• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptıgım halde bi iyi misin demeyen sevgili ?

Sana mesaj atıp yazılan adam sevgilinin komutanı değil, şu an emin oldum. Bu çocuk senden kurtulmanın yoluna bakıyor. Seni istemiyorum diyemediği için suçu sana bırakıp gitmenin peşine düşmüş.
Aaaaaaa bu o konu sahibi miii???
Neden abartiyorsunuz diyorsunuz hanımlar. Kadının canı,kanı o arabasi. Kaç tane konu açtı, hatirlasaniza 🤪🤪

"kızlar babaları gibi adamları bulur" teorisi bir kez daha onaylanmış oldu. Aynı baban model biri girmis hayatına.
Gözünden düşmesine çok sevindim. Zaten soyle 'ay askerdeyim ben' diye triplere giren erkeklerin terkedilmesi gerekiyor bence. Askerdeymis, alt tarafı erken kalkıp izmarit topluyorsun. Neden askerdesin diye tüm gereksiz nazın kaprisin çekilecekmis???
Geri dönme bence. Böyle seyler yoldaki işaretlerdir. Adam belli etmiş. Yoldaki işaretleri görmeden sırf 'seviyorum,yıllarım geçti,özünde iyi insan ama...' diye kılıf bulup evlenen herkes bin pişman. Buna emin olabilirsin
Evet tam olarak hissettiğim bu Babam gibi aynı

Dün ailemle düğüne gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Çok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim düğüne bile gitmeden çıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu çekmediği için sağa çekip açtım . Eve dönüyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .

15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da böyle davrandın bi suçum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun üstüne aradı bende gerçekten çok gözümden düştün dedim oda öyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
üstüne defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım çok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye çalıştı ama bende çok şey koptu .
ben biraz düşüncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum için böyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi üste çıktı telafi etmeye çalışsada böyle zor bi günümde yanımda olmaması beni çok üzdü . Sizce ne yapmalıyım ?
Allah kazasiz belasiz bindirmeyi nasip etsin insallah..insan kaza yapinca bi sok oluyo..bende yillar onceki ilk kazalarimda elim ayagima dolasmisti..anlayabiliyorum seni..ama onun ustune cok yaptim ufak tefek alisiyo insan..inan abarticilak bi durum degil..cogu insanin basina grlebiliyor..bos yere birbirinizide uzmeyin..allah bir dahada yasatmasin..ama bu konuyada cok takilmamani oneririm..

yani sağlığınıza zarar gelmemiş şükür, sağa çekip konuşabildiğinize göre sıkıntınız yok, bu anlaşılabilen bir durum. ayrıca ona kaza denmez zaten bana göre, park ederken araba vurdu arkadan denir. ilgi çekmek için kaza yaptım demişsiniz baya.

geçen gün kafamı kaldırırken dolabın açık kapağının köşesine çaktım, eşim kafasını kaldırıp bakmadı, duymadı görmedi adam çünkü. elimle başımı tutup kafamı yardım diye güldüm, kalktı baktı dur bakayım bir şey var mı dedi.

suratımı asıp “KAFAMI ÇOK KÖTÜ VURDUM BEYİN SARSINTISI GEÇİRMİŞ OLABİLİRİM SENİN UMRUNDA DEĞİL” deseydim eminim ki kalkıp bakmazdı. change my mind.

caps lock için özür dilerim ama gerekliydi :(

Park ederken olmadı park yeri ararken bi araba gelip arkamdan çarptı kaza kazadır korkmuş olamaz mıyım acemiyim daha ?

İnsanın hayatındaki insan da bi iyi misin ne kazası demez mi ?

Gerçekten acaip yorumlar var burda, kaza yaptım diyen birine nasılsın denmez mi😐 Öküz mü, anormal mi nedir belli değil iyice oturup düşünün ben bununla sevgili olmak istiyor muyum diye.

Tutanakla ilgili size bir bilgi verdim mi ? Vermedim ozaman ne diye tutanak tutmadın mı diye yorum yapıyosun evet ben şımarıgım çünkü kendi değerimi biliyorum geçmiş olsun kaza olmuş demesini bekledim diye şımarık oluyosam şımarıgım okey 😂
Adam arkadan çarptıysa tutanak tutmadınız mı?
Park ederken olduysa o kaza değildir sürtmedir zaten.
Çok şımarık geldiniz bana.

