Bebek İkinci El Kaz tüyü montlar Yelekler BENETTON&LCW şimdi tam mevsimi bakmadan geçmeyin

Gülem hanım illa PTT kargo dediğiniz için bekletiyorum sizi. Saat 4 e kadar kargo alıyor PTT .benim hafta içi işten erken çıkmam mümkün değil.öğretmenim.cuma günü 12-14 arası boşluğum var o zaman yolliycam kargonuzu.

Özge hanım hala kargo bekliyorum pazartesi havale yapmıştım bugün cuma.Cuma günü yollarım o zaman musaitim demiştiniz ama hala ne kargo bilgisi nede bir mazaret bildiriniz. İvedilikle sizden haber bekliyorum.
Saygılar

Aman fazla üstüne gitme arkadaşın. Satışı iptal ediverir mazallah.. parani geri yatirmak ister filan.. yok sen kargoda israr edersen paraniz yanar diye de tehdit ediverir.. hani olmaz ya.. öyle bir durumda sen de benim gibi yap.. sadakam olsun de..

12-18 aylık penye elbise

Özge hanım hala kargo bekliyorum pazartesi havale yapmıştım bugün cuma.Cuma günü yollarım o zaman musaitim demiştiniz ama hala ne kargo bilgisi nede bir mazaret bildiriniz. İvedilikle sizden haber bekliyorum.
Saygılar

Aman fazla üstüne gitme arkadaşın. Satışı iptal ediverir mazallah.. parani geri yatirmak ister filan.. yok sen kargoda israr edersen paraniz yanar diye de tehdit ediverir.. hani olmaz ya.. öyle bir durumda sen de benim gibi yap.. sadakam olsun de..

hiç birinize göndermedi mi :53::53::22::22:

hiç birinize göndermedi mi :53::53::22::22:

Canım ben hala kargo bekliyorum. Dediğim gibi pazartesi havale yaptım. Ustelik kendi bebeğim için değil bir tanıdıgıma yardım için aldım. Cuma günü müsait olurum öğretmenim dedi ama bugün de kargo bilgisi falan vermedi bekliyorum mail attım

Canım bana yapamaz onu esim bassavcıdır. Daha önce kandırıp 50 tl alan bir arkadasın burnundan getirdi, zaten ters sinirli biridir.
Ben zaten yardım için alıyorum kendim için değil. Satısı iptal edebilir ama gonderdigim parayı da kurusu kuruşuna alırım yok öyle para yanması falan. Kimi kandırıyor bu devirde

Arkadaslar belki beklenmedik bir durum gelismistir size donus yapamamistir..iyi tarafindan baksak..umarim en kisa zamanda sorulara cevap vermek icin girecektir kk ya..

Arkadaslar belki beklenmedik bir durum gelismistir size donus yapamamistir..iyi tarafindan baksak..umarim en kisa zamanda sorulara cevap vermek icin girecektir kk ya..

Valla bende öyle umuyorum inşallah aksi olmaz. Ama bir msj atmak da o kadar zor birsey degil diye dusunuyorum

Kargo geldiğinde yazın biz de eğriyi doğruyu görelim şaka gibi resmen..

Yok cnm durum öyle degil.. aksam 9'a kadar hotmailden yazistik çünkü. Adres verdiğim halde bana adres göndermediniz, o yüzden kargonuzu vermedim dedi. Bir sürü yazismamiz oldu. Paramı iade etmek icin benden iban istedi. Ben de ürünleri p.tesi kargoya verin, o kadar dedim. Bana sadece guldugunu, son kez iban istiyorum yoksa paraniz yanar dedi. Ben de sadakam olsun dedim. En son bunu yazdim. Daha da cvp yazmadı. Ama sonuna kadar haksız kendisi.

