kedi çiftleşmesi

cins kedilerin çalınabilme olasılıklarıda çok fazla dikkatli ol dışarı çıkarsada gözünden ayırmamaya çalış bi çiftleşseydide bende rahat etseydim ondan sonra kısırlaştıracam ztn aslında büssürü kedim olsun istiyorum ama evde mümkün değil malesef

cins kedilerin çalınabilme olasılıklarıda çok fazla dikkatli ol dışarı çıkarsada gözünden ayırmamaya çalış bi çiftleşseydide bende rahat etseydim ondan sonra kısırlaştıracam ztn aslında büssürü kedim olsun istiyorum ama evde mümkün değil malesef

Bir sürü kedinin de bakımı zor ya, ben bitanesiyle basedemiyorum valla. Sabah beş bucukta uyandırdı beni acım diye :D

bir sürü kedinin de bakımı zor ya, ben bitanesiyle basedemiyorum valla. Sabah beş bucukta uyandırdı beni acım diye :d

ben kedi bakımının çok zor olduğunu düşünmüyorum daha önce köpek beslemiş biri olarak o çok zordu yemek saatlerini düzene sokarsan rahatsız etmez seni ben her sabah işe giderken bide işten dönünce veriyorum yemek gecede çok güzel uyuyoruz tabi hergün ev süpürmek tek zorluğu tüyleri döküldüğünden dolayı :)

bu olayı veteriner bana çok ciddi bir yüz ifadesiyle sağ eline bir kalem alıp sol elini yumruk yapıp uygulamalı bir şekilde göstermişti=))
hiç unutamam o anı =))
elmeyracım bizimki de bi ara çok merak salmıştı dışarıya,her fırsatta kapıdan kaçıyordu,ne olur ne olmaz diye tasmasına telefon numaramızın yazılı olduğu bir kağıt tutturmuştuk.Eğer evden kaçar endişen varsa numaranın yazdığı tasmalardan bulabilirsin,bizimkisi biraz fazla öğrenci işiydi :24::24:
Benim kedim evden kaçtığında o çok çıtkırıldım,sokakta yapamaz diye üzüldüğümde bir abi bana izlediği belgeseli anlatmıştı.Kediye kamera takıyorlar,cins bir kedi..Evde çocukların sevdiği,bütün öğlen uyuyan klasik ev kedisi,ama gece olup dışarıya çıktığında tanınmaz oluyor,fareleri avlıyor,başka kedilerle dövüşüyor,mahallenin bıçkın delikanlısı gibi bişi oluyor...
yani bizim çok narin sandığımız kediler aslında hiç de öyle değillermiş doğal ortamında...
bu hikayeyi duymak beni rahatlatmıştı,onlar kaplan soyundan,herşeyle başedebilirler :kkk:

ben kedi bakımının çok zor olduğunu düşünmüyorum daha önce köpek beslemiş biri olarak o çok zordu yemek saatlerini düzene sokarsan rahatsız etmez seni ben her sabah işe giderken bide işten dönünce veriyorum yemek gecede çok güzel uyuyoruz tabi hergün ev süpürmek tek zorluğu tüyleri döküldüğünden dolayı :)

Ben maalesef hala tavukla besliyorum, petshoptan kedi almanın zararları işte. Cok kücük ve hastaydı, mama yemedi mecburen tavuk verdik, bir süre daha vericez sonra kesicez. O yüzden kalkıp taze taze vermem gerekiyor ama haklısın bakımı cok kolay. Temiz hayvan, sadece kumuna yapıyor. Bizimki tüy de pek dökmüyor. Kadife gibi, bak bu. $fotoğraf.webp

bu olayı veteriner bana çok ciddi bir yüz ifadesiyle sağ eline bir kalem alıp sol elini yumruk yapıp uygulamalı bir şekilde göstermişti=))
hiç unutamam o anı =))
elmeyracım bizimki de bi ara çok merak salmıştı dışarıya,her fırsatta kapıdan kaçıyordu,ne olur ne olmaz diye tasmasına telefon numaramızın yazılı olduğu bir kağıt tutturmuştuk.Eğer evden kaçar endişen varsa numaranın yazdığı tasmalardan bulabilirsin,bizimkisi biraz fazla öğrenci işiydi :24::24:
Benim kedim evden kaçtığında o çok çıtkırıldım,sokakta yapamaz diye üzüldüğümde bir abi bana izlediği belgeseli anlatmıştı.Kediye kamera takıyorlar,cins bir kedi..Evde çocukların sevdiği,bütün öğlen uyuyan klasik ev kedisi,ama gece olup dışarıya çıktığında tanınmaz oluyor,fareleri avlıyor,başka kedilerle dövüşüyor,mahallenin bıçkın delikanlısı gibi bişi oluyor...
yani bizim çok narin sandığımız kediler aslında hiç de öyle değillermiş doğal ortamında...
bu hikayeyi duymak beni rahatlatmıştı,onlar kaplan soyundan,herşeyle başedebilirler :kkk:

Çok mantıklı aslında, tasmasına yapayım öyle bişi.

