.

Suriyeli de gectim kediyi de. Sadece kendimi dilusunuyorym kediye bunu yapan sokajta beni kistirsa ne yapmaz ki. Adamda vicdan duygusu gelismemis. Bunun icin gereken mutlaka yapilmali. Alsinlar tedavi etsinler ya. Tuylerim urperdi..

bu varliklar insan degilki, tedavi insan olanlar icin yapilabilir ancak, kapaticaksin bi yere bidaha insan
icine cikamasin, cokmu acimasizim :41:

canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .

Sorun şu ki kediye bunca eziyeti yapan insanlıktan nasibini alamamış kişi bir üniversite öğrencisi. Edebiyat öğrencisi. Yarın öbür gün liselerde çoluk çocuğumuza öğretmenlik yapacak belki. Sizce nasıl bir eğitim verebilir bu herif? KAldı ki hayvan öldüren insan da öldürür gayet net. Yarın öbür gün sokakta vay efendim bana niye baktın diye birini öldürünce veya tecavüz vs gibi haberlerle bu herif tekrar karşımıza çıkacak. Kimsenin canı yanmasın. Boş yere o sıraları işgal etmesin. Gereken neyse bir an önce yapılır inşallah. Utanıyorum aynı havayı soluyoruz bu canilerle.

Emin ol o adi seni görse bir şey yapmaz , gücü ancak dolap altına kaçıp acı çeken kediye geçer . Ellerim titredi sinirden .

Acaba ne düşünüyor bunu yaparken valla merak ediyorum vereceği cevapları..

Bi çocuk daha vardı böle üniversiteli kediyi öldürmüştü tekmeleyerek video kaydı vardı.. Noldu o? Çok uğraşıldı imzalar, eylemler ama sanırım bir sene sonra anca mahkemesi yapışmıştı ve para ödeyip kurtulmuştu, gerisini bilmiom.. Zaten zengin züppenin tekiydi. Yani sokaktaki cana kıymanın cezası küçük bi miktar para ödeyip çıkmak. O yüzden benim bu adaletten beklentim yok, inşallah allah cezasını verir bunların. Aynı şekilde can verirler..

Videoyu izlemedim iyikide izlememişim dayanamam ben böyle şeylere:14: aynı şekilde geber hatta iki misti acıyı çekerek bedduadan hoşlanmıyorum ama zorla gel bana beddua et küfür et diyolar resmen:20:

evde 3 kedim var. hele bir tanesi katledilen kedinin kopyası
bakıp bakıp ağladım. nasıl kıyıyorlar o masumlara
ağzı var dili yok. derdini anlatamaz, kendini koruyamaz.
bunu yapan insan olamaz.
rüyamda bile beddua ediyordum ona.
allah tarifsiz acılar yaşatsın o pislik herife.

Bende sürekli beddua ediyorum o adama. Rabbim aynı acıları ona da yaşatsın inşallah.

Bu insan kılıklı yaratık aramızda elini kolunu sallayarak dolaşmamalı. Üniversiteyi aradım ilgileceklerini söylediler ama ne yapabilirler bilmiyorum okuldan uzaklaştırma mı ?

Bu adam bizim çocuklarımıza öğretmen ol-ma-ma-lı !!!! :50:

Bi çocuk daha vardı böle üniversiteli kediyi öldürmüştü tekmeleyerek video kaydı vardı.. Noldu o? Çok uğraşıldı imzalar, eylemler ama sanırım bir sene sonra anca mahkemesi yapışmıştı ve para ödeyip kurtulmuştu, gerisini bilmiom.. Zaten zengin züppenin tekiydi. Yani sokaktaki cana kıymanın cezası küçük bi miktar para ödeyip çıkmak. O yüzden benim bu adaletten beklentim yok, inşallah allah cezasını verir bunların. Aynı şekilde can verirler..

çünkü bir hayvanı öldürmek ya da işkence etmek suç değil kabahat
hayvan öldürünce cinayetten değil kabahatten yargılanıyor bu insan demoları
bir türlü meclisten geçemedi kabahatlar kanunu kapsamından çıkması için yapılan düzenlemeler
söz konusu kendi maaşları olunca 5 dakkada onaylayan millet vekilleri iş buna gelince vakit bulamadılar zaar.
eğer zamanında ufuk günaydın denen haysiyetsiz adam gibi bir ceza alsaydı
belki caydırıcılığı olup bugün bir de can aksoy vakası yaşanmayacaktı.

