Kazakistan Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba geldıgınızde burda olursam goruselım.kazak ım demıssınız kazak olmanız sızı kazakıstanlı yapmaz mı zaten.yanı burda yasamadıgınız ıcın mı boyle soyledınız..burası cok soguk bu arada

slm..anladım demek ıstedıgınızi,valla bızde buraya gelelı 8-9 ay oluyor ama cok pahalı bı yer ve soguk kısın dırek eve kapanıyorsun yazın gelmesını beklıyorsun...:1no2:

bende 8 yıldır kazakıstandayım.cımkentteyım burası sıcak bır yer astanaya gore cok daha ucuz

Selamlar.Rica etsem Kazakistan/Astana hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.Mesela kışları genelde sert geçiyormuş diye duydum.Kıyafet konusunda kafam karıştı.Türkiye'de kışın giydiğim kıyafetleri orada kullanabilir miyim.Yoksa yetersiz kalır mı.Güzel bir mont almak istiyorum,fiyatlar Türkiye'den çok farklı mı?Değilse kendime yük etmeyip oradan alayım diyorum.Sizin tavsiye edeceğiniz almam gereken şeyler var mı?
Bir de yiyecek konusu var tabi.Burdan neler almamı tavsiye edersinz yanıma.Neleri orada bulamam.Yemek kültürleri bizden çok farklı mı?İnş. cevap verecek biri bulunur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…