- 15 Mayıs 2020
- 20
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi serineylulruzgari
Alıyorum ablacımAblacım neden tıbbi yardım almıyorsun? Buraya aynı konuyu sürekli açmak normal mi sence? Çocuğuna yazık değil mi takıntılı bir insanla yaşıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıyorum ablacımAblacım neden tıbbi yardım almıyorsun? Buraya aynı konuyu sürekli açmak normal mi sence? Çocuğuna yazık değil mi takıntılı bir insanla yaşıyor?
Peki neden farklı farklı hesaplar açıp kk da cirit atıyorsunuz.!!!Sensin akıl hastası.bubne be.lanet olsun bir daha bu siteye girene.üç bei tane iyi niyetli insan var.diğerleri ego mastürbasyonu yapıyor.he yalan söylüyorum he sahte.buraya gelmeye değmez evet.sizinle dertleşeceğime oturur kitap okurum çay demler keyfime bakarım.kötüsünüz kötü niyetlisiniz.acımasızsınız.dilerim siz de AKIL HASTASI olacak pozisyona düşmezsiniz
Aynrn 8 ay azor dayanı.ilkine de7 yıl anca dayanmış adam çok mazlum hariban
Alıyorum ablacım
Hmm kk babanın yeriyse demek.cirit sporunu seviyorum o yüzden.açtığım başlığa bak burda yazılanlara bak.Peki neden farklı farklı hesaplar açıp kk da cirit atıyorsunuz.!!!
Öğretmenim.Şimdi durumunuz nedir peki? Evde çocukla yalnız mısınız? Tam olarak ne zaman boşandınız? Eski eşe saplantı/boşanma acısı bitene kadar aile ya da akraba biriyle yaşama durumunuz olabilir mi? Yalnız kalmazsanız aklınıza boşanma işlerini daha az getirirsiniz. Bir de şu anda çalışıyor musunuz, malum coronaya sebep işsiz kalma veya full evden çalışma da insanları negatif etkiliyor. Başka meşgaleleriniz var mı?
Deliminedelimine
Süpersin harikasın evlendik hayaller umuylsr falan öocuk pldu.aaa pardon ben seni sevmiyorum ki her yaptığın batıyor.pat boşan.süperrsinniye gariban olsun?
artık sevmediği birinden boşanmış. en doğal hakkı insanın.
siz zaten beni sevmekten neden nasıl vazgeçti derdinde değilsiniz ki..
neden boşandı derdiniz..
adam kendine verilen hakkı kullanmış. bu kadar.
gidin tedavi olun travma yarattıysa.
Kaç yaşındasınÜyeliğim iptal edilir zaten birazdan hepten rahat olun.bu kadar kötünün içimde işim yok zatrn.akıl hastasıymış miktir git sensin akıl hastası
Kocanıza küfreder miydiniz? Aaa pardon sizin kocanız yok ki. Eski kocanıza diyecektim ajajajÜyeliğim iptal edilir zaten birazdan hepten rahat olun.bu kadar kötünün içimde işim yok zatrn.akıl hastasıymış miktir git sensin akıl hastası
Arada ben kaynadımBence çok sevdim terkedildim travmasından çıkıp, artık çocuğunuzun sağlıklı şekilde büyümesini önceliğe almanız gerekiyor.
Anne sağlıklı psikolojide olmazsa, çocuk da iyi olamaz?
Kendi maaşın, anca geçiminize gidecek gibi. çocuk için iştirak nafakası talebinde bulunmalısın.
Hala güveniyorsun bu adama. Sabit bir nafaka bağlanmalı çocuğa.
Amacım sizinle tartışmak değil ki son cevabım olsun buda . Size yazdığım cevapta tek bir emoji kullanmamışım farkettiyseniz ama size karşi sert bir üslupta olmadığımda gayet anlaşılmış tarafinizca . Dediginiz gibi konu belliki yalan gerçek değil ( ki buna sevindim ) ben bazı hakaretvari yorumlar icin genel bir msj yazmıştım ama siz atladınız olabilir . Net yazmakla agresif şeyler yazmak birbirinden çok bağımsız şeyler bilginiz olsun ayrica canınızın istediği gibi yazabilirsiniz hanımefendi ben size yazmayın bilmem ne demedim yazabilirsiniz elbette ben size sebebini sordum sebep belirtmek yerine saldırıya geçtiniz . Ne diyeyim o zaman .tesekkurler cevaplariniz icin .
Son olarak : elalemin psikolojisinden sizene bizene elbette ama bazen sosyal medya sonucu ağır şeylere sebep olabiliyor .bir an bu konuda belki aldigim egitimler sebebiyle hassas düşündüm ve yazdım ki su an inanılmaz pişmanım o ayrı .
Atmayın bı yerlerinizden ya, psikolog size böyle bı cevap vermez.Gerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.
Siz cirit atmayı bırakın yolda düz yürüyebiliyormusunuz çok merak ediyorum!!!!Hmm kk babanın yeriyse demek.cirit sporunu seviyorum o yüzden.açtığım başlığa bak burda yazılanlara bak.
Zaten Kazen'e saydırdıklarınızdan dolayı yönetimden onay alıp siteye gelme şansınız zayıftı, şu yorumdan sonra zayıf olan şansınızda buhar oldu gitti.Üyeliğim iptal edilir zaten birazdan hepten rahat olun.bu kadar kötünün içimde işim yok zatrn.akıl hastasıymış miktir git sensin akıl hastası