- Konu Sahibi greeneyes87
-
Şuraya kaçtır konu açıyorum hiç cevap verılmıyor hiç kedi besleyen bilgisi olan kimsecikler yokmu acabaaaa
epi topu bi saat olmuş konu açalı,bu ne hiddet ne calal...
taze bir anane olarak şunu söyleyebilirim belirti melirti olmaz...
Kedi de her çiftleşmede hamile kalmaz...Bizimkisi de bikaç kere çiftleşti ama sadece evden kaçtığı vakit hamile kalabildi...
Kusma-musma hiç olmadı
sadece aşırı derece tüy dökme sorunu yaşandı.
Karnının şişmesi ve ultrasonda görünmesi için bir aylık olması gerekiyor,öncesinde ne yapsan nafile..
bir aydan sonra memeleri tomurcuk tomurcuk oluyo,buradan farkedebilirsin bebek olduğunu...
umarım yardımcı olabilmişimdir,dediğim gibi bi de çok aradık ama belirti falan olmuyo kedilerde...
çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ama ben dışarda bırakmaya devam edeyim mi şimdi kader kısmet yani çiftleşsede kızgınlığa devam edecek yani
ne kadar çiftleşirse çiftleşsin şu anki kızgınlık dönemi bitmez,çünkü tek seferle olacak iş değil :)) daha çok erkek kediyle çiftleşip en sağlıklı birkaç spermden hamile kalırlar,bu nedenle dönem boyunca kızgınlıkları bitmez başka başka erkeklerle işi pişirirler:
ama eğer hamile kalmışsa 2 ay doğum,2 ay da emzirme...
en az 4 ay rahatsın...
bu arada eğer sokağa salıyorsan hiç değilse parazit aşısını yapmalısın.
Bizimki sokağa kaçtığında uyuz kapmıştı,bütün aşıları eksiksiz olduğu halde...dikkat etmek gerekiyor
2 ayda mı doğuruyor :S Off kedi besliyoruz ama herseyden bihaberiz.
cocuklarımızın babası belli olmayack mı? :
Bir de bizimki scottish sadece britishle ciftlesebilir, birden fazla britisihi nerden bulucam ben
ne kadar çiftleşirse çiftleşsin şu anki kızgınlık dönemi bitmez,çünkü tek seferle olacak iş değil :)) daha çok erkek kediyle çiftleşip en sağlıklı birkaç spermden hamile kalırlar,bu nedenle dönem boyunca kızgınlıkları bitmez başka başka erkeklerle işi pişirirler:
ama eğer hamile kalmışsa 2 ay doğum,2 ay da emzirme...
en az 4 ay rahatsın...
bu arada eğer sokağa salıyorsan hiç değilse parazit aşısını yapmalısın.
Bizimki sokağa kaçtığında uyuz kapmıştı,bütün aşıları eksiksiz olduğu halde...dikkat etmek gerekiyor
evet,tam iki ayda doğurdu bizimki,ne bi gün eksik ne bi gün fazla.Her zaman çok dakiktir kızım,hiç bana çekmemiş :))
Çocukların babası,eğer siz bilinçli olarak- bildiğiniz bir kediyle çiftleştirirseniz bilinir elbet,ama biz her sene bir kere çiftleştirdik-kendi cinsinden,ailemize uygun bir damat adayıyla,hiçbişi olmadı , gitti gönlünü sokak tekirine kaptırdı ,kısmet bu işler
Hem neden sadece kendi cinsiyle çiftleşiyo ki?Ya evden kaçarsa?? hamile kalamaz mı o zaman??
bu aradaa belki yardımcı olabilirim,biz petarkadaş sitesinden bulmuştuk damatlardan birini.Siz de yumurta kapıya dayanmadan boylu poslu ssk'lı biir iki baba adayıyla tanışsanız,o bol bağırtılı pis dönem geldiğinde elinizin altında alternatifler olmuş olur
iç dış parazitini yaptırmıştım 2 ay oldu yaptıralı ama ben pireden korkuodum onuda damlayla hallederim diye düşündüm napayım çiftleştirecek damat bulamayınca bahçeye bırakıyom bende cins olmayınca kimse beğenmedi benim kızımı
Bahceye bırakınca tekrar eve geliyo mu?
elmeyraaaaaaahahahah bizimkiler analarına cekerse gönülleri aka değil b.ka konar kesin
Eğer britishle değil de baska cinslerle ciftlesirse genetik hastalıkları oluyo, dogan yavruların cogu ölüyomuş, veteriner söylemişti.
Daha 4 aylık benim kızım gerci, ne zaman ciftleşmesi gerekir acaba, offf bir ciftleşme videosu izlemiştim, feci feci
Bence de kızgınlık döneminden önce birini bulucaz, bi de onla aynı evde yasıcazmemur olsa bari
Bahceye bırakınca tekrar eve geliyo mu?
elmeyraaaaaa
sen ona feci diyorsan kulak çubuğu ve vazalinin hikayesini hiç bilmiyosun demektirr =))
koca bulamayan zavallı dişimizin gönlünü hoş etmek için vazeline buladığımız kulak çubuğunu nazikçe....
bu iş kötü,kedinin iş bittikten sonra senin peşinden ayrılmaması,seni cinsel obje olarak görmesi ayrı bir vaka
o kulak çubuğunu benm eşimde düşündü artık canımızdan bezdirince ama ben izin vermedim demek olabiliyormuş ama yok ben yapamam onu :)
apartmanda yaşadığımız için gelemiyor giriş kapısı kapalı olduğu için ama balkondan takip ediyorum çok uzaklaşmyır 2-3 saat oynuyo işte gelen kedilere naz yapıyor pati filn atıyo aşağıya inip seslenince benden önce yukarı çıkıyor korkmuyoda değilim kaybolacak diye ama kediler gitmiyor diye biliyorum
elmeyraaaaaa
sen ona feci diyorsan kulak çubuğu ve vazalinin hikayesini hiç bilmiyosun demektirr =))
koca bulamayan zavallı dişimizin gönlünü hoş etmek için vazeline buladığımız kulak çubuğunu nazikçe....
bu iş kötü,kedinin iş bittikten sonra senin peşinden ayrılmaması,seni cinsel obje olarak görmesi ayrı bir vaka
Evet,kediler geri geliyorlar...Ben bizimkisi biraz salak,çok mekan değiştirdik,gelemez diye çook üzülmüştük kaçınca ama bi yolunu bulup geri geldi..hatta bi arkadaşımın o zamanlar beni teselli etmek için söylediğine göre kedilerini antalyada tatilde kaybetmişler,ıspartada evinin bahçesinde bulmuşlar :)) var böyle hikayeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?