OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Merhaba arkadaslar bende kasım opu oldum 4 embriyp pgt gitti sonuclarım geçen hafta geldi regl olmayi bekliyorum muhtemelen ocak ortası teansfer olacagım, öncesinde yapmam gereken seyler varmııı ilk transferim olacak cok heycanlıyım🥰
Spontane bir düşük bir dıs gebelıgım var pgt ondan dolayı istedi doktorum. Opu sonrası 2. Regl transfer olacak
İnşallah ilk denemede. Tutar canım bizde seninle o mutluluğu yaşarız inşallah 😍

Benimde 5 yumurta toplandi 4 embriyo dollendi ancak bugün 3. Gundu aradiklarinda 1 inin gününe uygun geliştiğini digerlerinin geriden geldigini soylediler ben tek gen hastaligi icin pgt yaptiricam ne kadar cok embriyo gonderirsem o kadar sansim fazla olur diye düşünüyordum bugünkü haber moralimi bozdu.
Hiç moral bozma arkadaşımın 3 .gün embrio vardı 1 tane denedi tuttu şuan 3 yaşında oğlu .Nasipte varsa oluyor

Selam güzel kız kardeşlerim :KK200:
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)
Şuan kan sulandırıcı folik asit ve estrofem kullanıyorum 28 inden sonra ocağın ilk haftasına inşallah transfer olunca Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻❤️

Selam kızlar bende 14 Aralık'ta OPU oldum. İlki taze transferdi ve geriye hiç embriyom kalmadı, bu kez dondurulacak şimdi adet bekliyorum, sanırım benimde Ocak sonuna transferim olacaktır.

Selam kızlar bende 14 Aralık'ta OPU oldum. İlki taze transferdi ve geriye hiç embriyom kalmadı, bu kez dondurulacak şimdi adet bekliyorum, sanırım benimde Ocak sonuna transferim olacaktır.
Aramıza hoşgeldin canim 💕 güzel haberlerini bekliyoruz

X