Kedi için 26 bin küsur TL vermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapıyor veterineriniz götürdüğünüzde?
Serum vitamin iğne yapacakmış günlük kan paraziti ve fib içinde bir terst yaptılar dün yapılan üç test ve muayene için 13, küsur ödedim çok pahalı evet ama iyileşme umudu varsa yapalım belki yaşayan vardır destek olur birşey söyler normal veya değil der ne bileyim onun için yazdım ben

Siz hakka giriyorsunuz madem bunlar neden baştan alıp bakmicaksiniz kedi ölürse vicdaan azabı çekmemek için bunları yapıyorsunuz kusura bakmayın ben iyi niyetli olamicam.

Cins değil tekir sokak kedisi sekiz senedir benim çocuğum gibi işte ne yapayım diye yazdım götürmeye devam edeceğim tabiki

Sahip çıkmasam inanın götürmezdim bende iyileşsin diye gözüne bakıyorum kedimin iyileşmez diyen eşimin kendi arkadaşı ve uzakta eşimde çok yoğun çalışıyor aracımız yok o yüzden eve yakın ve araştırıp iyi olan bir veteriner hekime emanet ettim oğlumu ama gelin görün ki kimseye söyleyemedim zaten çocuk olunca kediyi at diyen çok yakın çevrem olan insanlara karşı durdum hep birde bunu duyarlarsa düşünmek bile istemiyorum

cocugum için nasıl %1 ihtimalde bile bu ve bunun cok daha fazlası ğaraları gözden çıkarabileceğim gibi kedim için de yaparım. kendi iradesi dısında sahip olduğum bir can için elimden geleni yapmak görevim sonucta. sadece ağrı çekmemesi ve son günlerini rahat yasaması için bile bu parayı veririm, sırf tedavi umudu için değil yani.

kaldı ki bir hayvanı sahiplenirken hasta olacağı ihtimalini de göz önünde bulundurmalıydınız.. belki o zaman daha hazırlıklı olurdunuz.

Siz hakka giriyorsunuz madem bunlar neden baştan alıp bakmicaksiniz kedi ölürse vicdaan azabı çekmemek için bunları yapıyorsunuz kusura bakmayın ben iyi niyetli olamicam.
Kedim iyileşsin diye yapıyorum ama şöyle düşünün kediyi veterinere götürmem ona o kadar stres yaşatıyor ki kafesine koyarken başaramiyorum ağlıyorum artık hayvanın kolunda damar yolu var bir lokma yemek yesin diye şıringayla peşinde geziyorum eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız

Kedim iyileşsin diye yapıyorum ama şöyle düşünün kediyi veterinere götürmem ona o kadar stres yaşatıyor ki kafesine koyarken başaramiyorum ağlıyorum artık hayvanın kolunda damar yolu var bir lokma yemek yesin diye şıringayla peşinde geziyorum buda onu strese sokuyor eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız

Bende öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum insallah iyileşir öyle umut ediyorum

Ama kedi sahiplenmeyi siz istemediniz mi ? Biz niye yapmayalım ki bunu ? O da bi can.
arabasız da götürebilirsiniz bir toplu taşıma aracıyla , kedi tasıma cantasına koyarak.

Sokağa atacak olsam ki onu bırakın barınağa veririm ben bunun için niye para vereyim diye düşünüp ama ben götürdüm tedavi ettirmek için çabalıyorum eşimin vet arkadaşı iyileşmez demiş siz böyle bir durumda olsaydınız hayvanı veterinere götürmek çok büyük bir stresken kolunda damar yolu varken kediniz varsa bilirsiniz taşıma kafesine koymak bile başlı başına stresken bunu yapar mıydınız

İyileşmez de deseler, strese de girecek olsa götürürdüm, tüm çabayı gösterirdim. Binde bir umut bile olsa. Strese giriyorlar maalesef belli durumlarda ona bir şey yapamıyoruz her zaman. Arabayla gitmeye de strese giriyorlar ama birkaç kere şehirler arası götürmek zorunda kaldım malesef. Gibi. Miniğin iyileşmesini diliyorum tüm kalbimle. Lütfen tüm şartları zorlayın.

Belediye bakmaz mı acaba. Çok üzüldüm, sokağa atma gibi düşünceniz olmasın,yaşayamaz

Ankara'da misiniz?

Pahalı evet. Artık her şey çok pahalı.

Para konusunda sıkıntınız varsa arkadaşların bahsettiği yerlere götürüp baktırmayı deneyin.

Ümit kesilmez Allah'tan. Belki iyi gelir yapılacaklar. Uyutmayın lütfen

Bebeğimi ne yapacağım emziriyorum kim bakacak
Bi yolunu bulun bence.Orda kalmak zorunda değilsiniz ki , sizden gerekli bilgileri alırlar tedavi uygularlar , ücret ödemeye gidersiniz.
Benim gördüğüm karaciğer hastası bir kediye tüm gün boyunca serum vs tedavisi uygulanıyordu ailesi arada bakmaya geliyordu.
eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor
Sizi üzmek için söylemiyorum ancak tıbbi olarak uygulanabilecek bir işlem kalmadıysa ya ötenazi için - rızanız dahilinde olarak- form doldurursunuz ya da yaşasın diyip bunu onaylamazsınız.İyileşme şansı olmayan ağır hastalıklar için böyle yapıyorlar.Veteriner hekim görüşü önemli.
İyileşmez denildiyse ne yapılıyor ki veterinerde? Yanlıs anlamıs olabilir misiniz? Hastanede olduğum süreç boyunca benim gördüğüm bu sekildeydi.
Umarım kediniz iyileşir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…