Böyle kadınlar genelde kendisi korunmaz eşinin korunmasını ister ama tabi geri çekilme de bir korunma yöntemi değildir..Çevremizde duyarız. İstemeden hamile kaldım, kazayla kaldım, sürpriz yumurta vs. Yani örneğin siz bir doğum kontrol yöntemiyle korunuyorsunuz(spiral, kondom, kol altı implant vs) ve işi sağlama almak için de eşiniz geri çekiliyor. Buna rağmen mi hamile kaldınız? Yoksa ne çıkarsa bahtıma diyip sonra buna kaza mı diyorsunuz?
Gerçekten her türlü önlemi doğru olarak uygulayıp hamile kalanlar da var, onları ayrı tutuyorum ama maalesef yorumuna katılıyorum, ayrıca konu sahibine cevaben “kendi çevremdeki kadınlar” için söylüyorum gayet bilerek hamile kalıp kaza süsü verdiler o yüzden kazayla hamile kaldım cümlesi bende manasını yitirdi.buyuk konusmak istemiyorum ama bizimki gibi cinsel egitimin olmadigi ve herkesin kendi emekleriyle bir seyler ogrendigi / ya da ogrenemeyip cahil kaldığı bir ulkede layikiyla korundugumuza inancim yok
Kuzum tabi ki saldim cayira mevlam kayira yapiyolar , geri cekilme... yani evet hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz koruma sağlamıyomuş söylenen bu ama çoğu da dediğim gibi yapıyo sonra kaza oldu..Çevremizde duyarız. İstemeden hamile kaldım, kazayla kaldım, sürpriz yumurta vs. Yani örneğin siz bir doğum kontrol yöntemiyle korunuyorsunuz(spiral, kondom, kol altı implant vs) ve işi sağlama almak için de eşiniz geri çekiliyor. Buna rağmen mi hamile kaldınız? Yoksa ne çıkarsa bahtıma diyip sonra buna kaza mı diyorsunuz?
ayyyy demeeeSpralle adet sonrası tek ilişkide hamile kaldım
Valla eşiminde benimde kafamız çok güzeldi o gece hamile kaldımÇevremizde duyarız. İstemeden hamile kaldım, kazayla kaldım, sürpriz yumurta vs. Yani örneğin siz bir doğum kontrol yöntemiyle korunuyorsunuz(spiral, kondom, kol altı implant vs) ve işi sağlama almak için de eşiniz geri çekiliyor. Buna rağmen mi hamile kaldınız? Yoksa ne çıkarsa bahtıma diyip sonra buna kaza mı diyorsunuz?
Daha öncede yazmıştım bir tanıdık tüp bağlattim ama hamile kaldım diyordu sonra itiraf etti çevreden yine mi hamilesin baskısı aldığı için yalan söylemiş şimdi gerçekten tüp bağlatti ve hamile kalmıyorBen şahsen nasip mi diyim kader mi bilmiyorum ama kazara kelimesine inanmıyorum. Geçenlerde kadın bi komşum tüplerini bağlattığı halde hamile kaldığını söylüyordur. Ee şimdi buna nasıl kazara diyeyim
Ben de buna çok sinirlenirim mesela Kaza diye bir şey yok kazaya kurban gitmeyenler nasıl gitmiyor demek ki yaptığınız yanlış bir şey var.Çevremizde duyarız. İstemeden hamile kaldım, kazayla kaldım, sürpriz yumurta vs. Yani örneğin siz bir doğum kontrol yöntemiyle korunuyorsunuz(spiral, kondom, kol altı implant vs) ve işi sağlama almak için de eşiniz geri çekiliyor. Buna rağmen mi hamile kaldınız? Yoksa ne çıkarsa bahtıma diyip sonra buna kaza mı diyorsunuz?
Ben hiç inanmiyorum kaza diyenlere sadece burda bir üye vardı spiralle hamile kalmıştı düzenli kontroller ve kaymamasina rağmen bu yüzde 1 lik ihtimal her korunma yönteminin yüzde 1 lik ihtimali var ama geri çekildim ,sona dogru kondom taktım hap içtim ama saatleri önemsemedim diyenlerin "kaza" lafına inanmıyorumÇevremizde duyarız. İstemeden hamile kaldım, kazayla kaldım, sürpriz yumurta vs. Yani örneğin siz bir doğum kontrol yöntemiyle korunuyorsunuz(spiral, kondom, kol altı implant vs) ve işi sağlama almak için de eşiniz geri çekiliyor. Buna rağmen mi hamile kaldınız? Yoksa ne çıkarsa bahtıma diyip sonra buna kaza mı diyorsunuz?
Normalde korunuyordum adetime birkaç gün var diye korunmadım hoooop sürpriz gebelikÇevremizde duyarız. İstemeden hamile kaldım, kazayla kaldım, sürpriz yumurta vs. Yani örneğin siz bir doğum kontrol yöntemiyle korunuyorsunuz(spiral, kondom, kol altı implant vs) ve işi sağlama almak için de eşiniz geri çekiliyor. Buna rağmen mi hamile kaldınız? Yoksa ne çıkarsa bahtıma diyip sonra buna kaza mı diyorsunuz?
Benim bir arkadaşım 4 sene boyunca geri çekilmeyle korunmuş çocuk istediği ayda şak diye tek seferde hamile kaldı. Daha önce "kazayla" hamile kalıp aldırMadığına da eminim. Yapan yapıyor demeki ki“kaza” deyince benim aklıma direkt geri çekilme geliyor. “Ayy kaçtı yaa” gibiama korunurken hamile kaldımlarda daha değişik detaylar olabiliyor, işte spiral kaymış, doğum kontrol hapı etki etmemiş, kondom delikmiş vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?