Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu Küründen Fayda Görenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Keçiboynuzu kürü'nün faydasını gördük

• Ankete Katılan
    44

Duru_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
2.137
2
116
İstanbul
Arkadaşlar keçiboynuzu kürünü uyguladık ve güzel sonuçlar elde ettik diyorsanız,moral bulmak için paylaşımlarını bekliyoruz.SEVGİLER.....

Arkadaşlar keçiboynuzu kürünü uyguladık ve güzel sonuçlar elde ettik diyorsanız,moral bulmak için paylaşımlarını bekliyoruz.SEVGİLER.....

biz hiç fayda görmedik malesef:1no2: ama çok faydasını görenler var...

arkadaşlar bizim kürden önceki spermiogramda 5 milyon sperm çıktı.kürden 3 hafta sonra 6 milyon olmuştu.bilemiyorum artık ne kadar faydalı.ama bizim varikosele rağmen artış oldu..hala devam ediyoruz.ameliyattan sonrada devam edicez..

biz hiç fayda görmedik malesef:1no2: ama çok faydasını görenler var...

merhaba canım eşimde bu kürü içiyor siz nasıl yapmıştınız bide kaç ay uyguladınız beni bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü eşim o kürü içtiğinden beri hiç test yapmadı çok merak ediyorum

canım benim i.saraçoğlunun sitesindeki kür bu.herkesin kullandığı yani..kür şöyle:
6-7 adet keçiboynuzunu küçük parçalara ayırıp kaynamakta olan 2 bardak suya atıyosun.3 dak.kaynadıktan sonra 20 dak.dinlendir.sonra keçiboynuzlarını çıkar (süzgeçle)..ılıdıktan sonra 1 bardak sabah aç karna 1 bardak da akşam yatmadan içsin eşin.bunu bu şekilde 1 hafta uygula.sonrasında sadece günde 1 bardak akşam yatmadan içsin.3 ayda böyle uygula.sonra da haftada 2-3 kere uygula..biz böyle yapıyoz.sitede böyle anlatmış..umarım işe yarar.biz faydasını görüyo gibiyiz..ama a ay sonra tekrar test yaptırıcaz..bunun yanında bal yedir..polen falan..bir de bol yeşillik diyolar.her akşam salata yediriyorum.adam inek gibi oldu valla:)

canım benim i.saraçoğlunun sitesindeki kür bu.herkesin kullandığı yani..kür şöyle:
6-7 adet keçiboynuzunu küçük parçalara ayırıp kaynamakta olan 2 bardak suya atıyosun.3 dak.kaynadıktan sonra 20 dak.dinlendir.sonra keçiboynuzlarını çıkar (süzgeçle)..ılıdıktan sonra 1 bardak sabah aç karna 1 bardak da akşam yatmadan içsin eşin.bunu bu şekilde 1 hafta uygula.sonrasında sadece günde 1 bardak akşam yatmadan içsin.3 ayda böyle uygula.sonra da haftada 2-3 kere uygula..biz böyle yapıyoz.sitede böyle anlatmış..umarım işe yarar.biz faydasını görüyo gibiyiz..ama a ay sonra tekrar test yaptırıcaz..bunun yanında bal yedir..polen falan..bir de bol yeşillik diyolar.her akşam salata yediriyorum.adam inek gibi oldu valla:)

bende aynı yapıyorum ama 3 bardak suyla aynı yazdığın şekilde uyguladık şimdi sadece geceleri yatmadan önce içiyor inşallah eşlerimizin test sonuçları çok iyi çıkar

• Beğen
Reactions: zan
2 ay kullandık inanılmaz artış oldu varikosele rağmen sayı 21 milyondu 1 cc de bugün test yapıldı 96 milyon olmuş öncekinde %77 hareketsiz vardı şimdi %38 hareketsiz sayı sorununu aştık sadece ileri harekette artış yok onun sebebi de varikosel ameliyat olcak yakında.mutlaka deneyin ben çok inanmıştım ve oldu.sayımız yeterli sadece ileri hareket %12 dediğim gibi varikosele rağmen fayda gördük

5 Aydır kürü eşime uyguluyorumkaydirigubbakcemile3Ve spermler hiçbir yoll kat edemediii..sırnaşık şeykaydirigubbakcemile4

eşim tam 3 ay kullandıktan sonra hamile kaldım.zaten 72 günde etki ediyomuş spermlere.tam o ay test yaptırcaktı eşim ama hamile olduğumu öğrenince yaptırmadı. yani biz çok faydasını gördük

merhaba kizlar. Benim esimde azospermi çikti daha yeni ögrendik. I. Saraçoglunun kürünü gördüm bir sitede "nohut suyu" azospermilere iyi geliyormus. Esime bu kürü uyguluyorum 2 haftadir. Temmuz sonunda ürologda randevumuz var. Bir mucize bekliyorum o güne kadar. Insallah spermler kaçis yollu bulupta çikarlar :))))
bu kürü 2 ay uyguladiktan sonra. Keçi boynuzu kürünü yaptirmayi düsünüyorum.
Sizce bir faydasi olur mu önce "nohut kürünü" içerse
?

