Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar keçiboynuzu kürünü uyguladık ve güzel sonuçlar elde ettik diyorsanız,moral bulmak için paylaşımlarını bekliyoruz.SEVGİLER.....
biz hiç fayda görmedik malesef:1no2: ama çok faydasını görenler var...
canım benim i.saraçoğlunun sitesindeki kür bu.herkesin kullandığı yani..kür şöyle:
6-7 adet keçiboynuzunu küçük parçalara ayırıp kaynamakta olan 2 bardak suya atıyosun.3 dak.kaynadıktan sonra 20 dak.dinlendir.sonra keçiboynuzlarını çıkar (süzgeçle)..ılıdıktan sonra 1 bardak sabah aç karna 1 bardak da akşam yatmadan içsin eşin.bunu bu şekilde 1 hafta uygula.sonrasında sadece günde 1 bardak akşam yatmadan içsin.3 ayda böyle uygula.sonra da haftada 2-3 kere uygula..biz böyle yapıyoz.sitede böyle anlatmış..umarım işe yarar.biz faydasını görüyo gibiyiz..ama a ay sonra tekrar test yaptırıcaz..bunun yanında bal yedir..polen falan..bir de bol yeşillik diyolar.her akşam salata yediriyorum.adam inek gibi oldu valla:)
Arkadaşlar keçiboynuzu kürünü uyguladık ve güzel sonuçlar elde ettik diyorsanız,moral bulmak için paylaşımlarını bekliyoruz.SEVGİLER.....
Arkadaşlar bizde de hareketlilik sorunu var yaklaşık iki aydır kullanıyoruz. Doktor da ilaç vermiş dört ay sonra flaan düzee girer demiş ama ikisi birden nasıl olur bilmiyorum. Bir seneyi geçti artık bize de nasip olur inş. Test yapıldıktan sonra görücez artık.
merhaba kıslar.Arkadaşlar keçiboynuzu kürünü uyguladık ve güzel sonuçlar elde ettik diyorsanız,moral bulmak için paylaşımlarını bekliyoruz.SEVGıLER.....
merhaba kıslar.
biz kecıboynuzunun gercekten faydasını gördük.
hatta kecıboynuzunun hamıle kalmamda cok faydası olduguna inanıyorum.
ılk yaptırdıgımız spermiogramda hareket oranı toplamı %28 ken,daha sonra %50 lere kadar arttı.sayımızda artmıstı.kecıboynuzunu yaklasık 7-8 ay uyguladık.hemen pes etmedık.
yalnız bunun yanında baska seylerde yaptık.
size tavsıyem kecıboynuzlarını kaynattıktan sonra atmayın,mümkünse esınıze yedırmeye calısın.sonra kuruüzüm,ceviz,fındık,bal bunları ihmal etmeyın.sık sık olmasada ara sıra yedirin eşinize.
ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın.:Saruboceq: