• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen

çok şaşırdım ben sitenin kurucusu olduğunuzu değil siteye sonradan dahil olduğunuzu sanıyodum aydınlatıcı bir röportaj olmuş

Sitede hiç erkek editör yok sadece kurucusu erkek. Birde Curly var o da teknik ekibin başında.

Toplam Ziyaretçi: 85,011

fena değil : )

hayır benim bildiğim kadınlar evi terk eder ...niye gitti....birinemi kızdı? iştenmi sıkıldı? çobanmı olmaya gitti ? kadınlarla uğraşmak zormu geldi niye? bi açıklama olaydı iyiydi ....vardı da benmi okuyamadım?

sonraa dönmüş dediler...gerçekten dönümü? merak ediyim...

Son düzenleme:
İlk sayfada konu sahibi artık gitti yazdığı için muhtemelen gidiyorsun sandılar :31:

Sözlüğümüzün eski patronlarından. Her ne kadar bizi bırakıp gitmiş olsa da emeği unutulmayacak
her zaman saygıyla anılacak olan abimiz.
Bazıları aksi asabi bilse de, aslında yumuşacık kalbi olan vicdanlı, merhametli, hazır cevap , süper fotoğraf çeken ve yakışıklı adam:70:
o bi abi, o bi baba, o bi sırdaş, o bi dost...
unutmadan bir de: bknz: özlenen

İyi kalpli ama sinirlendiğinde kasıp kavuran,KK sensiz olmaz dediğimiz halde bizi terkeden ağabey:50:

Daha fazla kadının kahrı çekemeyip kendini doğaya, denize, toprağa veren kişi..

Ferrarisini satan Türk Bilge:9:

ilk sayfada bunlar vardı konu sahibi ile ilgili bişi yazmıyo...ee bu msj lara görede başka bişi anlaşılmıyo...benmi kaç gündür giremedim siteye diye geri kaldım yaaa?

2 sene önce 6 ay kadar yok olmuştum : )

ihhh rezilliğe bak Allahım sazan gibi konunun başlangıç zamanına bakmaz cevap yazarsan böyle olur :17::17::17: yazdıklarımıda silemem şimdi ne edeyim okur okur gülerim artık ....

bir daha uykusuzken siteye birşey yazmamaya ant içiyorum :17::17::17:

Toplam Ziyaretçi: 100,150

profili ziyaret eden üye sayısı ....

Geçenlerde açtığı danua konusundaki mesajlarından sonraki görüşüm:

BDV'ye gelip konulara yorum yapsa, pek eğleneceğimiz adam. Mizah yeteneğini sevdiğim yönetici.

normalde sert görünmesine rağmen pamuk gibi kalbi olduğunu düşündüğüm erkek admin :KK28:

Back