- 7 Kasım 2023
- 2.110
- 3.649
- 53
- 41
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
Siz şartların farkında mısınız bin iki bin tldegil bahsettiğim tutar iki aylık kira bedeli nerdeyse ve iyileşmez diyorlarOzaman burda tedaviye vereceğin parayı dillendirmeyeceksin
Belediyenin sahipli kediye bakmıyor malesef sokaktan aldıklarında başka yere bırakıyor başlık birazda dikkat çeksin diye yazdım ama şartlarda ortadaBelediye ile görüşün, ilaç masrafını karşılayarak tedavi eder misiniz diye danışın.
Diğer konularda arkadaşlara ne yazıkki katılıyorum. Başlık çok itici…
At sokağa ozaman nediyim tobe tobe sen ne yapmayı istiyorsu. Burda destekmi bekliyorsunSiz şartların farkında mısınız bin iki bin tldegil bahsettiğim tutar iki aylık kira bedeli nerdeyse ve iyileşmez diyorlar
Birinin " veterinere götürme boşver evde acı çeke çeke ölsün" demesini mi bekliyorsunuz siz?Kedim iyileşsin diye yapıyorum ama şöyle düşünün kediyi veterinere götürmem ona o kadar stres yaşatıyor ki kafesine koyarken başaramiyorum ağlıyorum artık hayvanın kolunda damar yolu var bir lokma yemek yesin diye şıringayla peşinde geziyorum buda onu strese sokuyor eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız
Bebeğinizi arabasına bindirecek, kedinizi de çantasında kanguru gibi önünüze takacaksınız ve normalde nasıl dolaşırken emziriyosanız emzireceksiniz. Yokuş yapıyosunuz.Bebeğimi ne yapacağım emziriyorum kim bakacak
Allah razı olsun iyileşmez diyen eşimin arkadaşı bizim gittiğimiz tedavi uzayabilir ama iyilessirde diyemiyorum diyorBi yolunu bulun bence.Orda kalmak zorunda değilsiniz ki , sizden gerekli bilgileri alırlar tedavi uygularlar , ücret ödemeye gidersiniz.
Benim gördüğüm karaciğer hastası bir kediye tüm gün boyunca serum vs tedavisi uygulanıyordu ailesi arada bakmaya geliyorlardı.
Sizi üzmek için söylemiyorum ancak tıbbi olarak uygulanabilecek bir işlem kalmadıysa ya ötenazi için - rızanız dahilinde olarak- form doldurursunuz ya da yaşasın diyip bunu onaylamazsınız.İyileşme şansı olmayan ağır hastalıklar için böyle yapıyorlar.Veteriner hekim görüşü önemli.
İyileşmez denildiyse ne yapılıyor ki veterinerde? Yanlıs anlamıs olabilir misiniz? Hastanede olduğum süreç boyunca benim gördüğüm bu sekildeydi.
Umarım kediniz iyileşir.
Burada mucizevi şekilde bi çıkış yolu bulunsun mu istiyosunuz yoksa zaten kararınızı verdiniz ve tedavi ettirmemeye kalbinizi mi aklamaya yazdınız?Siz şartların farkında mısınız bin iki bin tldegil bahsettiğim tutar iki aylık kira bedeli nerdeyse ve iyileşmez diyorlar
Gözümün önünen ayiramiyorum ne sokağı Allah aşkına insanlar ne kadar acımasız durumumu anlatıyorum tek başıma cabaladigimi soyluyorum ben kötü bir insan olsam ilk kedim 13 yaşında üç kedim var sayısız tedavi ettirdigimiz besleme yaptığımız canlılar var ben kar yağışı bile olsa kedi maması alıp sokağa çıkan bir insanım niye bu kadar linç niye bu kadar beğenmedim atıldı anlamıyorum emziriyorum bebeğim var şıringayla kedinin peşindeyim diyorum insanlar sokağa atacaksın diyor yav eşimin arkadaşı iyileşmez dedi ne yapayım diyorum benBelediye bakmaz mı acaba. Çok üzüldüm, sokağa atma gibi düşünceniz olmasın,yaşayamaz
İyileşir mi bu durumu yaşayan var mı bir şekilde götürmeye çalışacağım ama hayvan hastanesine götüremem bildiğiniz belediyelerin bir hizmeti varmı ne yapabilirim bunlar ve destekti tek istediğimBurada mucizevi şekilde bi çıkış yolu bulunsun mu istiyosunuz yoksa zaten kararınızı verdiniz ve tedavi ettirmemeye kalbinizi mi aklamaya yazdınız?
Hayvan hastanesi diyolar gidemem diyosunuz
Bebekle kediyle evden inemiyorum strese de giriyo götüremiyorum çantayla diyosunuz
Masraf yüksek ödeyemiyorum diyosunuz
Tedavi ettirmemeye gönlünüz de el vermiyo gibi
Ama kurtulacağından emin olmadığınız için masraf da etmek istemiyosunuz.
Siz bu platformda verilebilecek tüm cevapların dışında ne duymak istiyosunuz?
"Kedi için 26 bin vermeye değmez" bunu duymak istiyorSiz bu platformda verilebilecek tüm cevapların dışında ne duymak istiyosunuz?
Bu insanlar Allah mı iyileşir ya da iyileşmez demesine inanacaksınız? Tıbbi durumunu değerlendirecek insanlar biz miyiz sizce?İyileşir mi bu durumu yaşayan var mı bir şekilde götürmeye çalışacağım ama hayvan hastanesine götüremem bildiğiniz belediyelerin bir hizmeti varmı ne yapabilirim bunlar ve destekti tek istediğim
Ben senin gibi hayvan besleyip sonra ne yapacam diyen ben değilim çok çok banlanirdimAllah sorsun size gerçektenMune
Tepki vermişsiniz de ben size yanlış bişey yazmadım. Maddi durumunuzda da bahsetmişsiniz,kiradayız vs ona istinaden belediye ye verin yazdım.Gözümün önünen ayiramiyorum ne sokağı Allah aşkına insanlar ne kadar acımasız durumumu anlatıyorum tek başıma cabaladigimi soyluyorum ben kötü bir insan olsam ilk kedim 13 yaşında üç kedim var sayısız tedavi ettirdigimiz besleme yaptığımız canlılar var ben kar yağışı bile olsa kedi maması alıp sokağa çıkan bir insanım niye bu kadar linç niye bu kadar beğenmedim atıldı anlamıyorum emziriyorum bebeğim var şıringayla kedinin peşindeyim diyorum insanlar sokağa atacaksın diyor yav eşimin arkadaşı iyileşmez dedi ne yapayım diyorum ben
Ben de başka bişey düşünemiyorum malesef tüm yazılanlardan sonra."Kedi için 26 bin vermeye değmez" bunu duymak istiyor
Bu yüzden başlık bile "kedi için" şeklinde açılmış
Ama burada kimse ona böyle bir şey söylemez.
Yorum yapma bence bu arkadaşa vicdanıyla baş başa birakiyorum.Tepki vermişsiniz de ben size yanlış bişey yazmadım. Maddi durumunuzda da bahsetmişsiniz,kiradayız vs ona istinaden belediye ye verin yazdım.
Benide mune sikayet etmisssBen de başka bişey düşünemiyorum malesef tüm yazılanlardan sonra.
Komik. Daha şikayet edeceği çok insan bulacağına eminim.Benide mune sikayet etmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?