- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- Konu Sahibi SalakSacma
-
bırı yuzume kapatıldı dıye kızar kı haklı.. sonra sen bısey demedı dıyıp kızarsın.. kı sen de haklısın.. keçi gibi tom tom tom.. bu koprude ıkınıze yer yok :)) ıyı olmus bıtmıs. ben trıplere sıkıntıya hıc gelemıyorum yaşlanmıs da olabılırım bılmem de . cat kapat pat küstüm hoop ayrıldık baya hızlandırılmıs ıngılızce kursu olmus . yazık edersınız zaten bırbırınıze guzel de olmaz hayatınızDün ailemle düğüne gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Çok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim düğüne bile gitmeden çıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu çekmediği için sağa çekip açtım . Eve dönüyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .
15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da böyle davrandın bi suçum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun üstüne aradı bende gerçekten çok gözümden düştün dedim oda öyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
üstüne defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım çok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye çalıştı ama bende çok şey koptu .
ben biraz düşüncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum için böyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi üste çıktı telafi etmeye çalışsada böyle zor bi günümde yanımda olmaması beni çok üzdü . Sizce ne yapmalıyım ?
Park edrrken kaza olmuş nr var bunda diyenler aşırı saçmalamış. Ben nişanliyken eşime kaza yaptım deseydim başka ilden kalkar gelir bakardı bana iyi miyim diye. Sizi hiç seven olmadı sanırım böyle düşündüğünüze göre
Evet bizi seven yok.Belki de bazılarımız park ederken arabayı çarptığımız zaman kimseye söylemiyordur.Çünkü park ederken arabayı çarpmak büyütülecek bir olay değildir bazılarımız içinşimdi bizi seven yok mu yani
2 hafta önce normal seyir halinde giderken arkadan hızla gelen araç arabamın arkasını mahvetti şu an 50.000 tl masrafı var ama neyseki full kasko ve karşıdaki %100 suçlu. Eşimi aradım kaza yaptım dedim, haa öyle mi tamam ben birazdan gelirim dedi ama çok sakin. Tutanağı eşim tutacagi icin resimleri attım,önden bilgisi olsun diye. Aradı hemen nasıl korkmuş yavrum; sen iyi misin nasıl oldu ard arda sorular. Işınlandı resmen. Diyecegim o ki çok abartıyorsunuz, nerden bilsin nasil ve ne sekilde kaza yaptiginizi. Ufak bir sey sanmıştır.Dün ailemle düğüne gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Çok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim düğüne bile gitmeden çıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu çekmediği için sağa çekip açtım . Eve dönüyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .
15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da böyle davrandın bi suçum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun üstüne aradı bende gerçekten çok gözümden düştün dedim oda öyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
üstüne defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım çok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye çalıştı ama bende çok şey koptu .
ben biraz düşüncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum için böyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi üste çıktı telafi etmeye çalışsada böyle zor bi günümde yanımda olmaması beni çok üzdü . Sizce ne yapmalıyım ?
İyide konu sahibi için buyütülecek bir olaymış. Her olay herkeste aynı etkiyi yapmaz.Belki de bazılarımız park ederken arabayı çarptığımız zaman kimseye söylemiyordur.Çünkü park ederken arabayı çarpmak büyütülecek bir olay değildir bazılarımız içinşimdi bizi seven yok mu yani
Oh iyi oldu nedir ya kahkaha attım djjdksBen haklı bulmadım kusura bakmayın. Askerde olmasa haklisiniz ama askerde erkeklerin beyni normal çalıştığının yuzde 10 u kadar calisir. Bu bir gerçek aslinda. Algılayamamis olabilir, donup kalmis olabilir. Size haklı olduğunuzu söyleyip, özürler dilemiş. Ayrica soyle bir mantık var, kaza yapıp eve gidebildiginize gore demekki iyisiniz diye dusunmustur. Tabi düşünebiliyorsa o anda. Siz yine iyisiniz ben trafikte araçtan telde erkek arkadaşımla tartisiyordum, tir çarptı. Çığlık falan attim, birazda suruklemis araci. Telde sahit oldugu halde bana ohhh iyi oldu dedi. Birsey var mi diye bile sormadi.
Ilgi istemekte haklisiniz ama askerdeyken degil. Baska kotu huyları varsa o ayrı.
İyide konu sahibi için buyütülecek bir olaymış. Her olay herkeste aynı etkiyi yapmaz.
Evet bence alakalı. Herkesin fikri kendine sonucta. Neden bu kadar alındınız. Sizin üstunüze titreyen biri yok sanırımBen yorumu sizin mesajınıza istinaden yazdım.Konu sahibi genel olarak herşeyi büyüten bir arkadaş buna da bir şey demiyorum ama siz sevgi ile bu konuyu bağdaştiriyorsunuz onu diyorum.
Nicke baktim msja baktim sen evhamliysan bende pikachuyumPark ederken en fazla sürtmüşsünüzdür
Dünya başa yıkılacak, salya sümük ağlayacak, tansiyon düşecek, el ayak titreyecek bir kaza değil
Abartmasanız mı bazı şeyleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?