41 Kere MaşallahBen son sözü 2 kızımın resmini paylaşarak söylemek istiyorum. Hayatımda gördüğüm tarifi imkansız iletişimleri beni her geçen gün hayrete düşürüyor. Her ikisine de her baktığımda Allah'a şükrediyorum. Hayvan dediğimiz köpeğe o hassas duyguları ve kızımı bana verdiği için.
Korkmayın bayanlar, çocuklarınızı hayvanlarla büyütmekten, onların hayvanları sevmesinden korkmayın. Bırakın insanoğlunun bu kadar kirlendiği dünyada saf sevgiyi, koruyuculuğu, sorumluluk duygusunu, vicdanı, merhameti, paylaşmayı ve en önemlisi sevmeyi öğrensinler bu Allah'ın sessiz kullarından. Dünyanın sevmeyi bilen, vicdana sahip insanlara ihtiyacı var.Eki Görüntüle 1735840
Kedi zarar vermez büyük ihtimalle ama eminim biliyosundur tüm yorumları da okumadım, hamileyken kediyle ilgilenmek özellikle tuvalet atığıni temizlemek bebeğin için ölümcül olabilir! Doğduğunda da tüy dökmesi falan problem olabilir belki. Bebek yutabilir.
Sokağa atma tabi ki ama bakmak isteyen birini bulabilirsin belki bebek doğup biraz toparlanana kadar.
Çocuğun hastalandığında başa kakarlar hastalanır tabi evde kediler var vs. Diye bundan hiç çekinmedin mi valla helal olsun ne diim. Validen kedi kadar kıymetim yok die gelmemiştir doğuma tribe sokmuş kedilerin valideciğini hayır anlamıorum torununun ne günahı var bebeğe be atar yapıosunçocuk yaşta hayvan sorumluluğu vermek gerçekten çok önemli bu kişiliğine yansıyor ilerde büyüyünce ya iyi bir ev adamı ya da çok iyi bir anne olarak çıkıyorlar piyasaya benim şu an kendi evim müsait olsa bir dakika düşünmem oğluma arkadaş alırdım eşimde çok sever :)
Herkese merhaba, yine düşüncelerinize ihtiyacım var bayanlar
Aranızda hem kedi besleyip hem bebek büyüten var mı acaba? ya da çevresinde olan?
Yoksa da fikirlerinizi merak ediyorum yardım edin bana ne olur.
Ben hayvanları çok çok çok seviyorum eşim de öyle,kedimiz şuan 6 aylık erkek.
Biz bulduğumuzda sokakta yaralıydı ve çok küçüktü,etrafında annesini aradık bulamadık biz de eve getirdik. Aşıları falan her şeyi tam,öyle yaramaz bir çocuk da değil kendisi. Sadece
3 aylıkken 5. kattan beton zemine düştü 1 ay boyunca kalçadan itibaren bacağı alçıda bekledi,zor zamanlar geçirdik yani. Ona kıyamıyorum oğlum,bebeğim,annecim diye seviyorum canımdan bir parça gibi. Neyse uzatmayayım hayvanseverler anlar beni
Ama şimdi hamileyim 25.haftamdayım ve eşimin ailesi tutturdu (özellikle kayınvalidem) kediyi dışarı atın hem bebek hem kedi olmaz. Bebeğe zarar verir, yok gözünü çıkarır, yok ısırır, yok işte çocuk tüyünü yutar hasta olur. Sürekli bir konuşma halindeler, her telefonda konuşmamızda kediyi sokağa salın zaten büyüdü falan diyorlar. Ben de çocuk bi doğsun bakalım nasıl olacak yaşayıp görürüz diye geçiştiriyorum. Ama bu konuşmalar üzüyor beni nasıl sokağa atarım ki ben canım o benim, yalnız olduğumda neşemi yerine getiren tek arkadaşım. Tabi bebeğim de olacak inşallah ama ikisini de çok seviyorum illa kedimden vaz mı geçmem gerek, ikisini beraber idare edemem mi?