Son düzenleme:
Allah bin türlü belasını versin...
Öldürdüm diye de yazıyor pislik iğrenç insan...
Madem bu kadar sinirlendin kediyi başkasına verseydin neden öldürüyorsun?
Öldürme şekli bile çok iğrenç damacanayı üstüne atmış...
Bu yaratık insan olamaz. :47::50::50::50:

canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .

Suriye'de, Mısır'da ölen insanlara elbette üzülüyoruz. Ama ben de madem insandan konu açıldı, Van'da depremde ölen insanlarımız için de çok üzüldük.
Aynı şekilde, Van'da -20 derecede soğuktan ölen, üşüyen kardeşlerimiz için de üzülüyorum, üzüldüm de...
Ben de bu durumda Suriye'de ölen insanlar kadar Van'daki vatandaşlarımızın çektikleri konuşulmadı diye düşünüyordum tam.
Denk geldi söylediğiniz iyi oldu. :6::31:

Haklısınız maalesef ceza sadece para cezası.

Kediyi öldürüken hiç birşey hissetmemiş bir de sosyal paylaşım sitesinde paylaşmış bunu.

Rabbimin adaletine güveniyorum inşallah o cezasını bu dünyada ve ahirette versin.

Acaba ne düşünüyor bunu yaparken valla merak ediyorum vereceği cevapları..

Ne düşünecek ? Düşünme yetisi ya kaybolmuş ya doğuştan hiç olmamış.

Vicdandan yoksun , marjinal olmak adına insanlık dışına çıkabilecek , toplumda bir yer edinememiş zavallı .

Sorsan sırıta sırıta cevap verir emin ol , yaptığının vehamet derecesinin ne kadar farkında acaba ?

Suriye'de, Mısır'da ölen insanlara elbette üzülüyoruz. Ama ben de madem insandan konu açıldı, Van'da depremde ölen insanlarımız için de çok üzüldük.
Aynı şekilde, Van'da -20 derecede soğuktan ölen, üşüyen kardeşlerimiz için de üzülüyorum, üzüldüm de...
Ben de bu durumda Suriye'de ölen insanlar kadar Van'daki vatandaşlarımızın çektikleri konuşulmadı diye düşünüyordum tam.
Denk geldi söylediğiniz iyi oldu. :6::31:

Ağzına sağlık arkadaşım tam Van konusunu yazacaktım, sen önce davranmışsın. O kadar soğukta çadırdaki aileler ne yapıyor acaba bazıları için varsa yoksa Suriyeli...insan olarak herkes değerli ama önce benim vatandaşım. Ve Ankara'daki İstanbul'daki Suriyelileri gördükçe ister istemez onlara karşı sinirleniyorum hepsi maalesef kapkaççı, dilenci, trafikte arabaların üzerine saldırıyorlar. Kapılarımızı muhtaç olana açmak güzel ama insani şartları kendi vatandaşına bile sağlayamayan bir devletin bu suriyeli politikasını hiç tasvip etmiyorum.

Asıl konuya gelirsek... o korkunç görüntüleri izleyemedim, içim kaldırmayacak çünkü. Vicdansızın, twitterda tc nosundan ev adresine telefonuna kadar paylaşıldı ama kabahatler kanunu neticesinde hiç bir şey olmayacak :41:

ÖNCELİKLE BU TUTUMUNUZ HİÇ HOŞ DEĞİL...HERKES İNSANLARI SAVUNUYOR BİRİLERİDE HAYVANLARI SAVUNSUN..HEM HAYVANLARA İŞKENCE TECAVÜZ VB...ŞEKLİNDE YAPTIRIMLARDA BULUNAN KİŞİLER ÇOCUKLARADA AYNISINI YAPAR...BU GERÇEKTİR..bu kedi katilini bizim arkadaşlar bulup kendisiyle görüşecceklerdi..noldu bilmiyorum ayrıca bu suriyelileri türkiyede istemiyorum sürekli olay çıkartıyorlar bebewklere hastalık bulaşma riski yüzünde ek aşı koydu sağlık bakanlığı, mersinde kızalra sarkanlarmı dersin çocukalara dilencilik yaptıranlarmı dersin hırsızlıkmı dersin yok yok..birde benim ülkemde yabancı statüsünde daha üstün oluyorlar...üniye sınavsız geçiş vergi indirimi sağlıkdan bedava yararlanma , maaş bağlanması falan...istemiyorum hiçbirini

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah belasini versin gerizekali coook kotu oldum ya video cekmis bide sen daha ölmedin mi diyo hayvancagiza Allahmmmm :((

(( Sakın Allah`ı zalimlerin yaptiklarindan habersiz sanma! Allah onlari gözlerin dehşetle bakakalacagi bir gune erteliyor.))

