Kedi, anne ve kızını rehin aldı.

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Görgü tanıklarının ifadelerine göre 'öfkeden deliye dönen' kedi karşısında çaresiz kalan anne ve kızı, 911'i arayarak yetkililerden yardım istedi.

Normal şartlar altında hayvan kontrol birimlerinin üstlenmesi gereken çağrıya, sakin ve olaysız bir gece olması nedeniyle bölgede bulunan polisler yanıt verdi.

Polisin olay yerine gelmesi sonrası 'Cuppy' isimli öfkeli kedi, yatak odasında sıkıştırdığı anne ve kızını kendi steğiyle terk ederek olay yerinden ayrıldı.

Olayın ardından konuşan bölge sahibi Karen Yarger 'Cuppynin yıllardır evcil bir hayvan olarak yaşadığını, bu hareketin öngörülemez olduğunu ifade etti.

Daha önce de ABD'nin Oregon eyaletinde de benzer bir durum yaşanmış, 'Lux' isimli kedi bir bebeğe saldırdıktan sonra sahiplerini yatak odasına sıkıştırmıştı.

http://www.mynet.com/haber/ilginc-haberler/anne-ve-kizini-rehin-aldi-1404476-1

hayvanlarla bebekleri asla yanliz birakmamak gerek..ne yapacaklari belli degil..birde bebekte kafasina gore hareket eder hayvani kizdirir filan...

kedi almayi dusunuyorduk esimle...sanirim erteliycez..

köpüşümle geçen gün dışarı çıktım
ama binadan çıkamadık...kedi bizi çıkarmadı dışarıya yavrularını koruyordu sanırım
en son köpüşümü kucağa aldım da öyle çıktık
deli kedi kapıyı bile açtırtmadı =)

aa çok ilginç ya ben çok severim kedileri
köpeklere çok yaklaşamıyorum dişleri falan ortada ya
onlarla boğuşuyorum bile ama kedi fobim başa bela. gerçi geçen gün yavru bir kedinin yanına yaklaştım aman ne tatlısın sen dedim ama ayağıma değince uzaklaştım. kesişiyoruz işte anca.

onlarla boğuşuyorum bile ama kedi fobim başa bela. gerçi geçen gün yavru bir kedinin yanına yaklaştım aman ne tatlısın sen dedim ama ayağıma değince uzaklaştım. kesişiyoruz işte anca.

kızım çok mantıksız ya kedi öyle ısırmaz pek ama köpeğe belli mi olur aniden zıplıyolar hopluyolar

kedi deyip es geçmeyin çok beter olur bunlar..ben hiç hazzetmem..doğasındanmıdır bilmem çok menfeatçi çok yalaka olurlar..sahibinin gözünü çıkaranlar bile vardır..

Bizim etrafımızdada en az 10 tane kedi vardır bahçemizde bizim köpek onları kovalar ama başedemez hep kazanan kedidir bizim köpek kuyruğu kısdırır kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…