İsterseniz bu siteye göz atabilirsiniz. Hata keçi boynuzu tarifi var bilmeyenler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keçiboynuzu pekmezi kullanıyor eşim sabah-akşam birer tatlı kaşığım kullanıyor sayıda artış olmadı ama ileri hareketlide %200 artış oldu. %5 den 15 e çıktı

faydasını gorduk sıperm sayısını arttırmadı ama spermdekı hareketlılıgı arttırdı:lepi::emir_bebek:

kızlar benim eşimde geçen yaz içti 5 ay keçi boynuzu kürü ve sayısı 1 milyonken 30 milyon oldu ml de ama hareketlilik az olduğu için gebe kalamadım yani harekete etkisi olmadı sanırımmm

Arkadaşlar bizde de hareketlilik sorunu var yaklaşık iki aydır kullanıyoruz. Doktor da ilaç vermiş dört ay sonra flaan düzee girer demiş ama ikisi birden nasıl olur bilmiyorum. Bir seneyi geçti artık bize de nasip olur inş. Test yapıldıktan sonra görücez artık.

Arkadaşlar bizde de hareketlilik sorunu var yaklaşık iki aydır kullanıyoruz. Doktor da ilaç vermiş dört ay sonra flaan düzee girer demiş ama ikisi birden nasıl olur bilmiyorum. Bir seneyi geçti artık bize de nasip olur inş. Test yapıldıktan sonra görücez artık.

CAnım bu kür daha çok hareketliliği sağlıyormuş gibi geliyor olaya mizahi yönden bakacak olursak zaten bizede jet hızında bir sperm lazım :utangac: öte yandan keçiboynuzu kürünün saraçoğlu hocanın kendisinden aldığım bilgilere göre bilinen hiç bir yan etkisi yok hatta benim eşimin kolesterol seviyesini bile dengeledi diyebilirim adamcağız aç yatıp kalkıyordu bu kür sayesinde doyarak yemek yemeye başladı,yani özetle gerçekten mucizevi bir şey şu keçiboynuzu ..a.s.

Arkadaşlar keçiboynuzu kürünü uyguladık ve güzel sonuçlar elde ettik diyorsanız,moral bulmak için paylaşımlarını bekliyoruz.SEVGıLER.....
merhaba kıslar.
biz kecıboynuzunun gercekten faydasını gördük.
hatta kecıboynuzunun hamıle kalmamda cok faydası olduguna inanıyorum.
ılk yaptırdıgımız spermiogramda hareket oranı toplamı %28 ken,daha sonra %50 lere kadar arttı.sayımızda artmıstı.kecıboynuzunu yaklasık 7-8 ay uyguladık.hemen pes etmedık.
yalnız bunun yanında baska seylerde yaptık.
size tavsıyem kecıboynuzlarını kaynattıktan sonra atmayın,mümkünse esınıze yedırmeye calısın.sonra kuruüzüm,ceviz,fındık,bal bunları ihmal etmeyın.sık sık olmasada ara sıra yedirin eşinize.
ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın.:Saruboceq:

merhaba kıslar.
biz kecıboynuzunun gercekten faydasını gördük.
hatta kecıboynuzunun hamıle kalmamda cok faydası olduguna inanıyorum.
ılk yaptırdıgımız spermiogramda hareket oranı toplamı %28 ken,daha sonra %50 lere kadar arttı.sayımızda artmıstı.kecıboynuzunu yaklasık 7-8 ay uyguladık.hemen pes etmedık.
yalnız bunun yanında baska seylerde yaptık.
size tavsıyem kecıboynuzlarını kaynattıktan sonra atmayın,mümkünse esınıze yedırmeye calısın.sonra kuruüzüm,ceviz,fındık,bal bunları ihmal etmeyın.sık sık olmasada ara sıra yedirin eşinize.
ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın.:Saruboceq:

Sevgili rosem darısı bizlerinde başına canım bir aydır bende eşime içiriyorum takfiye olarakte fındık fıstık ceviz ne bulursam yediriyorum umarım bizede bir faydası olur :Saruboceq:

Back
X