- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Konunuzda "park ederken kaza yaptim" yazdiniz. Sonra anne babam geldi baktilar bindim gittim yazdiniz.
Biri arkadan vurduysa anne babaniz gelip baktiktan sonra binip arabaya gidemezdiniz oyle, tutanak vs tutulur.
Burada bile abartiyor gibisiniz neyse.
Evet bence alakalı. Herkesin fikri kendine sonucta. Neden bu kadar alındınız. Sizin üstunüze titreyen biri yok sanırım
Nicke baktim msja baktim sen evhamliysan bende pikachuyum
Evhamlıyım prenses değil sevgili pikachu
Güçlü kadınlar olayları pek dramatize etmeyi bilmedikleri için üzerlerine titrenmesine ihtiyaç da duymuyorlar. Park ederken minik bir talihsizlik yaşadım diye gelip eli ayağı titreyecek, durumu daha da krize çevirecek bir sevdicek güzel değil zatenEvet bence alakalı. Herkesin fikri kendine sonucta. Neden bu kadar alındınız. Sizin üstunüze titreyen biri yok sanırım
Üstune titreme ve sevgibinGüçlü kadınlar olayları pek dramatize etmeyi bilmedikleri için üzerlerine titrenmesine ihtiyaç da duymuyorlar. Park ederken minik bir talihsizlik yaşadım diye gelip eli ayağı titreyecek, durumu daha da krize çevirecek bir sevdicek güzel değil zaten
Üstüne titremenin kadin olmakla bir alakası yok. Kadın da erkegin ustune titrer.cinsiyetçi buldum.yaklasımınızıGüçlü kadınlar olayları pek dramatize etmeyi bilmedikleri için üzerlerine titrenmesine ihtiyaç da duymuyorlar. Park ederken minik bir talihsizlik yaşadım diye gelip eli ayağı titreyecek, durumu daha da krize çevirecek bir sevdicek güzel değil zaten
Demagoji yapıyorsunuz sadece. Basit bir park kazasında üzerine titrenecek ne var Allah aşkına. Tırnağı kırılsa yaygara koparan kadınları benimsememek cinsiyetçilik değil.Üstune titreme ve sevgibin
Üstüne titremenin kadin olmakla bir alakası yok. Kadın da erkegin ustune titrer.cinsiyetçi buldum.yaklasımınızı
Ailesi gönderdiSevgilin kendine telefon aldı mı merak ettim S SalakSacma
Sevgiliniz askerden geldimi
komutan telden bana yürüdü dediniz dediniz komutan uzman çıktı ondan bir haber varmı askeriyeye tel işi devam ediyor mu
Konuya gelince park yaparkan yan arabaya sürtünmem başka bir durum arkadan çarpmak başka bir durum
Arkadan çarpmak kazaya cezaya girer ve polislerin gelmesi tutanak vb..işler gerektirir anne baba gelip öylece binip gidilmez
Demagoji yapıyorsunuz sadece. Basit bir park kazasında üzerine titrenecek ne var Allah aşkına. Tırnağı kırılsa yaygara koparan kadınları benimsememek cinsiyetçilik değil.
Konulara açık aramak icin girmiyorum aramaya kalksam çok açığınız var zaten taa ilk konunuzdan şuan ki konunuza kadar hatta aramaya da gerek yok herkes okuyor ve anlıyorAskeriyeyle bir bağlantınız var mı bilmiyorum ama uzman çavuşlar er olan askerin komutanı konumundadır . Yani komutan komutan dedin uzman çıktı demelik bi durum yok konulara açık aramak için mi giriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?