- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
- Konu Sahibi serineylulruzgari
İnsan üşenir konu yazmaya.Oyy nasıl bir işsizlik![]()
Konu sahibi bıkıyor usanmıyor.
Bir de dünkü konusunda "haftaya görüşürüüğğzz" demiş. Sanki dizi çekiyoruz ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan üşenir konu yazmaya.Oyy nasıl bir işsizlik![]()
Sorular bana değil ama ben cevap vermek istiyorum. Bahsettiğiniz psikolojide olan insanlar dertlerini daha insani yazıyorlar. Burda her konuya bu sekilde davranılmıyor. Ben ve bir çok insan da bu insanın uydurduğunu düşünüyoruz. Burda beyin yakan şeyler yazıyo ve eğleniyo bence. Tabi bu tutum da sağlıklı değil ama birilerinin sert çıkışı çok normal. Sonuçta bu durum bu hale gelene kadar önce ciddiye alınıp yardım edilmeye çalışıldı ama konu sahibi abarttıkça abarttı.Neden her mesajınızda çok agresifsiniz ?estağfurullah karışmak değil ama ben konu sahibinin normal ve iyi bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belliki hayatın birçok noktasından ötelenmiş ( aile ,evlilik sevme sevilme gibi ) burda rahatlamaya çalışıyor fakat dediğim gibi psikolojisi normal değil. Ve muhakkak bilirsiniz sizde sosyal medya tacizi , alayı denen birşey var bu bazı insanları intihara kadar götürüyor. Ben bu hanımında dalga gecildikce dışlandikca daha kötü bir psikojiye gireceğini düşünüyorum . Yani aslında sizlerin , benim , onun yaptığı eğlence dalga ile hayatında derin yaralar alabileceğimizi düşündüm sadece . Genel bir mesajdı yazdığım uyarıda diyebilirsiniz uymak uymamak sizin özgür iradenize kalmış. Ama cidden sizinle ilgili şunu merak ediyorum her konu her üye icin mesajlarınız sert bir üslupla neden ?
Ben bu kadının çok çile çektiğine inanıyorum üzülüyorum kahroluyorum ama yaAblacım kadın yalan söylüyor yalan.
O bizim aklımızla dalga geçerken sorun yok ama biz geçince nasıl geçtik oluyor. Haklısın püü bize.
Yo ben size katılıyorum aralarda beyinsiz bilmem ne benzeri şeyler okudum bence onlar ağırdı. Yoksa konu sahibinin abarttığı konusunda hemfikirim sizinleSorular bana değil ama ben cevap vermek istiyorum. Bahsettiğiniz psikolojide olan insanlar dertlerini daha insani yazıyorlar. Burda her konuya bu sekilde davranılmıyor. Ben ve bir çok insan da bu insanın uydurduğunu düşünüyoruz. Burda beyin yakan şeyler yazıyo ve eğleniyo bence. Tabi bu tutum da sağlıklı değil ama birilerinin sert çıkışı çok normal. Sonuçta bu durum bubhale gelene jadar önce ciddiye alınıp yardım edilmeye çalışıldı ama konu sahibi abarttıkça abarttı.
Nereden baksan 10 tane üyeliği var.Ben bu kadının çok çile çektiğine inanıyorum üzülüyorum kahroluyorum ama yadediginizde cok haklısınız yalansa ama yalan gibide değil gibi ya
empati yapayım dedim yine harp yine sınır ile karşılaştım sitede
umarım kesin olaraktan yalandır çünkü ben yine bu kadına çok üzüldüm :)
Herkes kendi kapasitesince eleştiride bulunduğunu zannediyor.Yo ben size katılıyorum aralarda beyinsiz bilmem ne benzeri şeyler okudum bence onlar ağırdı. Yoksa konu sahibinin abarttığı konusunda hemfikirim sizinle
Bence çok sevdim terkedildim travmasından çıkıp, artık çocuğunuzun sağlıklı şekilde büyümesini önceliğe almanız gerekiyor.dün ne oldu dünü kaçırdım ?
