• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazan dogursun..lutfen dogursun...bence dogursun!!!!

Beklenen tarihte adet olmazsam doktor o vakit testi yapariz dedi...4-5 gun sonra yani...kismet... Tabi benim o butun heyecan-panik-stress uclusu biraz olsun yapilan yorumlarla silindi gitti..Kendi kendime yaptigim "fazlaca" dusununceleri kafamda cok kurdum galiba :(

ıyıde zaten sen tahlıl ıcın kan vermıssın.
dr. un sacmalamıs bence. sonucta senın ıstegın bu dogrultuda
var yada yok ogrenecektın. ha sımdı ha bır kacgun sonra
ne sacma iş

niltt: Keske sizin kadar ketum olabilsem :( Hicbirseyde sabirli ve sakin degilim ne yazik ki... Hani sinava girersiniz, gectim mi kaldim mi dersiniz ya, iste ben ona da katlanamam. O dusunce bitirir beni. Hani isini sansa birakmayan insanlar vardir ya, istediklerini alirlar, hazirlanirlar ve basarirlar hani...O benim.. ve bugune kadar bunun canimi sikacagini, beni uzecegini dusunmemistim. Bu hamilelik yada yalanci hamilelik bana sunu ogretir umarim; beklemeyi...sabretmeyi...kismeti...insan sansini da kismetini de kendi yaratir derdim hep..degilmis...

Canım gerçekten kendini üzmekten başka birşey değil ama,ketum olmayı dene bence,sen üzülürsen eğer hamile kalmayı daha da geciktirebilirsin maazallah,daha yaşın genç Allahım ne mucizelerle karşılaştıracak emin ol...

Hiç düşünmemeye çalışarak,akışına bırakarak kendini telkin etmekle başla işe önce..

Sonra buraya bildireceksin hamileyim diye emin ol :34:

O belirtilere fazla takilmayin. Bende kasik batmasinin disinda hic belirti olmadi. Gunum gecti o zaman anladim. Bulanti daha yeni basladi. İdrar olayi hala eskisi gibi.

keşke herkese söylemeseydin. bu hem seni daha çok strese sokar. hem de eğer hamile değilsen, açıklama yapmak seni daha çok üzer. ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman bile kimseye söyleyememiştim ya düşük olursa diye. bi de nazar da değebilir Allah korusun. inşallah hamilesindir ama eğer değilsen bi dahaki denemelerini gizli yap bence.

canım kazan doğrur inşallah o zaman :)) umarım bebeğin seninledir şu anda.Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah.

keşke herkese söylemeseydin. bu hem seni daha çok strese sokar. hem de eğer hamile değilsen, açıklama yapmak seni daha çok üzer. ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman bile kimseye söyleyememiştim ya düşük olursa diye. bi de nazar da değebilir Allah korusun. inşallah hamilesindir ama eğer değilsen bi dahaki denemelerini gizli yap bence.

Biz de uc ayin sonunda sadece birkac yakinimizla paylasalim istemistik. Beceremedik :( Ortada birsey var mi onu bile bilmiyoruz ustelik :(

Yukarida bir yorum vardi; "kani vermissin, doktor neden sonucu soylemedi"diye...ben de sordum, cok mu dusuk dedim, ben bunu yok sayiyorum, olmadi farzediyorum dedi...Belki arada bir rakamdi, evet de diyemedi hayir da...Bana sadece aceleciligimden dolayi kizdi belki de...Yabanci da degil ustelik,ahbabimizdir...Herhalde yanlis birsey soylemek istemedi...

