• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen

Kazen kk nin en sivri dilli yorumcusu, her lafı olay insanı.
Canım çok sıkılınca açıp Kazen'nin yorumlarını okuyorum çok gülüyorum.
Biraz ders almak lazım.

balık ve deniz aşığı
nam-ı diğer george clooney :9:

Son düzenleme:
foruma yeni üye olsam da uzun yıllardır takip ettiğim bi site burası aslında...kazenin de namını çok önceden duymuştum..erkek olduğunu öğrendiğimdeyse acayip şok olmuştum ya:27: dedim kadınlar kulübü erkek üye yasak ama yönetici erkek...bi erkek nasıl bu kadar sabırlı olur burda vakit geçirebilir bu kadar kadınla nasıl başa çıkar:52: ama gitmiş demek bak onu da şimdi öğrendim:17:

bunca kadının dırdırıyla uğraşıp çoğunu dize getiren tek erkek!
bazen sevgililerimiz/eşlerimiz bile hayatlarındaki tek kadına bize zor dayanırken..

"Babalar ve Oğulları" deyimi ile dizilere isim olmuş adam : )

Profili şu an itibari ile 59,427 kez ziyaret edilmiş adam

KAZEN NEREYE GİTMİŞ ANLAMADIM:44: BANA SÜREKLİ CEZA VERSE DE :ssz: BAK ÜZÜLDÜM ŞİMDİ

kazen kupamı hala göndermemişsin..

bugün posta kutumu karıştırdım, boynu bükük kaldım.. :14:

kazen acaba sen ayça şen in taktığı isimle roberto carlos olan şahsiyet misin?yani tabii eğer değilsen bu yazdığım cümle de çok anlamsız gelecek sana da :1:
ayça şen in roberto carlos dediği adamın geçenlerde gerçekte kim olduğunu öğrenmiştim de ,özelliklerin falan ona benziyo..
aslında tabii ben tipik ikizler burcu olarak şu an yazdıklarımla bile hemen çelişerek şöyle diyeceğim sana,aslında kimsini deşmek ya da merak etmek gibi bir niyetim yok da,sadece benzettiğim için sordum,(oysan da söyleyeceğinden şüpheliyim zaten de:)
neyse sonuç olarak iyi ki geldin :)

Kadınları bir araya toplayarak hayatının hatasını yapmış kişi. :1:

hımm..ne desem acaba..:1:

ilk üye olduğumda, sımsıkı topuzlu, chanel takım giyen bir kadın olarak canlandırdığım kk kurucusu..

İçindeki tüm iyi niyeti ile bu siteyi kuran ve sonrada kurduğuna sanrım bin pişman olup giden ama yinde KK sız yapamayacağını bir şekilde anlayıp geri (nedn döndüyse :1:)-PATRON- lafına acayip gıcık olan- sarmaya -dolma- denmesinden nefret eden ve her türlü dolmayı güp güp götüren :))Bizler için kurduğu bu güzide siteyi en güzel şekli ile idare etmeyi başaran ,pamuk kalpli dev adam ...Bu sözlükten çok ansiklopediye sığacak bir cevap oldu sanırım:1:

sitenın en genel müdürü

83lülülere yaşlı demişti bide :122::122::122::122::122:

Sitenin en ulaşılmazı, en dokunulmazı, en konuşulmazı, en karizması, en babası :46:

Ben sesini duymuştum:52:..

Ama 83lülere yaşlı dediğini duymamıştım,kendi kaçlı acaba :44:

Kazen = King :52:

Ya kizlar Kazen abiyi hic gören varmi aranizda? Yani bi fotografini falan? Ben acayip merak ediyorum yaaaa :9:
Foto isteriz, Foto isteriz :52::52::52:

Kazen site kurucusu bir erkekmiş çok şaşırdım:))) ve şimdide bırakıp gitmiş ben yetişemedim mi tanışmaya hep geç kalıyorum olmadı şimdi..Bende tanıyabilseydim daha güzel yorumlar yapabilirdim şimdilik teşekkür etmekle yetiniyorum :))

Kazen = King :52:

Ya kizlar Kazen abiyi hic gören varmi aranizda? Yani bi fotografini falan? Ben acayip merak ediyorum yaaaa :9:
Foto isteriz, Foto isteriz :52::52::52:

Tabi tabi isteyin bence:) cevabı aynen şu olur size :naapcan başın göğe mi ercek fotoğrafımı görünce :9:

Kazen site kurucusu bir erkekmiş çok şaşırdım:))) ve şimdide bırakıp gitmiş ben yetişemedim mi tanışmaya hep geç kalıyorum olmadı şimdi..Bende tanıyabilseydim daha güzel yorumlar yapabilirdim şimdilik teşekkür etmekle yetiniyorum :))
efsane geri döndü canım merak etme:37:
sitenın en genel müdürü

83lülülere yaşlı demişti bide :122::122::122::122::122:

46 lık:27::27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
Back