- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Evet dimi insan mutlu oluyorSevindim vallayarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dimi insan mutlu oluyorSevindim vallayarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal
![]()
Kesinlikle evet birinci olmuş kadar oldum sayende saolasinEvet dimi insan mutlu oluyor![]()
Oy balım ya rica ederimKesinlikle evet birinci olmuş kadar oldum sayende saolasin![]()
Kız kardeşim bu sıralar kafayı kazandibine takmış.Nasıl yapsam diye sürekli soruyordu..Anlatıyorum ama görsel farklı birşey..Sevindim vallayarışmaya katila katila anladiğim şey önemli olan kazanmak değil begenilmek ve deniycem sozunu duymal
![]()
Kız kardeşim bu sıralar kafayı kazandibine takmış.Nasıl yapsam diye sürekli soruyordu..Anlatıyorum ama görsel farklı birşey..Konuyu görür görmez hemen ona link yolladım.
.Tarifin mutlaka birilerinin işine yarayacak
Detaylı anlatım farklı birşey
Tekrar ellerine sağlık
![]()
Biz teşekkür ederiz canımYorumlariniz beni ayrıca mutlu etti valla
Tarifimin begenilmesinin yaninda yapsam yapabilirim diye düşündürmesi ayrıca güzel ve mutluluk verici teşekkür ederim Nevoşumm❤
İşteeee beklediğim tarif en sevdiğim tatlı
Gönlümü çaldın diyip duruyordum yapan olur mu diye nasip sanaymış canım, eline sağlık çok güzel olmuş![]()
Çok teşekkür ederim canım ❤Çok güzel olmuş Can'ım ellerine sağlık :)
Ellerine sağlık :) başarılar
Ellerine sağlık, başarılar dilerim....
çok teşekkür ederim arkadaşlar ❤❤ellerine sağlık![]()
Ellerine sağlık Kristal,bayağı iştah çekici duruyor .Yarışmada başarılar dilerim.
Nerde burda pınar markası?Ellerine,emeğine sağlık canımBu kategori kazandibi olmadan olmazdı
Yarışmada bol şans diliyorum
![]()
2017de ki yarışma bu...Nerde burda pınar markası?
2017de ki yarışma bu...![]()