Park ederken olmadı park yeri ararken bi araba gelip arkamdan çarptı kaza kazadır korkmuş olamaz mıyım acemiyim daha ?

İnsanın hayatındaki insan da bi iyi misin ne kazası demez mi ?
Birincisi park ederken kaza yaptım yazmışsınız. Biri size çarptıysa öyle arabaya binip gelmezsiniz. Polis cagirmasaniz bile bi tutanak tutulur. Ikincisi adama kaza yaptım, eve gidiyorum. Yoldayım demissiniz. Belli ki size ya da birine bir şey olmamış. Tabi ben de bi beklerim açıkçası sorulmasını ama böyle de dramatize etmem. Her türlü saçma olmuş.

Bence haklısınız.Yani kaza yaptım demişsiniz , sevgiliniz hiç mi merak etmedi yaralandınız mı , korktunuz mu vs yani gerçekten tuhaf babanızın tutumu da aynı şekilde. Önemli değil diyenleri de anlayamadım ilk kez olmuş olabilir , etkilenmişsiniz ki normal nemrut baba değiliz? Hayatımda olan sevdiğim,düşündüğüm insan da beni merak etsin, sorsun bir zahmet

Ben haklı bulmadım kusura bakmayın. Askerde olmasa haklisiniz ama askerde erkeklerin beyni normal çalıştığının yuzde 10 u kadar calisir. Bu bir gerçek aslinda. Algılayamamis olabilir, donup kalmis olabilir. Size haklı olduğunuzu söyleyip, özürler dilemiş. Ayrica soyle bir mantık var, kaza yapıp eve gidebildiginize gore demekki iyisiniz diye dusunmustur. Tabi düşünebiliyorsa o anda. Siz yine iyisiniz ben trafikte araçtan telde erkek arkadaşımla tartisiyordum, tir çarptı. Çığlık falan attim, birazda suruklemis araci. Telde sahit oldugu halde bana ohhh iyi oldu dedi. Birsey var mi diye bile sormadi.
Ilgi istemekte haklisiniz ama askerdeyken degil. Baska kotu huyları varsa o ayrı.

Ben haklı bulmadım kusura bakmayın. Askerde olmasa haklisiniz ama askerde erkeklerin beyni normal çalıştığının yuzde 10 u kadar calisir. Bu bir gerçek aslinda. Algılayamamis olabilir, donup kalmis olabilir. Size haklı olduğunuzu söyleyip, özürler dilemiş. Ayrica soyle bir mantık var, kaza yapıp eve gidebildiginize gore demekki iyisiniz diye dusunmustur. Tabi düşünebiliyorsa o anda. Siz yine iyisiniz ben trafikte araçtan telde erkek arkadaşımla tartisiyordum, tir çarptı. Çığlık falan attim, birazda suruklemis araci. Telde sahit oldugu halde bana ohhh iyi oldu dedi. Birsey var mi diye bile sormadi.
Ilgi istemekte haklisiniz ama askerdeyken degil. Baska kotu huyları varsa o ayrı.
Ayrıldınız değil mi o adamdan? Lütfen evet diyin 😱

Ay bu konu da sizinmiş ya konu sahibi... son konunuz nezdinde değil, genel anlamda konularınıza bakıldığında bence fazla nazlısınız ve çok ilgi bekliyorsunuz... bence çok yıpratıcı tavırlarınız var 😱

Dün ailemle düğüne gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Çok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim düğüne bile gitmeden çıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu çekmediği için sağa çekip açtım . Eve dönüyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .

15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da böyle davrandın bi suçum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun üstüne aradı bende gerçekten çok gözümden düştün dedim oda öyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
üstüne defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım çok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye çalıştı ama bende çok şey koptu .
ben biraz düşüncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum için böyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi üste çıktı telafi etmeye çalışsada böyle zor bi günümde yanımda olmaması beni çok üzdü . Sizce ne yapmalıyım ?
Bence ciddi bir kaza geçirdin sandım minnoş ya

Back