bizde varikosel yok ama doktor combi fertil verdi size herhangi bi ilaç vermedi mi doktor bizde keçi boynuzuna başladık inanıyoeum iyi olacağınaMerhaba arkadaşlar bilmiyorum kaçıncı konu oldu ama yardımlarınızı rica ediyorum.. eşimde tek taraflı 3 grade varikosel mevcut. Aynı zamanda sperm hareketliliginde yavaslik mevcut. Sperm sayısı iyi fakat yavaş.urolog ameliyat önerdi daha sonrasında sonuçları kadin dogum doktoruma da gösterdik. Sonuclariniz çok kötü sayılmaz dedi bu sonuçlarla bi çok kişi gebe kaldı dedi 2 ay daha deneyin olmazsa ameliyat olun bence dedi. Bizde öyle deneyelim dedik ve araştırmalarim sonucunda keçiboynuzu kürü yapmaya karar verdik. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ uygulayıp değerlerinde değişme olanlar varsa yazabilir mi? Bizlere umut olun lutfen(
Hayır ne vitamin takviyesi ne ilaç. Tek çareniz ameliyat dedi :/ ama diğer doktor da sonucunuzçok kötü sayılmaz dedi kafamız çok karıştıbizde varikosel yok ama doktor combi fertil verdi size herhangi bi ilaç vermedi mi doktor bizde keçi boynuzuna başladık inanıyoeum iyi olacağına
başka bi doktorada görünün isterseniz fikrim size bi kaç ay zaman tanıyıp ilaç verip ona göre karar verilmeliydi üzülmeyn lütfen bu ameliyatla çok hamile kalanlar varHayır ne vitamin takviyesi ne ilaç. Tek çareniz ameliyat dedi :/ ama diğer doktor da sonucunuzçok kötü sayılmaz dedi kafamız çok karıştı
Inşallah rabbim bizlere de nasib eyler. Eşimin ne ağrısı ne sancısı hicbir sorunu yok yani bu varikoseli farkedebilmesi imkansız hala aklımız almıyor 3.seviyeye gelmiş doktora gitmesek öğrenemeyeceğiz.. sayımız 35 milyon fakat ileri hareketlilik %5başka bi doktorada görünün isterseniz fikrim size bi kaç ay zaman tanıyıp ilaç verip ona göre karar verilmeliydi üzülmeyn lütfen bu ameliyatla çok hamile kalanlar var
aminn canımm buda imtihan KOLay geçeriz inşallah belkide gizli varikoseydi anlaşılmadı eşin sigara kullanıyorsa bıraksın kavrulmamış kuru yemiş da çok faydalı tek çaremiz duaInşallah rabbim bizlere de nasib eyler. Eşimin ne ağrısı ne sancısı hicbir sorunu yok yani bu varikoseli farkedebilmesi imkansız hala aklımız almıyor 3.seviyeye gelmiş doktora gitmesek öğrenemeyeceğiz.. sayımız 35 milyon fakat ileri hareketlilik %5
Keciboynuzu kürü yanısıra çiğ kuruyemiş ve kabak çekirdeği tüketiyor inşallah ise yarar. Özele gidiyoruz canım maltepe tip merkezidevlete mi gidiyorsunuz özele mi
güzel düşün güzel olsun inşallahKeciboynuzu kürü yanısıra çiğ kuruyemiş ve kabak çekirdeği tüketiyor inşallah ise yarar. Özele gidiyoruz canım maltepe tip merkezi
Inşallah canım cümlemiz içingüzel düşün güzel olsun inşallah
Eşinizin durumu nasıl suanKeciboynuzu kürü yanısıra çiğ kuruyemiş ve kabak çekirdeği tüketiyor inşallah ise yarar. Özele gidiyoruz canım maltepe tip merkezi
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum kaçıncı konu oldu ama yardımlarınızı rica ediyorum.. eşimde tek taraflı 3 grade varikosel mevcut. Aynı zamanda sperm hareketliliginde yavaslik mevcut. Sperm sayısı iyi fakat yavaş.urolog ameliyat önerdi daha sonrasında sonuçları kadin dogum doktoruma da gösterdik. Sonuclariniz çok kötü sayılmaz dedi bu sonuçlarla bi çok kişi gebe kaldı dedi 2 ay daha deneyin olmazsa ameliyat olun bence dedi. Bizde öyle deneyelim dedik ve araştırmalarim sonucunda keçiboynuzu kürü yapmaya karar verdik. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ uygulayıp değerlerinde değişme olanlar varsa yazabilir mi? Bizlere umut olun lutfen(
Gayet iyi spermiyogram testide iyi üstelik iki kez gebelik oluştu. Malesef düşükle sonuçlandı ama bende kan pıhtılaşması olduğundanEşinizin durumu nasıl suan
Merhaba , Kayseri de hangi doktora gittiniz acabaCanım benim eşime de doktor varikosel dedi ve acil ameliyat önerdi biz araştırdık ve Kayseri’de bir doktora gittik doktor kesinlikle varikosel değil dedi. Bence ameliyata hemen karar vermeden başka bir doktora daha görünmelisiniz. Keçiboynuzu kürünü çok araştırdım ve bir ara biz de denedik eşim olumlu sonuç aldı. Biz şimdi çakşır otu kökü suyunu denemeye başladık. Bunu da çok araştırdım herkes olumlu sonuç aldığını söylüyor. Erkeklerde sperm sayısı ve ileri hareketli sayısını kadınlarda da yumurta gelişimi ve sayısını olumlu yönde etkiliyormuş bir araştır istersen
Mustafa Sofikerim canım. Biz de tavsiye üzerine gittik arkadaşımın eşinde kitle bulmuş bir doktor acil ameliyat dediler onların ilaçla düzeltti bize de onlar tavsiye etmiştiMerhaba , Kayseri de hangi doktora gittiniz acaba
fayda görmeyen asla yoktur muhteşem bir kür. hem sperm sayısını çok fazla arttırdı hem erken boşalma problemine iyi geldi hemde cinsel isteğini arttırdı eşimin. mucizevi bir kür korkmadan yapınMerhaba arkadaşlar bilmiyorum kaçıncı konu oldu ama yardımlarınızı rica ediyorum.. eşimde tek taraflı 3 grade varikosel mevcut. Aynı zamanda sperm hareketliliginde yavaslik mevcut. Sperm sayısı iyi fakat yavaş.urolog ameliyat önerdi daha sonrasında sonuçları kadin dogum doktoruma da gösterdik. Sonuclariniz çok kötü sayılmaz dedi bu sonuçlarla bi çok kişi gebe kaldı dedi 2 ay daha deneyin olmazsa ameliyat olun bence dedi. Bizde öyle deneyelim dedik ve araştırmalarim sonucunda keçiboynuzu kürü yapmaya karar verdik. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ uygulayıp değerlerinde değişme olanlar varsa yazabilir mi? Bizlere umut olun lutfen(
Evet yaptık canımfayda görmeyen asla yoktur muhteşem bir kür. hem sperm sayısını çok fazla arttırdı hem erken boşalma problemine iyi geldi hemde cinsel isteğini arttırdı eşimin. mucizevi bir kür korkmadan yapın
Nasil bir kur bu tam tarifi alabilir miyim? Bu arada hayirli olsun.Evet yaptık canımSonuçlar harika şükürler olsun gebe bile kaldım.