Kedi için 26 bin küsur TL vermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belediye ile görüşün, ilaç masrafını karşılayarak tedavi eder misiniz diye danışın.

Diğer konularda arkadaşlara ne yazıkki katılıyorum. Başlık çok itici…

Belediye ile görüşün, ilaç masrafını karşılayarak tedavi eder misiniz diye danışın.

Diğer konularda arkadaşlara ne yazıkki katılıyorum. Başlık çok itici…
Belediyenin sahipli kediye bakmıyor malesef sokaktan aldıklarında başka yere bırakıyor başlık birazda dikkat çeksin diye yazdım ama şartlarda ortada

Birinin " veterinere götürme boşver evde acı çeke çeke ölsün" demesini mi bekliyorsunuz siz?

Veterinere götürmeyip de ne yapacaksınız, diğer seçenek ne?

Allah görsün ve şu an o hayvan için ne düşünüyorsanız misliyle muamele etsin size.

Allah razı olsun iyileşmez diyen eşimin arkadaşı bizim gittiğimiz tedavi uzayabilir ama iyilessirde diyemiyorum diyor

Siz şartların farkında mısınız bin iki bin tldegil bahsettiğim tutar iki aylık kira bedeli nerdeyse ve iyileşmez diyorlar
Burada mucizevi şekilde bi çıkış yolu bulunsun mu istiyosunuz yoksa zaten kararınızı verdiniz ve tedavi ettirmemeye kalbinizi mi aklamaya yazdınız?
Hayvan hastanesi diyolar gidemem diyosunuz
Bebekle kediyle evden inemiyorum strese de giriyo götüremiyorum çantayla diyosunuz
Masraf yüksek ödeyemiyorum diyosunuz
Tedavi ettirmemeye gönlünüz de el vermiyo gibi
Ama kurtulacağından emin olmadığınız için masraf da etmek istemiyosunuz.
Siz bu platformda verilebilecek tüm cevapların dışında ne duymak istiyosunuz?

Belediye bakmaz mı acaba. Çok üzüldüm, sokağa atma gibi düşünceniz olmasın,yaşayamaz
Gözümün önünen ayiramiyorum ne sokağı Allah aşkına insanlar ne kadar acımasız durumumu anlatıyorum tek başıma cabaladigimi soyluyorum ben kötü bir insan olsam ilk kedim 13 yaşında üç kedim var sayısız tedavi ettirdigimiz besleme yaptığımız canlılar var ben kar yağışı bile olsa kedi maması alıp sokağa çıkan bir insanım niye bu kadar linç niye bu kadar beğenmedim atıldı anlamıyorum emziriyorum bebeğim var şıringayla kedinin peşindeyim diyorum insanlar sokağa atacaksın diyor yav eşimin arkadaşı iyileşmez dedi ne yapayım diyorum ben

İyileşir mi bu durumu yaşayan var mı bir şekilde götürmeye çalışacağım ama hayvan hastanesine götüremem bildiğiniz belediyelerin bir hizmeti varmı ne yapabilirim bunlar ve destekti tek istediğim

Siz bu platformda verilebilecek tüm cevapların dışında ne duymak istiyosunuz?
"Kedi için 26 bin vermeye değmez" bunu duymak istiyor
Bu yüzden başlık bile "kedi için" şeklinde açılmış
Ama burada kimse ona böyle bir şey söylemez.

İyileşir mi bu durumu yaşayan var mı bir şekilde götürmeye çalışacağım ama hayvan hastanesine götüremem bildiğiniz belediyelerin bir hizmeti varmı ne yapabilirim bunlar ve destekti tek istediğim
Bu insanlar Allah mı iyileşir ya da iyileşmez demesine inanacaksınız? Tıbbi durumunu değerlendirecek insanlar biz miyiz sizce?
Aradığınız desteği de burada bulamayacağınız aşikar bence. Gördüğüm kadarıyla çoğunluk, ben de dahil, elinizden geleni yapmak yapmamak konusunda tereddütünüzü anlamadığımız gibi hak da vermiyoruz.

Tepki vermişsiniz de ben size yanlış bişey yazmadım. Maddi durumunuzda da bahsetmişsiniz,kiradayız vs ona istinaden belediye ye verin yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…