Amacım sizinle tartışmak değil ki son cevabım olsun buda . Size yazdığım cevapta tek bir emoji kullanmamışım farkettiyseniz ama size karşi sert bir üslupta olmadığımda gayet anlaşılmış tarafinizca . Dediginiz gibi konu belliki yalan gerçek değil ( ki buna sevindim ) ben bazı hakaretvari yorumlar icin genel bir msj yazmıştım ama siz atladınız olabilir . Net yazmakla agresif şeyler yazmak birbirinden çok bağımsız şeyler bilginiz olsun ayrica canınızın istediği gibi yazabilirsiniz hanımefendi ben size yazmayın bilmem ne demedim yazabilirsiniz elbette ben size sebebini sordum sebep belirtmek yerine saldırıya geçtiniz . Ne diyeyim o zaman .tesekkurler cevaplariniz icin .Agresif değilim. Sadece emoji kullanmadığım için agresif algılıyorsunuz, hayatlarınız emoji olmuş. Üslubum da sert değil, sadece söylenecekleri canım cicim yapmadan direkt söylüyorum, bunlara alışkın değilsiniz. İlla evirip çevirmemiz lazım. Ki agresif ya da sert üsluplu olsam dahi neden diye sorma hakkına sahip değilsiniz, çünkü canım öyle istiyordur belki.
siz konu sahibinin iyi bir psikolojide olduğunu düşünmüyorsunuz ben konu sahibinin var olduğunu bile düşünmüyorum. Gerçekse ve yaralanıyorsa her konusu bu şekilde ilerliyor konu açmasın o zaman. Elalemin psikolojisini neden biz düşünüyoruz?
Offf he heee eminim bunlarin hepsi gercektir, eminim psikologa gitmissinizdir ve o da dedikoducu kadinlar gibi size boyle soylemistirGerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.
Konu sahibi ile ilgili kaçırdığım detaylar varmış belliki benim ki sizin yada diğerlerinin mesajlarını okuyunca net anladım gerçek olmadığını fakat benim empati yapma sebebim bambaskaydi ama çok dallandi budaklandı. Teşekkürler açıklamanız icinNereden baksan 10 tane üyeliği var.
Tamam üyelik alabilirsin, yönetimin bilgisi varken alırsın diğerlerini kullanamazsın ama konu sahibi her üyeliğinde siteden atılıp üstüne bir de site yöneticilerine sallayıp "haftaya görüşürüüğğzz" diyor. Allah aşkına mantıklı mı bu sizce? Ben gerçek olduğuna inanmıyorum. Ki gerçekte değildir muhtemelen. Empati yapılacak insanla hepimiz yapıyoruz, yeri geliyor burada konu sahiplerinden daha çok üzülüyoruz ama bu konu empati yapılacak bir konu değil bana göre.
Tedavi olun lütfen sonunuz hiç iyi gözükmüyor.Bugüne kadar anlattıklarım hep gerçekti.ergen değilim senaryo da değildi hiçbiri.sadece yaşadıklarımı atlatamıyorum.ciddi bir yardıma ihtiyacım var.bursa yazmak beni ferahlatıyor.boşandım eşim profesördü.2.evliliğiydim.ilk evliliğinden de bir kızı var.yani adam geride 2 enkaz ve 2 çocuk bıraktı.gerçi ilk karısını çok sevmiş ama kadın bunu istememiş.bu da beni bıraktı.neyse beni de aranıza alır mısınız?
@Bloss. @benneyanginlargordum
Sensin akıl hastası.bubne be.lanet olsun bir daha bu siteye girene.üç bei tane iyi niyetli insan var.diğerleri ego mastürbasyonu yapıyor.he yalan söylüyorum he sahte.buraya gelmeye değmez evet.sizinle dertleşeceğime oturur kitap okurum çay demler keyfime bakarım.kötüsünüz kötü niyetlisiniz.acımasızsınız.dilerim siz de AKIL HASTASI olacak pozisyona düşmezsinizSen gerçek misin? Eğer gerçeksen eşin kaçıp canını kurtarmış adamın daha da üstüne gitme.
Kim böyle bir akıl hastasıyla yaşamak ister?
Öğretmenim diyor bir de, insan içine çıkacak halde değilsin nasıl eğitim verebilirsin ki?
Aynrn 8 ay azor dayanı.ilkine de7 yıl anca dayanmış adam çok mazlum haribanadamı da yedin mi bizi yediğin gibi...
niye 8 aylık bebekle boşanmaması gereksin ki.
belki 8 ay dayanabildi. biz nereden bilelim..