- Konu Sahibi Chopsticks
-
rabbim size en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin cnm ama daha belli degilken neden herkese söylediniz ki?
umarım hamilesindir :)canım daha ilk denemnizmiş değilsen bile üzülme benim sağlık problemlerim olmasına rağmen bazı aylar ben bile hamile modunda gezinirim:)ama kimseye söylemem o ayrı çünkü kk de yazar en belirgin hamilelik belirtisi adet olmamak yumurtlama gününde eşinle beraber gitmen çok hoşuma gitti:)bazen bizim yumurtlama günleride boş geçiyor eşim gittiği için ben peşine takılamam ama ortam hiiiççç müsait deil neyse işallah hamilesindir ama benden sana bi tavsiye sakın ama sakın emin olmadan bu tarz durumları kimseyle paylaşma (eşin hariç)
umarım hislerinde yanılmazsın:)dr yumurtalarının geliştiğini söylemiş çünkü belki tutmuştur bizide haberdar et bu arada eczanedeki gebelik testleri silikte olsa 2. çizgiyi gösteriormuş(hamileysen)istersen yapTabi kimseye soramadigim icin bilemiyorum da. (KK ile tanisma sebebim de budur :)
Ben de esim de belirtileri gorunce tamam dedik, karar verdik, hamileyim!!! Halbuki ne cok insan var ayni belirtileri yasayan..Sen bazi aylarda bu hisleri yasadigini soyluyorsun, bu benim ilk hissim. Belki de psikolojiktir...Destegin icin tesekkur ediyorum! :)
Çoçukların adlarını yanlış mı okudum acaba tekrar yazabilir misiniz ? İnşallah bebeklerinize kavuşursunuz kısa zamanda
anladım canım ablamın ggöğüs uçları çok koyulamıştı (beyaz tenli biri)annem ordan şüphelenmişti bazı belirtiler belirgin oluyor adet belirtisine benzemiyor
Şu an psikolojik olarak kendinizi hamile hissediyorsunuz ki inşallah öylesinizdir.
Fakat bu kadar inandırmayın kendinizi. Çünkü o zaman olacaksa da olmuyor. Ne zamanki bırakırsınız rahatlarsınız işte o zaman hamile kalıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?