• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazan dogursun..lutfen dogursun...bence dogursun!!!!

keske hamilelik planladiginizi herkese yaymasaydiniz, yani bu zaten cok ozel bir sey bu kadar ozel hayati insanlara yaymayi dogru bulmuyorum ben.. acikcasi 5. ayimdayim daha bir cok arkadasimin haberi yok (ayri sehirlerdeyiz cevremizle)

heyecaninizi isteginizi anliyorum, insallah hamilesinizdir ama ne kadar buyuk beklentiler icinde olursaniz o kadar cok yikilirsiniz. beklentilerinizi makul seviyede tutun, elaleme de herseyi dakikasi dakikasina tweet atar gibi anlatmayin paylasmayin.

hakkinizda hayirlisi olsun, test yapip emin oldugunuz zaman haberinizi yazarsiniz insallah olumku bir sonuc alirsiniz.

Merakımdan soruyorum; o kadar süre nasıl tuttun içinde?

Vallahi çatlarım, ben idrar testi yaptığım gün herrrrkes öğrenmişti :)

Merakımdan soruyorum; o kadar süre nasıl tuttun içinde?

Vallahi çatlarım, ben idrar testi yaptığım gün herrrrkes öğrenmişti :)

en basta nazar degmesin diye soylemedim kimseye, simdi de uzaktaki insanlar daha merakli olurlar, uzuuun zaman gecirebilecegim zaman yuz yuze paylasicam bu mutlulugu arkadaslarimla.. Aile sulale zaten biliyor

ayyy ben de merak ettimm :1:

umarım hamilesindir canım, Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat versin sana :54:

Hamile degilmisim...
Bazen insan hic tanimadiklarindan daha dogru akil alabiliyor (kendi aklimin ve becerimin yeterli olmadigi su durumda ozellikle...). Sizlerle tanistigim icin o yuzden inanin cok mutluyum. Yalanci hamileligin ne demek oldugunu ogrendim mesela. Sagolun. Ben kendimi kandirmiyorum desem de vucut kandirdi beni, ne garip...
Yakinlarim, beni sevdikleri icin desteklerini "umut" gibi yansittilar, hamileligimi simdiden kutladilar ve ben de seve seve inandim, tabi dedim, dogru, ben de boyle dusunuyorum dedim...Ama degilmis...Adet gunumde kanamam basladi. Yordun kendini ondandir dediler, hamilelerde kanama olur,dogaldir dediler...Hala bir umut icerisindeyiz yani...Ama biliyorum ki degilim. Ben yine de bugun gidip test alsam mi diyorum...Vucut beni kandirmiyor artik, hicbir yerim agrimiyor, az daha uyuyayim,cok yoruldum oturayim da demiyorum ama beyin hala "acaba"larda...
Desteginiz, yorumlariniz ve gercek dusunceleriniz icin sizlere cok tesekkur ediyorum...
Sevgiler,
Chopsticks :)

Değilmiş. En azından şimdilik değil :) Allah hayırlı yazılar yazsın inş

ayyy ben de merak ettimm :1:

umarım hamilesindir canım, Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat versin sana :54:

hamilemiymiş acaba çok merak ettim :26:

"Bir derdim var" değil de "hiç sabrım yok" başlığı altında açılası bir konu :1: Ben de sandım yıllardır çocuk denemeleriniz var da derdiniz var. Heyecan, merak, istek...Bunlar güzel duygular ama bunların bu kadar herkesle hemencecik paylaşılması bana biraz "dünya benim etrafımda dönüyor" sendromunun dışavurumu gibi geliyor :37:

hamile degilmisim...
Bazen insan hic tanimadiklarindan daha dogru akil alabiliyor (kendi aklimin ve becerimin yeterli olmadigi su durumda ozellikle...). Sizlerle tanistigim icin o yuzden inanin cok mutluyum. Yalanci hamileligin ne demek oldugunu ogrendim mesela. Sagolun. Ben kendimi kandirmiyorum desem de vucut kandirdi beni, ne garip...
Yakinlarim, beni sevdikleri icin desteklerini "umut" gibi yansittilar, hamileligimi simdiden kutladilar ve ben de seve seve inandim, tabi dedim, dogru, ben de boyle dusunuyorum dedim...ama degilmis...adet gunumde kanamam basladi. Yordun kendini ondandir dediler, hamilelerde kanama olur,dogaldir dediler...hala bir umut icerisindeyiz yani...ama biliyorum ki degilim. Ben yine de bugun gidip test alsam mi diyorum...vucut beni kandirmiyor artik, hicbir yerim agrimiyor, az daha uyuyayim,cok yoruldum oturayim da demiyorum ama beyin hala "acaba"larda...
Desteginiz, yorumlariniz ve gercek dusunceleriniz icin sizlere cok tesekkur ediyorum...
Sevgiler,
chopsticks :)

canım sende kendimi gordum ben onu tam tamına 1 yıl yaptım her adetten once hesaplama zaman yaratma ve her defasında hayal kırıklıgı ama tam kafamdan sildim o ay hamile kaldım uzulme inş yakında gelir bebegin mutlu bir aıle olursun eviniz bebeginizle taclanır:)

Allahım inşallah sizi imtihan etmez,inşallah tez zamanda hamile kalırsınız ama siz siz olun 5 ayı devirmeden plan program yapmayın bebek eşyası almayın çok dillendirmeyin,hayat bu hiç belli olmaz çok üzülürsünüz bu kez psikolojiniz engel olur bebek sahibi olmanıza hormonlar bu tür takıntılardan çok etkileniyor çünkü,Bu arada kazan doğursun ne yaaa?? :1: başlık çok dikkatimi çektide konuya öyle iştirak ettim yazmadanda geçemedim,Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin

Back