İmzamı attım arkadaşım.
O pislik yaratık için dava açmaya hazırlanılıyor diye okudum.
Bir iki yere konu linkini atmıştık eşimle dün gece.
Böyleleri okusa ne olur okumasa ne olur?
Cahile hadi cahil diyoruz da,bunlara isim bulamıyorum.
Allah o masuma ettiği işkencenin bin katını burnundan fitil fitil getirsin inşallah.

kuzum siz kk olarak sinirinizi bendenmi çıkarıyorsunuz..birini gözünüze kestirmeyiveresiniz ,ne demişim benya, halla halla ben kedi için çok ağladım o yapana çok bela okudumuda yazdım, onuda okudunmu ..sadece Suriyelilere üzüldümüde yazdım hepsi bu yani, ne var canım bukadar insanın üstüne gelmeye meraklısınız anlamdımki ..buda benim düşüncem ne yargılıyosun

Bu gerizekalının çok fazla ceza alacağını sanmıyorum .Bu yüzden adı ile sanı ile sosyal medyada paylaşılıp rezil edilmeli bence çevresinde ....hatta aileside rahatsız olup tedavi falan ettirmeye yöneltilmeli bence ..Normal olacağını sanmyıorum. Vİdeoyu izlemedim.izlemeyide düşünmüyorum ,yanlızca yazılanlar bile yetti bana..

ÖNCELİKLE BU TUTUMUNUZ HİÇ HOŞ DEĞİL...HERKES İNSANLARI SAVUNUYOR BİRİLERİDE HAYVANLARI SAVUNSUN..HEM HAYVANLARA İŞKENCE TECAVÜZ VB...ŞEKLİNDE YAPTIRIMLARDA BULUNAN KİŞİLER ÇOCUKLARADA AYNISINI YAPAR...BU GERÇEKTİR..bu kedi katilini bizim arkadaşlar bulup kendisiyle görüşecceklerdi..noldu bilmiyorum ayrıca bu suriyelileri türkiyede istemiyorum sürekli olay çıkartıyorlar bebewklere hastalık bulaşma riski yüzünde ek aşı koydu sağlık bakanlığı, mersinde kızalra sarkanlarmı dersin çocukalara dilencilik yaptıranlarmı dersin hırsızlıkmı dersin yok yok..birde benim ülkemde yabancı statüsünde daha üstün oluyorlar...üniye sınavsız geçiş vergi indirimi sağlıkdan bedava yararlanma , maaş bağlanması falan...istemiyorum hiçbirini[/QUOT ben aksinimi söyledim.............?

kuzum siz kk olarak sinirinizi bendenmi çıkarıyorsunuz..birini gözünüze kestirmeyiveresiniz ,ne demişim benya, halla halla ben kedi için çok ağladım o yapana çok bela okudumuda yazdım, onuda okudunmu ..sadece Suriyelilere üzüldümüde yazdım hepsi bu yani, ne var canım bukadar insanın üstüne gelmeye meraklısınız anlamdımki ..buda benim düşüncem ne yargılıyosun

Arkadaşım sanırımkendi yazdıklarını hatırlamada sıkıntı yaşıyorsun:
"suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz "

yazmışsın. Yani insanları tanımadan neye ne kadar üzüldüklerini bilmeden yaftayı yapıştırmışsın. Hiç öyle ben sadece Suriyelilere üzüldüğümü yazdım deme istersen. Ha bir de kedi için çok ağladım bela okudum falan da yazmamışsın, kedi için çok üzüldüm diyip esas konuya kocaman bir ama ile bağlamışsın. Hadi bir şey söyledin bari arkasında dur.

Son düzenleme:
Back