Kazen

uzun zamandır girmiyordum kk'ya, yani ''arkadaşa bakıp çıkıcam'' durumundaydım
bi baktım kazenin adının altında yabancı bir isim???
içim cız etti ne yalan söyleyim, üzüldüm yaaaa

kendisi geri döndü ve ben KAZEN i bu dönüşüyle tanımış oldum....
geriye dönük baktığımda ,ilginç bir kişilik gördüm.... en komiğime gideni de; bir konuda KAZEN i erkek diye , kk le alakasını bilmeden , konudan göndermeye çalışan arkadaşımızdı....

'yiyosa yazın' etiketinin sahibi
15li mapısdaş kankalarının mimarı
benim bazı hatalarımı hoşgören abim

Profilini açıp konulara yaptığı yorumları keyifle okuduğum, haline acıdığım, ekşi sözlükten kadınlar kulübüne emanet edildiğine inandığım kişi.

nasılllll yani kazen yok mu artık şimdi ee kim var site sahibi olarak şaştım kaldım aa kazenle az kavgalarım geçmezdi yani nereye gitti ki

kazen geri geldi... eger o kazense.. topıktekı arkadaslarıma ve bana ''haline sukredin''tarzda imalı bi msj gondermişti..uyusssss....

1 kez daha yazmak istiyorum..

İnanılmaz düşünceli,Babacan,yardımsever,hiç bi şekilde ulaşılamayan,
teşekkürü borç bildiğin

Çok Teşekkür Ederim. :111:

Neden bilmiyorum, erkek olduğunu bilmeden önceden beri ismini Lacivert gördüğümden değil, bana böyle yorumlarından mı neyden bilmediğim bir sebeple sıcak gelen kişilik. Biraz önce bir yerde yengeç burcu olduğunu gördüm. Anladım, en iyi anlaştığım burç ve aynı zamanda yükselen burcum. :)) Sanırım ondan yakın hissettim. Ha birde, erkek olduğunu öğrendiğimde, "Allah allah ne özelliği var ki hııh" diye düşündüğüm insan. Mesaj atıp soru sorduğum ve bundan sonra soru sormak için bellediğim sorumlu kişilik Neden bilmem, sinirli yorumlarını görünce kahkalarla okuyorum. Sinirlenmesi hoşuma gidiyor

sinirli zannetsekte...iyi kalpli yardim sever bir agbimiz...

Gecenin bu saatinde bir ziyaretci birde ben !

Kazen:Türkiyenin bir numaralı kadın portalının,Kadınlar Kubünün kurucusu.Bazen agresif bazen pamuk gibi yumaşak.çok iyi bir fotoğraf sanatçısı.milliyetçi fakat ırkçı değil.tüm dil,din ve ırklara son derece saygılı ,höşgörülü,demokrat,yardımsever.kadınlardan çok çekmiş omasına rağmen bitürlü onlardan kurtulamayan,çok iyi bir dost,arkadaş,sırdaş.daha söylenecek çok şey var ama şimdilik bu kadar.(bizi bir daha bırakmayı aklınızdan bile geçirmeyin sakın haaa)

kadinlar klubu adi altinda kurdugu devleti hiyerarsi ile yoneten lider

bkn.herbert simon

Kusura bakmayın bu yoruma çok güldüm bi an "tam bir hayvan" cümlesini Kazen'e yazdınız sandım. böle oldum sora devamını okuyunca tamamen yanlış anlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…