- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Evet dimi insan mutlu oluyorSevindim valla yarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dimi insan mutlu oluyorSevindim valla yarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal
Kesinlikle evet birinci olmuş kadar oldum sayende saolasinEvet dimi insan mutlu oluyor
Oy balım ya rica ederimKesinlikle evet birinci olmuş kadar oldum sayende saolasin
Kız kardeşim bu sıralar kafayı kazandibine takmış.Nasıl yapsam diye sürekli soruyordu..Anlatıyorum ama görsel farklı birşey..Konuyu görür görmez hemen ona link yolladım..Tarifin mutlaka birilerinin işine yarayacakDetaylı anlatım farklı birşeyTekrar ellerine sağlıkSevindim valla yarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal
Kız kardeşim bu sıralar kafayı kazandibine takmış.Nasıl yapsam diye sürekli soruyordu..Anlatıyorum ama görsel farklı birşey..Konuyu görür görmez hemen ona link yolladım..Tarifin mutlaka birilerinin işine yarayacakDetaylı anlatım farklı birşeyTekrar ellerine sağlık
Biz teşekkür ederiz canımYorumlariniz beni ayrıca mutlu etti valla
Tarifimin begenilmesinin yaninda yapsam yapabilirim diye düşündürmesi ayrıca güzel ve mutluluk verici teşekkür ederim Nevoşumm❤
İşteeee beklediğim tarif en sevdiğim tatlı
Gönlümü çaldın diyip duruyordum yapan olur mu diye nasip sanaymış canım, eline sağlık çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim canım ❤Çok güzel olmuş Can'ım ellerine sağlık :)
Ellerine sağlık :) başarılar
Ellerine sağlık, başarılar dilerim....
çok teşekkür ederim arkadaşlar ❤❤ellerine sağlık
Ellerine sağlık Kristal,bayağı iştah çekici duruyor .Yarışmada başarılar dilerim.
Nerde burda pınar markası?Ellerine,emeğine sağlık canımBu kategori kazandibi olmadan olmazdıYarışmada bol şans diliyorum
2017de ki yarışma bu...Nerde burda pınar markası?
2017de ki yarışma bu...