Kazan dogursun..lutfen dogursun...bence dogursun!!!!

Merakımdan soruyorum; o kadar süre nasıl tuttun içinde?

Vallahi çatlarım, ben idrar testi yaptığım gün herrrrkes öğrenmişti :)

Merakımdan soruyorum; o kadar süre nasıl tuttun içinde?

Vallahi çatlarım, ben idrar testi yaptığım gün herrrrkes öğrenmişti :)

en basta nazar degmesin diye soylemedim kimseye, simdi de uzaktaki insanlar daha merakli olurlar, uzuuun zaman gecirebilecegim zaman yuz yuze paylasicam bu mutlulugu arkadaslarimla.. Aile sulale zaten biliyor

ayyy ben de merak ettimm

umarım hamilesindir canım, Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat versin sana

Değilmiş. En azından şimdilik değil :) Allah hayırlı yazılar yazsın inş

ayyy ben de merak ettimm

umarım hamilesindir canım, Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat versin sana

hamilemiymiş acaba çok merak ettim :26:

"Bir derdim var" değil de "hiç sabrım yok" başlığı altında açılası bir konu Ben de sandım yıllardır çocuk denemeleriniz var da derdiniz var. Heyecan, merak, istek...Bunlar güzel duygular ama bunların bu kadar herkesle hemencecik paylaşılması bana biraz "dünya benim etrafımda dönüyor" sendromunun dışavurumu gibi geliyor

canım sende kendimi gordum ben onu tam tamına 1 yıl yaptım her adetten once hesaplama zaman yaratma ve her defasında hayal kırıklıgı ama tam kafamdan sildim o ay hamile kaldım uzulme inş yakında gelir bebegin mutlu bir aıle olursun eviniz bebeginizle taclanır:)

Allahım inşallah sizi imtihan etmez,inşallah tez zamanda hamile kalırsınız ama siz siz olun 5 ayı devirmeden plan program yapmayın bebek eşyası almayın çok dillendirmeyin,hayat bu hiç belli olmaz çok üzülürsünüz bu kez psikolojiniz engel olur bebek sahibi olmanıza hormonlar bu tür takıntılardan çok etkileniyor çünkü,Bu arada kazan doğursun ne yaaa?? başlık çok dikkatimi çektide konuya öyle iştirak ettim yazmadanda geçemedim,Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…