- 22 Eylül 2011
- 542
- 664
- 323
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
iyileşmez demis veteriner? Siz öyle düşünün benim düsüncem farklı.”Sen ve senin zihniyetindeki üyelere :” demeseydiniz cevap vermezdim.Bir umut ya iyilesirse diye devam edersin! Bir insan icin mesela yuzde yuz olur diyen bi doktor olsa e iyi tamam o zaman diyip donecek miyiz arkamizi. Allahtan umut kesilmez denir hep. Bu da ayni sey.
Ayrica otenazi baska bi sey. Burada hayvanin iyilesme olasiligi var. Elmayla armutu ayirin bi zahmet bir de evcil hayvaniniz varmis. Cok ilgincsiniz.
İlk kedim karaciğer yetmezliğinden öldüğünde bir kedim daha vardı (sokaktan aldığım tekir). Onu da geçen yıl 7 yaşındayken pıhtı atması nedeniyle kaybettim. Pıhtı nedeniyle belden aşağısı önce felç oldu, kan gitmemeye başlayınca da taş gibi kesildi. Bir iki tahlilden sonra veteriner direk uyutmamız gerektiğini söyledi çünkü cidden hayvan artık acıdan bayılacak noktadaydı, yerinden oynatmak bile riskli diye yoğun bakım ünitesinden çıkaramadılar.Bir umut ya iyilesirse diye devam edersin! Bir insan icin mesela yuzde yuz olur diyen bi doktor olsa e iyi tamam o zaman diyip donecek miyiz arkamizi. Allahtan umut kesilmez denir hep. Bu da ayni sey.
Ayrica otenazi baska bi sey. Burada hayvanin iyilesme olasiligi var. Elmayla armutu ayirin bi zahmet bir de evcil hayvaniniz varmis. Cok ilgincsiniz.
Yoo ben gayet su konu sahibinden daha cok dusunuyorum su an kediyi.
Yahu otenazi durumu arkadasimin basina geldi. Hayvan yasliydi 20 yasinda falandi zaten. Vucudu kaldirmaz denildi. O bile ne zorlukla karar verdi. Ama burada iyilesmez denmemis. Kadin resmen kilif ariyor. Yok veteriner umutlu degilmis falan...iyileşmez demis veteriner? Siz öyle düşünün benim düsüncem farklı.”Sen ve senin zihniyetindeki üyelere :” demeseydiniz cevap vermezdim.
Evet bir de evcil hayvanım var ? Yineliyorum veteriner iyileşmez demis. Elma armut falan…
Benim köpeğim hastalandığında kaç hastane gezdim biliyor musunuz 16 yıl baktım bir 16 yıl daha bakarımuzgunum ama sizin kopeginize de uzuldum insallah hastalanmaz hep saglikli olur omru boyunca.
Yahu otenazi durumu arkadasimin basina geldi. Hayvan yasliydi 20 yasinda falandi zaten. Vucudu kaldirmaz denildi. O bile ne zorlukla karar verdi. Ama burada iyilesmez denmemis. Kadin resmen kilif ariyor. Yok veteriner umutlu degilmis falan...
uzgunum ama sizin kopeginize de uzuldum insallah hastalanmaz hep saglikli olur omru boyunca.
İşte bu yüzden pati sigortası…Kızlar çok üzgünüm 8 yaşındaki kedim bir anda kötüleşti üç gün içinde tamamen istahtan kesildi veterinere götürdük testler yapıldı karaciğeri çok kötüymüş eşimin vet arkadaşı işlevini yerine getirmiyor sizden çok ücret almışlar yarın sonucu çıkacak testlere bakalım ona göre hareket edin demiş biz kirada oturan baya borcu bulunan, küçük bebeği olduğu için tek kişi çalışan bir aileyiz kedim benim için çok önemli haline çok üzülüyorum eşim çok büyük sıkıntıya girdik ne yapacağız diyor ama göz göre göre ölmesine dayanamıyor veteriner umutlu değil ama günlüğü bin beşyüz TL'den bir hafta on gün daha getirin bakalım diyor ,(2500 dü indirim yaptı) işin içinden çıkamıyorum ne yapacağım ben karaciğer sorunu iyileşmez diyorlar çok üzülüyorum
Senin ne haddine peki bana bu sekilde cikismak?! Ayrica sana ne oluyor?! Internette su unluleri ailesiymis gibi savunan tiplerden farkin yok. Tamam en duyar kasan da sensin :)Ya en hayvansever sizsiniz gercekten. Madalyanizi verelim de rahat edin. Hayvan bakmis buyutmus insanlarin kopegine ne diye uzuluyosunuz ne haddinize yani ne biliyosunuz nasil baktigini nasil sevdigini emek verdigini. Hayret bisey yahu.
Yavruyken sahiplendim onu , annesi ölmüstü.ne biliyosunuz nasil baktigini nasil sevdigini emek verdigini
Her barinak ayni degildir. Didim barinagina goturdu, ordaki veterinerler cok iyi .Yeriniz de olsam bir daha tercih etmem bir sürü hayvan gelip geçiyor oradan gün sonunda illa ki birisi bulaşıcı bir hastalık kapıyor
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune konumu kapatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?