- 19 Nisan 2007
- 1.602
- 31
- 363
Size de cvp yazamadim. Almak istiyorum. Kapıda ödeme var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok.benetton mont çarşambaya kadar size ayrıldı.almiycaksanızda mutlaka haber verinn
belden buzgülü açık pembe mont,diğer konudaki gap,reebok eşofmanlar ,3 tane galiba ,ne kadar olur
ptt ile gönderiyormusunuz
Alıcıysanız biraz indirimim olur :))
indirim ne kadar
hangi banka ile çalışıyorsunuz
gerçi fiyatlar uçuk geldi![]()
kalan ürünler ne acaba alıcıyım
açık pembe olanlara talibim
kalan ürünler ne acaba alıcıyım
açık pembe olanlara talibim
Benetton montu alicam cnm. Kizim kışa 20 aylik olacak. Olur di mi?
Özelden banka bilgilerini gonderir misin?
Slm BENETTON mont tamamdır 30 tl.birde çiçekli etek demişsiniz.o tek parça elbisesine belden lastikli çok şirin bir model. O da çok az kullanıldı. 7 tl ye verebilirim onuda isterseniz
Benim kargomu ne zaman gondereceksiniz özgehanım 4 ggün oldu size para göndereli. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim
Gülem hanım illa PTT kargo dediğiniz için bekletiyorum sizi. Saat 4 e kadar kargo alıyor PTT .benim hafta içi işten erken çıkmam mümkün değil.öğretmenim.cuma günü 12-14 arası boşluğum var o zaman yolliycam kargonuzu.
Gülem hanım illa PTT kargo dediğiniz için bekletiyorum sizi. Saat 4 e kadar kargo alıyor PTT .benim hafta içi işten erken çıkmam mümkün değil.öğretmenim.cuma günü 12-14 arası boşluğum var o zaman yolliycam kargonuzu.