Kazen

Profili bugün itibari ile
Toplam Ziyaretçi: 79,124
ziyaretçi almış aksi adam ..

ben bazen sırf son noktayı nerelere koymus dıye bakıyorum
hepte haklı buluyorum
ama bıgun bende laf yerım dıye korkuyorum

med ve oky, kazen ciddi adam geyik sevmiyor
ben nereden biliyorsam

Burası geyik bölümü değil, alıntı yapmakta yasak.
Ayrıca Poseidon'un zıpkını değil çatalı var.
Zıpkını görseydiniz, poseidon'un çatalına razı olurdunuz.
Haydin geyiğe gidin...

Haydin geyiğe gidin...

bırda niçin alıntı yapmak yasak mune anlam veremedim yani
nedir bu katı kurallar
ne var ki alıntı yapsak

Haydin geyiğe gidin...

Poseidon'un çatalı değil 3 dişli yabası varmış.

Teşekkürler bilgi için.

Toplam Ziyaretçi: 83,569

Bende kendimce bir iki birşey yazmak istedim Kazen Bey için buraya, inşaallah beğenir.
Kazen Bey; çok hisli olan bir yengeç erkeği........
Ve bence tam bir yengeç erkeği karakterinde olan biri Kazen Bey.
Ve KK için gerçekten ÇOK teşekkür ederim kendisine buradan................

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yengeç burcu erkeği nazik, dürüst, ağır başlı ve mağrur yapısıyla dikkat çeker. Duygusal yapısı oldukça hassastır. Sevgi ve saygı onun için vazgeçilmez temel taşlarıdır. Çevresindeki insanlara değer verir ve onlara yardımcı olmaya çalışır. Onların zayıf taraflarından faydalanmaya çalışmak yerine onlara destek olmaya çalışır.

Yengeç burcu erkeğinin keskin ve pratik bir zekası vardır. Analiz yeteneği fazlasıyla gelişmiştir.Olayları kolaylıkla çözümleyebilir.Suyla ilgili her şeyi çok sever.

Yengeç burcu erkekleri paraya çok önem verir, fakat bunun nedeni maddi anlamda kendini güvende hissetme ve yakınlarının zor duruma düşme ihtimaline karşı tedbirli olmak istemesinden kaynaklanır.

Yengeç burcu erkeği dürüsttür ve kendisine karşı dürüst olunmasından hoşlanır.Yalandan hoşlanmaz ve güvenmediği kişilerle bir arada bulunmaz.Aile ve ev yaşantısına fazlasıyla düşkündür ve en iyi babalar yengeç burcu erkeklerinden çıkar.
ALINTIDIR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu alıntıma birde ben birşey eklemek istiyorum; yengeç erkekleri kendisi ifade etmediği takdirde kolay kolay karşı taraftan anlaşılamazlar, çözülemezler, ne yaptığını kolay kolay kimse kestiremez onların. ve kolay kolay çözülemeyen ama sevgi yumağı olan erkeklerdir yengeç erkekleri.

Benim babacığımda bir yengeç erkeğiydi. Babacığım bu yengeç burcu karakteri ile de; çok tatlı ve çok iyi bir baba olarak nadir babalardan ve nadir erkeklerden biriydi bence.
Ve ayrıca sizi tanıdığım kadarıyla Kazen Bey; sizde çok tatlı ve çok iyi olan nadir babalardan ve nadir erkeklerden birisiniz bence......
Saygılarımla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…