- 30 Eylül 2022
- 2.520
- 3.391
- 63
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
Serum vitamin iğne yapacakmış günlük kan paraziti ve fib içinde bir terst yaptılar dün yapılan üç test ve muayene için 13, küsur ödedim çok pahalı evet ama iyileşme umudu varsa yapalım belki yaşayan vardır destek olur birşey söyler normal veya değil der ne bileyim onun için yazdım benNe yapıyor veterineriniz götürdüğünüzde?
Siz hakka giriyorsunuz madem bunlar neden baştan alıp bakmicaksiniz kedi ölürse vicdaan azabı çekmemek için bunları yapıyorsunuz kusura bakmayın ben iyi niyetli olamicam.Hakka giriyorsunuz asla sokağa atmam başkası olsa inanın barınağa verirdi eşim o kadar yoğun çalışıyor benim küçük bebeğim var ama elimde şıringayla kedime mama yedirebilmek için uğraştım dün sürüne sürüne girdigi yere girip verdim hemde siz yapar mıydınız bunu aracım yok kimsem yok hayvan Hastanesi'ne götürebilecek durumda değilim beşinci kattayim bebeğimi kendime bağlayıp elime arabayı alıp o şekilde iniyorum aşağıya ben kediyi alabilecek elim bile kalmıyor iyilesmeyecegini düşünen eşimin arkadaşı olan veteriner ona rağmen ben Buradaki veterinere götürmek için uğraşıyorum göz göre göre ölüme terk edemem o da benim evladım yavrum bebek gibu baktım koynumda büyüttüm yanımda yatağımda yatıyor hala
Karaciğerinde sorun var diyor degerleri çok yüksekmis tedavi görmesi gerekiyor dedi iyileşmez diyen eşimin arkadaşıKaraciğer yetmezliği mi var?
Karaciğer sorunu iyileşmez diyen Dr. Neden 10/15 gün burada kalsın diyor.
Cins değil tekir sokak kedisi sekiz senedir benim çocuğum gibi işte ne yapayım diye yazdım götürmeye devam edeceğim tabikiNe yapacaksınız? Tedavisi pahalı diye ölüme i terk edeceksiniz anlamadım? Malesef cins kediler vs, vetetinerde pahalı ki size gerçekten indirim yapmış. Devletle ilgili olan hastane barsa oraya götürmeyi deneyebilirsiniz. Başka çare yok. Yada yakınlarınızdan destek isteyeceksiniz
Sahip çıkmasam inanın götürmezdim bende iyileşsin diye gözüne bakıyorum kedimin iyileşmez diyen eşimin kendi arkadaşı ve uzakta eşimde çok yoğun çalışıyor aracımız yok o yüzden eve yakın ve araştırıp iyi olan bir veteriner hekime emanet ettim oğlumu ama gelin görün ki kimseye söyleyemedim zaten çocuk olunca kediyi at diyen çok yakın çevrem olan insanlara karşı durdum hep birde bunu duyarlarsa düşünmek bile istemiyorum26 bine kedi "alacaksınız" diye çemkirmeye geldim konu farklıymış ama yine de çemkirmek gerekiyor. Evcil hayvan sahibi değilim, uzaktan severim sadece. Ama Evcil hayvan iyiyken seveyim kötüyse hele kurtarılmazsa boşa masraf etmeyeyim denecek bir şey mi????
Çocuğunuz gibi değil mi yani? Size çaresiz bir teşhis konsa bir ihtimal tedavi uygulayalım dense , boşa para vermeyelim nasılsa çaresiz mi diyeceksiniz?
Bakış açınız çok acımasız.
Neyse öneri de vereyim, belediyelerin veterinerlik hizmetleri oluyor bir sorun isterseniz. Bir kaç veterinerden görüşde alın belki farklı ya da daha uygun fiyatlı olanlar olacaktır. Ama en başta "evladınızı"gerçekten sevin, sahip çıkın.
Kedim iyileşsin diye yapıyorum ama şöyle düşünün kediyi veterinere götürmem ona o kadar stres yaşatıyor ki kafesine koyarken başaramiyorum ağlıyorum artık hayvanın kolunda damar yolu var bir lokma yemek yesin diye şıringayla peşinde geziyorum eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınızSiz hakka giriyorsunuz madem bunlar neden baştan alıp bakmicaksiniz kedi ölürse vicdaan azabı çekmemek için bunları yapıyorsunuz kusura bakmayın ben iyi niyetli olamicam.
Kedim iyileşsin diye yapıyorum ama şöyle düşünün kediyi veterinere götürmem ona o kadar stres yaşatıyor ki kafesine koyarken başaramiyorum ağlıyorum artık hayvanın kolunda damar yolu var bir lokma yemek yesin diye şıringayla peşinde geziyorum buda onu strese sokuyor eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınızSiz hakka giriyorsunuz madem bunlar neden baştan alıp bakmicaksiniz kedi ölürse vicdaan azabı çekmemek için bunları yapıyorsunuz kusura bakmayın ben iyi niyetli olamicam.
Bende öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum insallah iyileşir öyle umut ediyorumcocugum için nasıl %1 ihtimalde bile bu ve bunun cok daha fazlası ğaraları gözden çıkarabileceğim gibi kedim için de yaparım. kendi iradesi dısında sahip olduğum bir can için elimden geleni yapmak görevim sonucta. sadece ağrı çekmemesi ve son günlerini rahat yasaması için bile bu parayı veririm, sırf tedavi umudu için değil yani.
kaldı ki bir hayvanı sahiplenirken hasta olacağı ihtimalini de göz önünde bulundurmalıydınız.. belki o zaman daha hazırlıklı olurdunuz.
Ozaman burda tedaviye vereceğin parayı dillendirmeyeceksinBende öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum insallah iyileşir öyle umut ediyorum
Ama kedi sahiplenmeyi siz istemediniz mi ? Biz niye yapmayalım ki bunu ? O da bi can.benim küçük bebeğim var ama elimde şıringayla kedime mama yedirebilmek için uğraştım dün sürüne sürüne girdigi yere girip verdim hemde siz yapar mıydınız bunu aracım yok kimsem yok hayvan Hastanesi'ne götürebilecek durumda değilim beşinci kattayim bebeğimi kendime bağlayıp elime arabayı alıp o şekilde iniyorum aşağıya ben kediyi alabilecek elim bile kalmıyor
Sokağa atacak olsam ki onu bırakın barınağa veririm ben bunun için niye para vereyim diye düşünüp ama ben götürdüm tedavi ettirmek için çabalıyorum eşimin vet arkadaşı iyileşmez demiş siz böyle bir durumda olsaydınız hayvanı veterinere götürmek çok büyük bir stresken kolunda damar yolu varken kediniz varsa bilirsiniz taşıma kafesine koymak bile başlı başına stresken bunu yapar mıydınızBana da sokağa atmak için yer gibi geldi. Başlık bile çok itici kedi için vermek.
Kedim için arabamı evimi satarım gerekirse. Paha biçilemez ona. Allah, evren ne derseniz herkese gönlüne göre versin, her anlamda.
Bebeğimi ne yapacağım emziriyorum kim bakacakAma kedi sahiplenmeyi siz istemediniz mi ? Biz niye yapmayalım ki bunu ? O da bi can.
arabasız da götürebilirsiniz bir toplu taşıma aracıyla , kedi tasıma cantasına koyarak.
İyileşmez de deseler, strese de girecek olsa götürürdüm, tüm çabayı gösterirdim. Binde bir umut bile olsa. Strese giriyorlar maalesef belli durumlarda ona bir şey yapamıyoruz her zaman. Arabayla gitmeye de strese giriyorlar ama birkaç kere şehirler arası götürmek zorunda kaldım malesef. Gibi. Miniğin iyileşmesini diliyorum tüm kalbimle. Lütfen tüm şartları zorlayın.Sokağa atacak olsam ki onu bırakın barınağa veririm ben bunun için niye para vereyim diye düşünüp ama ben götürdüm tedavi ettirmek için çabalıyorum eşimin vet arkadaşı iyileşmez demiş siz böyle bir durumda olsaydınız hayvanı veterinere götürmek çok büyük bir stresken kolunda damar yolu varken kediniz varsa bilirsiniz taşıma kafesine koymak bile başlı başına stresken bunu yapar mıydınız
Belediye bakmaz mı acaba. Çok üzüldüm, sokağa atma gibi düşünceniz olmasın,yaşayamazKızlar çok üzgünüm 8 yaşındaki kedim bir anda kötüleşti üç gün içinde tamamen istahtan kesildi veterinere götürdük testler yapıldı karaciğeri çok kötüymüş eşimin vet arkadaşı işlevini yerine getirmiyor sizden çok ücret almışlar yarın sonucu çıkacak testlere bakalım ona göre hareket edin demiş biz kirada oturan baya borcu bulunan, küçük bebeği olduğu için tek kişi çalışan bir aileyiz kedim benim için çok önemli haline çok üzülüyorum eşim çok büyük sıkıntıya girdik ne yapacağız diyor ama göz göre göre ölmesine dayanamıyor veteriner umutlu değil ama günlüğü bin beşyüz TL'den bir hafta on gün daha getirin bakalım diyor ,(2500 dü indirim yaptı) işin içinden çıkamıyorum ne yapacağım ben karaciğer sorunu iyileşmez diyorlar çok üzülüyorum
Ankara'da misiniz?Serum vitamin iğne yapacakmış günlük kan paraziti ve fib içinde bir terst yaptılar dün yapılan üç test ve muayene için 13, küsur ödedim çok pahalı evet ama iyileşme umudu varsa yapalım belki yaşayan vardır destek olur birşey söyler normal veya değil der ne bileyim onun için yazdım ben
Pahalı evet. Artık her şey çok pahalı.Serum vitamin iğne yapacakmış günlük kan paraziti ve fib içinde bir terst yaptılar dün yapılan üç test ve muayene için 13, küsur ödedim çok pahalı evet ama iyileşme umudu varsa yapalım belki yaşayan vardır destek olur birşey söyler normal veya değil der ne bileyim onun için yazdım ben
Bi yolunu bulun bence.Orda kalmak zorunda değilsiniz ki , sizden gerekli bilgileri alırlar tedavi uygularlar , ücret ödemeye gidersiniz.Bebeğimi ne yapacağım emziriyorum kim bakacak
Sizi üzmek için söylemiyorum ancak tıbbi olarak uygulanabilecek bir işlem kalmadıysa ya ötenazi için - rızanız dahilinde olarak- form doldurursunuz ya da yaşasın diyip bunu onaylamazsınız.İyileşme şansı olmayan ağır hastalıklar için böyle yapıyorlar.Veteriner hekim görüşü önemli.eşimin arkadaşı olan vet iyileşmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?