Biz de uc ayin sonunda sadece birkac yakinimizla paylasalim istemistik. Beceremedik :( Ortada birsey var mi onu bile bilmiyoruz ustelik :(

Yukarida bir yorum vardi; "kani vermissin, doktor neden sonucu soylemedi"diye...ben de sordum, cok mu dusuk dedim, ben bunu yok sayiyorum, olmadi farzediyorum dedi...Belki arada bir rakamdi, evet de diyemedi hayir da...Bana sadece aceleciligimden dolayi kizdi belki de...Yabanci da degil ustelik,ahbabimizdir...Herhalde yanlis birsey soylemek istemedi...

canım ben de senin gibi kurtlu bakla olduğum için daha günüm bile gelmeden gidip test yaptırmıştım. bhcg 17 mi ne çıkmıştı. doktorum da kızmıştı sen niye böyle bişey yaptın ki diye. bunun asıl nedeni de şu. döllenme olmuş olsa bile, günün geçmediği sürece hamile sayılmazsın. çünkü normal adet tarihinde, adet oluyomuş gibi düşük yapabilirsin. bilmezsin bile bebek gittiğini. onun için günün geçmeden kimse sana hamilesin demez. ama inşallah hamilesindir.

canım ben de senin gibi kurtlu bakla olduğum için daha günüm bile gelmeden gidip test yaptırmıştım. bhcg 17 mi ne çıkmıştı. doktorum da kızmıştı sen niye böyle bişey yaptın ki diye. bunun asıl nedeni de şu. döllenme olmuş olsa bile, günün geçmediği sürece hamile sayılmazsın. çünkü normal adet tarihinde, adet oluyomuş gibi düşük yapabilirsin. bilmezsin bile bebek gittiğini. onun için günün geçmeden kimse sana hamilesin demez. ama inşallah hamilesindir.

Kimyasal gebelik... evet bencede bu seni daha çok üzer.

Bizde ilk aylarda sanki hemen olacak sanıyorduk çokda heyecanlıydık adetim geçmeden yapardım testleri hep negatif çıkardı tabiii. artık akıllandım (1 yıldan fazla süredir bebek çalışmaları devam ediyor) yapmıyorum test falan kocamda dahil adet olmadan kimseye bişey söylemiyorum.

aslında her bayanın hamile kalma öncesi yaşadığı bir duygu sendromu.sabırsızlık,panik,merak...gibi şeyler..seni çok iyi anlıyorum.ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor.inşallah hamilesindir yada en kısa zamanda hamile kalabilirsin..bizim gibi uğraşmazsın..eşimle korunmayı bıraktıktan sonra zannettimki hemen hamile kalacağım.ama olmadı.her ay test alırsın her belirtiği hamilelik üzerine yorumlarsın.5 yıllık evliyim.bir sene tedavi gördüm.iki aşılama yaptırdım.sonuç yok.artık tüp bebek yaptırcam.(yaş olmuş 33) kendine stres yapma.zaten olacağı zaman hiç anlazmazsın bile...

herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama benimki regle 6 gün kala çıktı idrarda, ertesi gün de kan verdim 43tü değerim
insallah hamilesinizdir, gecen sene bugunlerde öğrendim ben de:emir_bebek:

bence de acayip acele etmişşiniz bir hevesle...inşallah olur olmazsa da kimseyi kandırmış olmazsınız bence sonuçta siz isteğinizi sevincinizi paylaşmışşınız kimseye hamileyim dememişşiniz ki..hayırlısı olsun:emir_bebek:

insallah hamis sindir canim.

bu anlattigin da hamilelik belirtileri diycem, ama degilsen heveslendirmis olurum diye cekiniyorum.

bende senin gibi sabirsiz olanlardanim, ama ben kimseye dememistim.

ayyyyy ne güzel heyecanlar bunlar ya, tadini cikar.

bizide merakta birakma:1: tamammi:34::34:

Hamile degilmisim...
Bazen insan hic tanimadiklarindan daha dogru akil alabiliyor (kendi aklimin ve becerimin yeterli olmadigi su durumda ozellikle...). Sizlerle tanistigim icin o yuzden inanin cok mutluyum. Yalanci hamileligin ne demek oldugunu ogrendim mesela. Sagolun. Ben kendimi kandirmiyorum desem de vucut kandirdi beni, ne garip...
Yakinlarim, beni sevdikleri icin desteklerini "umut" gibi yansittilar, hamileligimi simdiden kutladilar ve ben de seve seve inandim, tabi dedim, dogru, ben de boyle dusunuyorum dedim...Ama degilmis...Adet gunumde kanamam basladi. Yordun kendini ondandir dediler, hamilelerde kanama olur,dogaldir dediler...Hala bir umut icerisindeyiz yani...Ama biliyorum ki degilim. Ben yine de bugun gidip test alsam mi diyorum...Vucut beni kandirmiyor artik, hicbir yerim agrimiyor, az daha uyuyayim,cok yoruldum oturayim da demiyorum ama beyin hala "acaba"larda...
Desteginiz, yorumlariniz ve gercek dusunceleriniz icin sizlere cok tesekkur ediyorum...
Sevgiler,
Chopsticks :)

Hamile degilmisim...
Bazen insan hic tanimadiklarindan daha dogru akil alabiliyor (kendi aklimin ve becerimin yeterli olmadigi su durumda ozellikle...). Sizlerle tanistigim icin o yuzden inanin cok mutluyum. Yalanci hamileligin ne demek oldugunu ogrendim mesela. Sagolun. Ben kendimi kandirmiyorum desem de vucut kandirdi beni, ne garip...
Yakinlarim, beni sevdikleri icin desteklerini "umut" gibi yansittilar, hamileligimi simdiden kutladilar ve ben de seve seve inandim, tabi dedim, dogru, ben de boyle dusunuyorum dedim...Ama degilmis...Adet gunumde kanamam basladi. Yordun kendini ondandir dediler, hamilelerde kanama olur,dogaldir dediler...Hala bir umut icerisindeyiz yani...Ama biliyorum ki degilim. Ben yine de bugun gidip test alsam mi diyorum...Vucut beni kandirmiyor artik, hicbir yerim agrimiyor, az daha uyuyayim,cok yoruldum oturayim da demiyorum ama beyin hala "acaba"larda...
Desteginiz, yorumlariniz ve gercek dusunceleriniz icin sizlere cok tesekkur ediyorum...
Sevgiler,
Chopsticks :)
unutma her ay yeni bi umuttur:)çalışmalara devam et adet görünceye kadar bende kendimi kandırırım hep ....bu ay yine denersiniz

keske hamilelik planladiginizi herkese yaymasaydiniz, yani bu zaten cok ozel bir sey bu kadar ozel hayati insanlara yaymayi dogru bulmuyorum ben.. acikcasi 5. ayimdayim daha bir cok arkadasimin haberi yok (ayri sehirlerdeyiz cevremizle)

heyecaninizi isteginizi anliyorum, insallah hamilesinizdir ama ne kadar buyuk beklentiler icinde olursaniz o kadar cok yikilirsiniz. beklentilerinizi makul seviyede tutun, elaleme de herseyi dakikasi dakikasina tweet atar gibi anlatmayin paylasmayin.

hakkinizda hayirlisi olsun, test yapip emin oldugunuz zaman haberinizi yazarsiniz insallah olumku bir sonuc alirsiniz.

olsun hamile olmayabilirisin ama dha önünde zaman var hemn ilk seferde olmaması çok normal doktorlar bile 1 yıl denedik olmuyor diyenlere bile normal diyor. bence sen halime kalmayı çok istediğin için vucudunun verdiği tepkileri o yöne yordun. zaten bu epkilerin hepsi her hamilelikte olmuyuor. Bende ne kustum ne basım döndü nede halsizlik oldu. kan testinde naladım hamile oldugumu
üzülme allah sanada nasip edecek mutlaka:34:

olsun hamile olmayabilirisin ama dha önünde zaman var hemn ilk seferde olmaması çok normal doktorlar bile 1 yıl denedik olmuyor diyenlere bile normal diyor. bence sen halime kalmayı çok istediğin için vucudunun verdiği tepkileri o yöne yordun. zaten bu epkilerin hepsi her hamilelikte olmuyuor. Bende ne kustum ne basım döndü nede halsizlik oldu. kan testinde naladım hamile oldugumu
üzülme allah sanada nasip edecek mutlaka:34:

Back