Bebek İkinci El Kaz tüyü montlar Yelekler BENETTON&LCW şimdi tam mevsimi bakmadan geçmeyin

Yardım amaçlı alacaksanız çok daha uygun fiyatı ürünler var bunlar marka.ben sadece pembe monta 150 tl verdim.en incesinden kaz tüyüdür ikisi de

Tekrar merhaba; lcw mont ilk resim ve yeleği alıcam 35 tl sanırım ikisi bunlarda ne yapabilirsiniz

32 tl uygunmudur

:) ben sizi çok yordum :) sizdende iyi esnaf olurmuş ama 3/5 tl yapıyorsunuz indirimi. İnanın kendim için olsa sizi bu kadar yormam. Benimde ilanlarım var. Kendi ürünlerini satıp bir tanıdığa yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu iki ürüne yada diğer uç ürüne iyi bir fiyat verirseniz anlasıcaz.
Yada benim ürünlerine bakın belkivtakas yaparız

Şimdi içine baktım Yelek'in 12 ay yazıyor ama biz 2.5 yaşına kadar kullandık büyük kalıplı.pembe BENETTON monttada 18-24 yazıyor onuda 3.5 yaşına kadar kullandık.bilginize arkadaşlar.içinde yazana aldanmayın kalıplar geniş.aynı durum mothercare markalı ürünler de de var

Belden büzgülü olan kendi renginde penye astar,BENETTON olan kalın yumuşak kaygan astarlı $image.jpg $image.jpg

Benetton mont çok güzelmiş, geçen ay almıştım Benettondan benzerini, fişini atmışım, bulabilseydim onun yerine başka bir şey alıp sizinkine talip olacaktım ama bulamadım. Alan kişi güle güle kullansın..

Back