Kedi, anne ve kızını rehin aldı.

kopegimle aksam geziyorduk..

birden bi arabanın altindan kedi firladi,ustumuze atladi,pencelerini geciriyor,bi kocama,bi bana bi kopege..

biz onu gormemistik bile,bulundugu yerden gecmemize 2 metre varken saldiriya gecti..
esim tekmeliyor,kedi dusup tekrar saldiriyor..15 dakka bogustuk,heryerımız pence izi..bos bi anında onu ıyı bu tekmeyle uzaklaştırıp kaçtık,pesımızden kovalıyacaktı kı,arabanın altına geri girdi..

meğer yavruları ordaymış,buda bıze ders oldu..kedıye asla yaklaşmam..

anne kedıye aslaaaaa yaklasmam..
kopegımızde o günden sonra kedı düşmanı oldu..

Birgün yürüyüşe çıkmıştık köpeğim ile kızımda vardır önce bizim köpek anaç kediyi kovalamaya başladı ama nasıl olduysa kedi bizim köpeği kovalama başlayınca köpek kediden kaçar oldu bunuda yaşlı amca görünce acaip komik buldu ancak ki gülüyor , tabi bende sinirlendim

kopegimle aksam geziyorduk..

birden bi arabanın altindan kedi firladi,ustumuze atladi,pencelerini geciriyor,bi kocama,bi bana bi kopege..

biz onu gormemistik bile,bulundugu yerden gecmemize 2 metre varken saldiriya gecti..
esim tekmeliyor,kedi dusup tekrar saldiriyor..15 dakka bogustuk,heryerımız pence izi..bos bi anında onu ıyı bu tekmeyle uzaklaştırıp kaçtık,pesımızden kovalıyacaktı kı,arabanın altına geri girdi..

meğer yavruları ordaymış,buda bıze ders oldu..kedıye asla yaklaşmam..

anne kedıye aslaaaaa yaklasmam..
kopegımızde o günden sonra kedı düşmanı oldu..
ay sizin ki de betermiş ya. geçmiş olsun.

kızıma koca diye getirdiğimiz damat kedi de bize saldırmıştı.
ev arkadaşım her yeri çizik tırmık içinde kendini mutfağa kilitlemişti,ben odaya...
korkuyla uyuduk.Ertesi gün k9 eğitmeni arkadaşımı aradık yardıma gelsin diye,çocuk kapıya kadar geldi,kapıya çıkmaya yemedi bi tarafımız zor açtık :)
ama her işi bilene yaptıracan derler,çocuktan aldığımız tekniklerle mum etmiştik adi hayvanı :))

çocukken kedi besledim oyunlar oynadım
halada sokak kedilerini alırım kucağıma severim
şükür böyle bişey yaşamadım :KK48:
kedileri çok severim
ama bi arkadaşın evindeydik iran kedisi vardı başına vurmuştum
hayvan sinirlendimi naptı beni kovaladı,mutfağa zor attım kendimi,kapıyı örttüm :KK48:
arkadaş kediyi odaya kapattı biz gidene kadar
ama köpeklerden korkuyorum küçüklükten beri
yanıma geldiğinde bayılacak gibi oluyorum korkudan...

Back