Yok cnm durum öyle degil.. aksam 9'a kadar hotmailden yazistik çünkü. Adres verdiğim halde bana adres göndermediniz, o yüzden kargonuzu vermedim dedi. Bir sürü yazismamiz oldu. Paramı iade etmek icin benden iban istedi. Ben de ürünleri p.tesi kargoya verin, o kadar dedim. Bana sadece guldugunu, son kez iban istiyorum yoksa paraniz yanar dedi. Ben de sadakam olsun dedim. En son bunu yazdim. Daha da cvp yazmadı. Ama sonuna kadar haksız kendisi.

Allah allah saka gibi..neden gondermek istemediki?urunde bi hata mi gordu acaba?neyse canim kendini sikma,degmez..burada artik ben sadece iyi tanidigim ve daha once alisveris yaptiklarimdan aliyorum(mesela sen :))..artik pek guvenilir gelmiyor eskisi kadar burasi bana...bakmakla yetiniyorum cogu zaman..

Arkadaşlar benim ürünlerimi göndermiş kendisi bilginiz olsun. Biraz gecikmeli ve sıkıntılı oldu ama yinede tesekkur ederim kendisine...
Herkese de hayırlı alışverişler dilerim..

Hallolmasina sevindim..umarim jaspe arkadasimda bir sonuca ulasir..belki derinx arkadasin elinde olmadan gerceklesen olaylar oldu..karsilikli anlasilmaya varilmasini diliyorum..guzel alisverisler yapabilmek dilegiyle....

ben arkadaştan ürün aldım benimde ertesi gün geldi ürümlerim Jaspe olanlar için üzüldüm inşallah sorun çözülür

Buradaki bütün arkadaşları kınıyorum.ne ayıp bu yaptığınız.herkesin kargosu gönderilmiştir söylendiği tarihte.haftasonu misafirim vardı şimdi gönderdim ve şu yazdıklarınızdan şoka girdim.hepinizi tekrar kınıyorum.pazartesi ürünlerinizi alınca umarım bir özür mesajı çekersiniz

ben arkadaştan ürün aldım benimde ertesi gün geldi ürümlerim Jaspe olanlar için üzüldüm inşallah sorun çözülür

Bu jaspe denen agresif saldırgan ve.. Arkadaşı dikkate almayın arkadaşlar.sanırım problemleri var.kargo bilgilerini gönderemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar.dediğim gibi kalabalık misafirim vardı yatılı.hiç bakamadım Nete.dediğim gibi bütün kargolar söylenen tarihte gönderilmiştir.
Çok yakında yine kız bebişlere markalı ve kaliteli yazlık ciciler koyucam.başka alışverişlerde görüşmek üzere ..

Bu jaspe denen agresif saldırgan ve.. Arkadaşı dikkate almayın arkadaşlar.sanırım problemleri var.kargo bilgilerini gönderemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar.dediğim gibi kalabalık misafirim vardı yatılı.hiç bakamadım Nete.dediğim gibi bütün kargolar söylenen tarihte gönderilmiştir.
Çok yakında yine kız bebişlere markalı ve kaliteli yazlık ciciler koyucam.başka alışverişlerde görüşmek üzere ..

tek problemim sizin tavrınızdı özge hn.

Buradaki bütün arkadaşları kınıyorum.ne ayıp bu yaptığınız.herkesin kargosu gönderilmiştir söylendiği tarihte.haftasonu misafirim vardı şimdi gönderdim ve şu yazdıklarınızdan şoka girdim.hepinizi tekrar kınıyorum.pazartesi ürünlerinizi alınca umarım bir özür mesajı çekersiniz

Arkadaşlar ben ürünlerimi aldım ve derinx hanıma da teşekkürümü ilettim. Ürünleri de gerçekten temiz ve güzeldi. Geciklemeli ve sıkıntılı olması hepimizi üzdü tabiki.. Ama sonradan belirttiği gibi misafiri varmış ve dönüş yapamamış. Bu tür olaylar hepimizin başına da gelebilir.. Brbirimizi kırmayalım bence.. Herkese iyi alışverişler dilerim..

Back