- 30 Eylül 2022
- 2.520
- 3.391
- 63
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
Komik. Daha şikayet edeceği çok insan bulacağına eminim.
Şu sivri dilim yüzünden banlanacagim o beni uzuyorMune konumu kapatabilir misiniz test sonuçlarına göre veteriner karar verecek duruma gereken herşeyi yaptım yapıyorum bir kaç kişi dışında yargılama ve linç edildim sadece keşke benim binde birim kadar hayvan sevgisi olsa hayvan sahiplenmemis bile benim bunca yıllık emeğimi hiçe sayıyorlar ne diyeyim Allah görüyor
Nerden böyle bir kanıya vardınız? Sokağa atsa direk atar size bize niye duyursun yazsın? Biraz mantık lütfen insanlara boşa iftira atmayın. Kimse kendisini tanımıyor konu açıp sonra sokağa atınca eline ne geçecek? Kadın 8 yıldır bakmış biraz vicdanlı yorum yapın bence! İnsanların durumu olmayabilir. Ama fark etmişler götürmüş ilgilenmişler. Bakıyorlar. Atsalar 8 yıldır bakmazlardı!Bunlar yer yapıyor bence sokağa atmak için ben bunu hissettim.
Siz kimsiniz de bilmediğiniz bir insana beddua ediyorsunuz? Sizin gibi sözde hayvansevermiş gibi görünen insanlara hiç tahammülüm yok! Benim kuşundan kedisine balığına bir sürü evcilim var ben bu kadar yargılamıyorum çünkü süreçleri biliyorum.Birinin " veterinere götürme boşver evde acı çeke çeke ölsün" demesini mi bekliyorsunuz siz?
Veterinere götürmeyip de ne yapacaksınız, diğer seçenek ne?
Allah görsün ve şu an o hayvan için ne düşünüyorsanız misliyle muamele etsin size.
Sadece soruyorum, bir telefonun 100 bin TL olduğu ortamda 26 bin para mı? Banka değişiyorsun, şubeye bile gitmeden hemen 25 bin esnek hesap 20 bin mini kredin hazır oluyor. Bu ödenmeyecek bir meblağ değil ve zaten yetişkin bir insan bir şekilde trink 25 bine ulaşamıyorsa dibine köşesine kötü günler için hazır ufak altınlar döviz yoksa, ne çocuk sahibi olsun ne evcil sahibi, gerçekler böyle üzgünüm."Kedi için 26 bin vermeye değmez" bunu duymak istiyor
Bu yüzden başlık bile "kedi için" şeklinde açılmış
Ama burada kimse ona böyle bir şey söylemez.
Kediyi alıp götürün demeyin, veterineriniz kediye tedavi uygulasın, ilaçlarını karşılarım deyin. Bu şekil sordunuz mu?Belediyenin sahipli kediye bakmıyor malesef sokaktan aldıklarında başka yere bırakıyor başlık birazda dikkat çeksin diye yazdım ama şartlarda ortada
Allah razı olsun sizden ben yinede elimden geleni yapacağım sonuçları bir çıksın bakalımYorumlari okudum gercekten insanlarin yuzeyselligi beni benden aldi. Kaciniz gozu gibi bakip buyuttugu bir cani topraga verdi bilmiyorum. Ama sirf gucu yetmiyor.diye iyilesme umudu olmayan bir hayvana her gun yaka paca zorla hirpala hirpalaya ignelerle iskence.etmek nasil bir bencillik ya. Sirf kendi duygulariniz rahat olsun 3 gun fazla yasasin diye hayvana eziyet etmeyin. Buna tesvik edenlerede bakmayin. Iyi bir uzman gorsun baksin sonuclara yasamazsa hayvani hirpalatmak sadece kendi vicdaniniz ugruna ona eziyet etmek olur. Insanda olsa hayvanda olsa Allah ne boyle hastalik versin verdiysede cektirmesin iyiliginj versin. Sanki kedi su haliyle iyilessede 10 sene daha yasayacak. Mantikli davranin. 3 gun fazla yasasin diye bu eziyet ettirilmez. Insanlar bu zekaisyla o haldeyken istemiyor o cileyi cekmeyi siz kediyi zar zor yaka paca her gun goturup ignelerle delik desik ettireceksiniz. Neden? Belki yasar diye. Lan biz kocaman kadina, anneanneme yapmadik bu eziyeti. Hastanede parcalanmisti vucudu kadinin hala neden o 15 gun kalmasina izin verdik diye oturup oturup ah vah ederiz. Dili yok diye nedir bu kendi icim rahat etsin kedide ne cekerse ceksin rahatligi.
Kaciniz gozu gibi bakip buyuttugu bir cani topraga verdi bilmiyorum
iyilesme umudu olmayan bir hayvana her gun yaka paca zorla hirpala hirpalaya ignelerle iskence
İstanbul'dayımD Denizasafhayalim çok geçmiş olsun. Hangi şehirdesiniz acaba?
İstanbul'dayım
Yeriniz de olsam bir daha tercih etmem bir sürü hayvan gelip geçiyor oradan gün sonunda illa ki birisi bulaşıcı bir hastalık kapıyorAnnem gecende belediye barinagina goturdu, ucretsiz tedavi ettiler. Veteriner fakulteleri de sembolik bir ucrete tedavi edebiliyor. Once onlara bir danisin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?