- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi Chopsticks
-
Beklenen tarihte adet olmazsam doktor o vakit testi yapariz dedi...4-5 gun sonra yani...kismet... Tabi benim o butun heyecan-panik-stress uclusu biraz olsun yapilan yorumlarla silindi gitti..Kendi kendime yaptigim "fazlaca" dusununceleri kafamda cok kurdum galiba
niltt: Keske sizin kadar ketum olabilsemHicbirseyde sabirli ve sakin degilim ne yazik ki... Hani sinava girersiniz, gectim mi kaldim mi dersiniz ya, iste ben ona da katlanamam. O dusunce bitirir beni. Hani isini sansa birakmayan insanlar vardir ya, istediklerini alirlar, hazirlanirlar ve basarirlar hani...O benim.. ve bugune kadar bunun canimi sikacagini, beni uzecegini dusunmemistim. Bu hamilelik yada yalanci hamilelik bana sunu ogretir umarim; beklemeyi...sabretmeyi...kismeti...insan sansini da kismetini de kendi yaratir derdim hep..degilmis...
keşke herkese söylemeseydin. bu hem seni daha çok strese sokar. hem de eğer hamile değilsen, açıklama yapmak seni daha çok üzer. ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman bile kimseye söyleyememiştim ya düşük olursa diye. bi de nazar da değebilir Allah korusun. inşallah hamilesindir ama eğer değilsen bi dahaki denemelerini gizli yap bence.
Biz de uc ayin sonunda sadece birkac yakinimizla paylasalim istemistik. BeceremedikOrtada birsey var mi onu bile bilmiyoruz ustelik
Yukarida bir yorum vardi; "kani vermissin, doktor neden sonucu soylemedi"diye...ben de sordum, cok mu dusuk dedim, ben bunu yok sayiyorum, olmadi farzediyorum dedi...Belki arada bir rakamdi, evet de diyemedi hayir da...Bana sadece aceleciligimden dolayi kizdi belki de...Yabanci da degil ustelik,ahbabimizdir...Herhalde yanlis birsey soylemek istemedi...
canım ben de senin gibi kurtlu bakla olduğum için daha günüm bile gelmeden gidip test yaptırmıştım. bhcg 17 mi ne çıkmıştı. doktorum da kızmıştı sen niye böyle bişey yaptın ki diye. bunun asıl nedeni de şu. döllenme olmuş olsa bile, günün geçmediği sürece hamile sayılmazsın. çünkü normal adet tarihinde, adet oluyomuş gibi düşük yapabilirsin. bilmezsin bile bebek gittiğini. onun için günün geçmeden kimse sana hamilesin demez. ama inşallah hamilesindir.
unutma her ay yeni bi umuttur:)çalışmalara devam et adet görünceye kadar bende kendimi kandırırım hep ....bu ay yine denersinizHamile degilmisim...
Bazen insan hic tanimadiklarindan daha dogru akil alabiliyor (kendi aklimin ve becerimin yeterli olmadigi su durumda ozellikle...). Sizlerle tanistigim icin o yuzden inanin cok mutluyum. Yalanci hamileligin ne demek oldugunu ogrendim mesela. Sagolun. Ben kendimi kandirmiyorum desem de vucut kandirdi beni, ne garip...
Yakinlarim, beni sevdikleri icin desteklerini "umut" gibi yansittilar, hamileligimi simdiden kutladilar ve ben de seve seve inandim, tabi dedim, dogru, ben de boyle dusunuyorum dedim...Ama degilmis...Adet gunumde kanamam basladi. Yordun kendini ondandir dediler, hamilelerde kanama olur,dogaldir dediler...Hala bir umut icerisindeyiz yani...Ama biliyorum ki degilim. Ben yine de bugun gidip test alsam mi diyorum...Vucut beni kandirmiyor artik, hicbir yerim agrimiyor, az daha uyuyayim,cok yoruldum oturayim da demiyorum ama beyin hala "acaba"larda...
Desteginiz, yorumlariniz ve gercek dusunceleriniz icin sizlere cok tesekkur ediyorum...
Sevgiler,
Chopsticks :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?