• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Kazandibi -Dost Süt Sponsorluğunda

Sevindim valla :-) yarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal:-)
Kız kardeşim bu sıralar kafayı kazandibine takmış.Nasıl yapsam diye sürekli soruyordu..Anlatıyorum ama görsel farklı birşey..:-)Konuyu görür görmez hemen ona link yolladım.:-).Tarifin mutlaka birilerinin işine yarayacak:kk77:Detaylı anlatım farklı birşey:kk77:Tekrar ellerine sağlık:KK200:

Kız kardeşim bu sıralar kafayı kazandibine takmış.Nasıl yapsam diye sürekli soruyordu..Anlatıyorum ama görsel farklı birşey..:-)Konuyu görür görmez hemen ona link yolladım.:-).Tarifin mutlaka birilerinin işine yarayacak:kk77:Detaylı anlatım farklı birşey:kk77:Tekrar ellerine sağlık:KK200:

Yorumlariniz beni ayrıca mutlu etti valla:-)
Tarifimin begenilmesinin yaninda yapsam yapabilirim diye düşündürmesi ayrıca güzel ve mutluluk verici teşekkür ederim Nevoşumm❤

İşteeee beklediğim tarif en sevdiğim tatlı :KK200:
Gönlümü çaldın diyip duruyordum yapan olur mu diye nasip sanaymış canım, eline sağlık çok güzel olmuş :KK19:

Back