Aklıma beyzanın kadınları filmi geldi, kadının icinde bes farklı kişilik geldi, ben de bi kamera takıp sokağa salayım bakalım neleri avlıycak :1:

ben maalesef hala tavukla besliyorum, petshoptan kedi almanın zararları işte. Cok kücük ve hastaydı, mama yemedi mecburen tavuk verdik, bir süre daha vericez sonra kesicez. O yüzden kalkıp taze taze vermem gerekiyor ama haklısın bakımı cok kolay. Temiz hayvan, sadece kumuna yapıyor. Bizimki tüy de pek dökmüyor. Kadife gibi, bak bu. Eki Görüntüle 710240

çok mantıklı aslında, tasmasına yapayım öyle bişi.

Aklıma beyzanın kadınları filmi geldi, kadının icinde bes farklı kişilik geldi, ben de bi kamera takıp sokağa salayım bakalım neleri avlıycak :1:

çok tatlı maşallah ama tavuk yemeğe alıştıysa çok zor vazgeçirirsin ben bazen kıyamıyom öle salam filn veriomda bi süre mamasını yemiyor $10080_103794093150079_760201160_n.webp buda benim çirkinim

Ben benimkini, 7 aylıkken çiftleştirmeden direkt kısırlaştırmıştım..
İlk kızgınlığını atlattıktan hemen sonra..
Bir fikir :42::54::54::54:

Ev yemeğinin tadına bakan pisi,dönüp kuru mamaya zor bakıyor artık..
Pes etmeyip sabırla kuru mama verirseniz aç kalmamak için yiyecektir..Ve alışacaktır..
Arada ödül niyetine konserve verebilirsiniz..
Onlar için sağlıklısı profesyonel sınıf kuru mama..

Ev yemeğinin tadına bakan pisi,dönüp kuru mamaya zor bakıyor artık..
Pes etmeyip sabırla kuru mama verirseniz aç kalmamak için yiyecektir..Ve alışacaktır..
Arada ödül niyetine konserve verebilirsiniz..
Onlar için sağlıklısı profesyonel sınıf kuru mama..

Tavuk yemesi mesele değil ama tek yönlü beslenmesi cok sıkıntı, mamanın icinde her türlü vitamin vs var. Hastalanır falan onunla uğraşmayalım sonra.

Tavuk yemesi mesele değil ama tek yönlü beslenmesi cok sıkıntı, mamanın icinde her türlü vitamin vs var. Hastalanır falan onunla uğraşmayalım sonra.

İşte bak onu demek istiyorum,profesyonel sınıf kuru mamaya alışırsa,kolay kolay hastalanmaz da..

Bir gün ac bırakıcam, alışacak mecburen

İstersen önce bir miktar kuru mamasının içine,yaş mama ekleyerek ver..
Bunu yiyecektir diye düşünüyorum..
birkaç gün sonra sırf kuru mama koy yemek kabına..

ben kuru mamaya şöyle alıştırmıştım tavuklu pilav gibi kuru mamanın üstüne sosisi küçük küçük koyuyodum yavaş yavaş azaltım sonra sadece kuru mama vermeye başladım öyle yemeğe başladı ama arada kaçamak yapınca hemen yememeğe başlıyor aç kalınca mecbur yiyor ama

biz bir yaşındayken sahiplenmiştik kedimizi,eski sahibinin bize "şunu seviyo" diye önerdiği mamanın bir kilosu benim yaşadığım şehirdeki aylık öğrenci akbili fiyatı kadardı :)
o yüzden (sağlıklı olmadığını bilsek de) biz açık mamalar,whiskaslar falan vermek zorunda kaldık ama yemedi :) önüne köfte atıyoduk top diye oynuyodu,önceki sayfada kedime salak deyişimin asıl nedeni bu =)
aşırı marka takıntısı olan,belli başlı iki marka dışında katiyen ağzına mama sürmeyen bir kediydi..
sonra ne oldu??
iki hafta evden kaçtı,şimdi sofradaki ıslanmış ekmekleri bile yiyo =))
Nerdeeeen nereye :51:

galiba bizimkide biraz salak sofrada bişey kaçırmaya bayılıyor kuru ekmeklerı bile aama önüne koyunca yemiyor adrenalin seviyo demekki :)

Sonuç itibariyle,tercihen profesyonel sınıf mama diyoruz,
Ancak çeşitli nedenlerden dolayı tercih edilmiyorsa, whiskas gibi market mamaları da olabilir tabii..
Sokaktakiler çöpten yiyecek bulmaya çalışmıyorlar mı sanki :5:
Evdekiler sıcak birer yuva sahibi oldukları için zaten çok şanslılar..

Ben açıkçası belirli bir marka kullanmıyorum o ayki maddi durumuma göre değişebiliyor bazen internetten sipariş veriyorum bazen marketten alıyorum bazende açık mama alıyorum valla napim :)

Ben açıkçası belirli bir marka kullanmıyorum o ayki maddi durumuma göre değişebiliyor bazen internetten sipariş veriyorum bazen marketten alıyorum bazende açık mama alıyorum valla napim :)

Royal canin marka mama da açık olarak satılıyor..
Mesela 58 lira 2 kg royal canin mama diyelim,açık olarak alırsanız kilosu 17 liraya geliyor..

Son düzenleme:
Back
X