• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen mune sizden ve burdaki arkadaşlardan ÖZÜR DİLİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serineylulruzgari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
20
1
1
39
Bugüne kadar anlattıklarım hep gerçekti.ergen değilim senaryo da değildi hiçbiri.sadece yaşadıklarımı atlatamıyorum.ciddi bir yardıma ihtiyacım var.bursa yazmak beni ferahlatıyor.boşandım eşim profesördü.2.evliliğiydim.ilk evliliğinden de bir kızı var.yani adam geride 2 enkaz ve 2 çocuk bıraktı.gerçi ilk karısını çok sevmiş ama kadın bunu istememiş.bu da beni bıraktı.neyse beni de aranıza alır mısınız?
Bloss Bloss . benneyanginlargordum benneyanginlargordum

Neden olanları arkanda bırakamıyorsun? Haksızlık mı var diyorsun, içindeki ruhsal alacak verecek dengesini mi adil bulmuyorsun?
önüne bakmayı denedin mi? Psikolojik destek almayı denedin mi?
Evet ben çok kendimden fedakarlık yaptım kendimi affedemiyorum

konuyu göremedım duruyormu hala?

gene kaçırmışım :KK43: biri anlatabilir mi ne olduğunu ?
Bu arkadaş durup durup eşiniz böyle dese, eşiniz şöyle yapsa, eşim bunu dedi falan diye konu açıyor ama ortada eş yok. Boşanmış çoktan. Adamın evliyken yaptığı, söylediği her şey için şimdi konu açıyor. Bunları da farklı üyeliklerle yapıyor. Değişik bir ablamız.

gene kaçırmışım :KK43: biri anlatabilir mi ne olduğunu ?
Kuzum dün bu konuyu açmıştı.
Sonradan farklı üyeliklerine farklı farklı konular anlattığı ortaya çıkmıştı. Evli olmadığı halde evliymiş gibi anlatıyor, hala eşini suçluyor. Kısaca hayal dünyasında yaşayıp buraya konular açıp ortalığı karıştırıp gidiyor.

Evet ben çok kendimden fedakarlık yaptım kendimi affedemiyorum
Affet kendini o zaman, olan oldu de, ben ilişkimi kurtarmak için her şeyi yaptım de sal kendini.
Çocuk var mı bilmiyorum, ama o adam sanki hiç olmamış gibi yoluna devam et.
Adam profesörse kendine profesör, sana faydası ne?

Affet kendini o zaman, olan oldu de, ben ilişkimi kurtarmak için her şeyi yaptım de sal kendini.
Çocuk var mı bilmiyorum, ama o adam sanki hiç olmamış gibi yoluna devam et.
Adam profesörse kendine profesör, sana faydası ne?
Canım çocuk var bebekndaha.beni bebek 8 aylıkken boşamasını kabullenemiyorum.

Bu arkadaş durup durup eşiniz böyle dese, eşiniz şöyle yapsa, eşim bunu dedi falan diye konu açıyor ama ortada eş yok. Boşanmış çoktan. Adamın evliyken yaptığı, söylediği her şey için şimdi konu açıyor. Bunları da farklı üyeliklerle yapıyor. Değişik bir ablamız.

ay hatırladım, ben de yazmıştım birkaç tanesine. sonra çıldırıp bırakmıştım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X