Her türlü yoruma açığım arkadaşlar
not: bu soğuklarda sokak hayvanlarına yardımcı olalım, onlara ısınabilecekleri güzel ortamlar verebiliriz, en azından tepelerine kar yağmadığı içinde maması olan kolilerden sıcak yuvalar yapabiliriz.
şimdiden teşekkürler
Arkadaşımın köpeği vardı golden. Bebeği oldu şimdi oğlu 3 yaşında hep beraber gayet iyiler. Kedi durduk yere kimseye saldırmaz. Üstelik tüyü tehlikeli olan köpektir kedi değil.Herkese merhaba, yine düşüncelerinize ihtiyacım var bayanlar
Aranızda hem kedi besleyip hem bebek büyüten var mı acaba? ya da çevresinde olan?
Yoksa da fikirlerinizi merak ediyorum yardım edin bana ne olur.
Ben hayvanları çok çok çok seviyorum eşim de öyle,kedimiz şuan 6 aylık erkek.
Biz bulduğumuzda sokakta yaralıydı ve çok küçüktü,etrafında annesini aradık bulamadık biz de eve getirdik. Aşıları falan her şeyi tam,öyle yaramaz bir çocuk da değil kendisi. Sadece
3 aylıkken 5. kattan beton zemine düştü 1 ay boyunca kalçadan itibaren bacağı alçıda bekledi,zor zamanlar geçirdik yani. Ona kıyamıyorum oğlum,bebeğim,annecim diye seviyorum canımdan bir parça gibi. Neyse uzatmayayım hayvanseverler anlar beni
Ama şimdi hamileyim 25.haftamdayım ve eşimin ailesi tutturdu (özellikle kayınvalidem) kediyi dışarı atın hem bebek hem kedi olmaz. Bebeğe zarar verir, yok gözünü çıkarır, yok ısırır, yok işte çocuk tüyünü yutar hasta olur. Sürekli bir konuşma halindeler, her telefonda konuşmamızda kediyi sokağa salın zaten büyüdü falan diyorlar. Ben de çocuk bi doğsun bakalım nasıl olacak yaşayıp görürüz diye geçiştiriyorum. Ama bu konuşmalar üzüyor beni nasıl sokağa atarım ki ben canım o benim, yalnız olduğumda neşemi yerine getiren tek arkadaşım. Tabi bebeğim de olacak inşallah ama ikisini de çok seviyorum illa kedimden vaz mı geçmem gerek, ikisini beraber idare edemem mi?
Her türlü yoruma açığım arkadaşlar
not: bu soğuklarda sokak hayvanlarına yardımcı olalım, onlara ısınabilecekleri güzel ortamlar verebiliriz, en azından tepelerine kar yağmadığı içinde maması olan kolilerden sıcak yuvalar yapabiliriz.
şimdiden teşekkürler
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın o zaman insanları anlamak hele bu kayınvalideleri anlamak gerçekten zorHasta oldu , hastanede yattık yine gelmedi. ( kediyle ilgili değil hastalığı tamamen insanlardan bulaşan bir hastalık)
Ve aramadı. Hadi. Evde kedi var diye gelmedi, hastanededemikedi var?
Kedi bahane oldu aslında , o daha hamilelikten önceben torun istemiyorum vs diyordu. Yani torununu gelinini gerçekten seven kv önce karşı çıksada birşekilde alışır ama zaten sevmiyorsa bahane olur kediler.
Cırmık manyağına çok güldümbizim kedimiz de kardeşimi tırmalardı. Hayvana hiç rahat vermezdi çünkü. Bıyıklarını çekmeler,zorla yoğurt yedirmeler hangi birini anlatayım.
Benim ayak ucumda uyurdu sırnaşırdı,kardeşimi görünce çizgi filmlerdeki kediler gibi sırtını dikleştirirdi
Hey gidi günler. Özledim kontesimi
Toxoplazma tahlillerinizi yaptiriyormusunuz? Ben kopegimden dolayi 1 yil tedavi gordum gozumu kaybediyordum az daha bebek icin bisi demicem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?