O elbise kaç yaş için peki?
12-18 aylık penye elbise
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O elbise kaç yaş için peki?
Gülem hanım illa PTT kargo dediğiniz için bekletiyorum sizi. Saat 4 e kadar kargo alıyor PTT .benim hafta içi işten erken çıkmam mümkün değil.öğretmenim.cuma günü 12-14 arası boşluğum var o zaman yolliycam kargonuzu.
12-18 aylık penye elbise
Özge hanım hala kargo bekliyorum pazartesi havale yapmıştım bugün cuma.Cuma günü yollarım o zaman musaitim demiştiniz ama hala ne kargo bilgisi nede bir mazaret bildiriniz. İvedilikle sizden haber bekliyorum.
Saygılar
Aman fazla üstüne gitme arkadaşın. Satışı iptal ediverir mazallah.. parani geri yatirmak ister filan.. yok sen kargoda israr edersen paraniz yanar diye de tehdit ediverir.. hani olmaz ya.. öyle bir durumda sen de benim gibi yap.. sadakam olsun de..
hiç birinize göndermedi mi
Aman fazla üstüne gitme arkadaşın. Satışı iptal ediverir mazallah.. parani geri yatirmak ister filan.. yok sen kargoda israr edersen paraniz yanar diye de tehdit ediverir.. hani olmaz ya.. öyle bir durumda sen de benim gibi yap.. sadakam olsun de..
Arkadaslar belki beklenmedik bir durum gelismistir size donus yapamamistir..iyi tarafindan baksak..umarim en kisa zamanda sorulara cevap vermek icin girecektir kk ya..
Arkadaslar belki beklenmedik bir durum gelismistir size donus yapamamistir..iyi tarafindan baksak..umarim en kisa zamanda sorulara cevap vermek icin girecektir kk ya..
Yok cnm durum öyle degil.. aksam 9'a kadar hotmailden yazistik çünkü. Adres verdiğim halde bana adres göndermediniz, o yüzden kargonuzu vermedim dedi. Bir sürü yazismamiz oldu. Paramı iade etmek icin benden iban istedi. Ben de ürünleri p.tesi kargoya verin, o kadar dedim. Bana sadece guldugunu, son kez iban istiyorum yoksa paraniz yanar dedi. Ben de sadakam olsun dedim. En son bunu yazdim. Daha da cvp yazmadı. Ama sonuna kadar haksız kendisi.
çok güzeller gerçekten
Yok cnm durum öyle degil.. aksam 9'a kadar hotmailden yazistik çünkü. Adres verdiğim halde bana adres göndermediniz, o yüzden kargonuzu vermedim dedi. Bir sürü yazismamiz oldu. Paramı iade etmek icin benden iban istedi. Ben de ürünleri p.tesi kargoya verin, o kadar dedim. Bana sadece guldugunu, son kez iban istiyorum yoksa paraniz yanar dedi. Ben de sadakam olsun dedim. En son bunu yazdim. Daha da cvp yazmadı. Ama sonuna kadar haksız kendisi.
ben arkadaştan ürün aldım benimde ertesi gün geldi ürümlerim Jaspe olanlar için üzüldüm inşallah sorun çözülür
Bu jaspe denen agresif saldırgan ve.. Arkadaşı dikkate almayın arkadaşlar.sanırım problemleri var.kargo bilgilerini gönderemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar.dediğim gibi kalabalık misafirim vardı yatılı.hiç bakamadım Nete.dediğim gibi bütün kargolar söylenen tarihte gönderilmiştir.
Çok yakında yine kız bebişlere markalı ve kaliteli yazlık ciciler koyucam.başka alışverişlerde görüşmek üzere ..
Buradaki bütün arkadaşları kınıyorum.ne ayıp bu yaptığınız.herkesin kargosu gönderilmiştir söylendiği tarihte.haftasonu misafirim vardı şimdi gönderdim ve şu yazdıklarınızdan şoka girdim.hepinizi tekrar kınıyorum.pazartesi ürünlerinizi alınca umarım bir özür mesajı çekersiniz