• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

cinkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
312
0
66
Evet arkadaşlar bugün sonuçlar açıklandı,kim nereleri hangi bölümleri kazandı paylaşalım (:

ben Selçuk Üniversitesi Tarih bölümünü kazandım ve çok mutluyum hayalimdi çünkü :1rolleyes:

buyrun bakalım...

İlk tebrik benden gelsin o zaman
Çok tebrik ederim inşallah çok güzel bi üni hayatınız olur ve çok başarılı olursunuz
Ben de Selçuk mezunuyum :)

beykent tam burslu uluslarası ilişkiler kazandım hep hayalimdi 3. tercihimdi ve benden yukarıdaydı puanı istanbul üniversitesini aşağıya yazdım yaniii zemuszemus
ama tuttuu kazandımmm :hooray:

Herkesi tebrik ederim. Umarım eğlenceli ve başarılı bir üniversite hayatınız olur.

Ben AÖF-Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne girdim, şimdi de güzel sanatlar yetenek sınavını bekliyorum. (sınav bu pazartesi) Bakalım netice ne olacak? eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kızlar tebrik ediyorum sizleri :nazar: şimdi sizden mutlusu yoktur hayaliniz gerçek olmuş rabbim bizede nasip eder inşallah hayalimizdekini ;)
Ben yerleşemedim zaten bekliyordum bu sonucu ama bir umut diyorduk fazla sıkmıyorm canımı kısmet buymuş artık bir sene daha hazırlanacaz inşallah daha iyi olur...
Durmak yok yola devam.. :dance:
Birde slogan atalım :
Ya Boğaziçi Ya Haftaiçi hihoyyyt
Neyse tekrardan tebrikler hayırlı olsun hepinize görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Herkesi tebrik ederim. Umarım eğlenceli ve başarılı bir üniversite hayatınız olur.

Ben AÖF-Türk Dili ve Edebiyat bölümüne girdim şimdi de güzel sanatlar yetenek sınavını bekliyorum. (sınav bu pazartesi) Bakalım netice ne olacak? eyvahedigeldismile

umarım güzel geçer allah gönlüne göre versin canım a.s.

Hayırlı olsun kızlar tebrik ediyorum sizleri :nazar: şimdi sizden mutlusu yoktur hayaliniz gerçek olmuş rabbim bizede nasip eder inşallah hayalimizdekini ;)
Ben yerleşemedim zaten bekliyordum bu sonucu ama bir umut diyorduk fazla sıkmıyorm canımı kısmet buymuş artık bir sene daha hazırlanacaz inşallah daha iyi olur...
Durmak yok yola devam.. :dance:
Birde slogan atalım :
Ya Boğaziçi Ya Haftaiçi hihoyyyt
Neyse tekrardan tebrikler hayırlı olsun hepinize görüşmek üzere opuyorumnanaktan

seneye senin de güzel haberlerini almak üzere tatlım...
iyi senelr geç olsun güç olmasın a.s.

kızlar puanım iyiydi kılavuza bakınca sıralama olarakta istanbul,ankara,izmir,eskişehir falan tutuyodu ama ben yinede kılavuza güvenemediğim için tercihlerimin arasına son anda afyonu koydum ve puanımdan düşük başarı sıramdan daha yüksek yerleride yazdım riske atmayayım diye iyikide böyle yapmışım yoksa açıkta kalırdım....

afyonkocatepe üniversitesi - türk dili ve edebiyatını kazandım :)) hepinizi tebrik ederim gözümüz aydın inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)

canlarım benimde yerleştiğim bölüm opuyorumnanaktan

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (KKTC-Lefkoşa)
Eğitim Fakültesi
Okul Öncesi Öğretmenliği​

Rize Üniversitesi 4 yıllık İşletme bölümünü kazandım ama fakülte ile ilgili hiçbir bilgim yok:( sevinsemmi ne yapsam şaşırdım

canlarım benimde yerleştiğim bölüm opuyorumnanaktan

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (KKTC-Lefkoşa)
Eğitim Fakültesi
Okul Öncesi Öğretmenliği​

bebeeem cok yakın bi yere gidiosun biliosun adanaya 30 dk ay nasıl sevindim kıbrıs cok guzel yaaaa

Back