Bebek İkinci El Kaz tüyü montlar Yelekler BENETTON&LCW şimdi tam mevsimi bakmadan geçmeyin

Arkadaşlar 1. Lcw ve BENETTON beyaz Yelek satıldı.diğerleri duruyor bilginize.kapıda ödeme nasıl oluyor bilmiyorum eft ile halletsek olmazmı?

Ok.benetton mont çarşambaya kadar size ayrıldı.almiycaksanızda mutlaka haber verinn

belden buzgülü açık pembe mont,diğer konudaki gap,reebok eşofmanlar ,3 tane galiba ,ne kadar olur
ptt ile gönderiyormusunuz

indirim ne kadar
hangi banka ile çalışıyorsunuz
gerçi fiyatlar uçuk geldi

Aldıklarınız hep marka kaliteli ürünler ben alırken 4 kat fiyat verdim bunlara.üstelik kusursuz ürünler.memnun kalmanız garanti.iş bankası ile çalışıyorum.min 90 tl ye bırakıcam

kalan ürünler ne acaba alıcıyım

açık pembe olanlara talibim

Son düzenleme:
kalan ürünler ne acaba alıcıyım

açık pembe olanlara talibim

Lcw olan 12 aylık hiç kullanılmadı ama yıkandı sıfır 1.5 2 yaşına kadar rahat olur.
Açık pembe kaz tüyü mont 18-24 aylık 2.5 yaşına kadar rahat olur
Kargolar yurtiçi kargoyla gönderilir

Benetton montu alicam cnm. Kizim kışa 20 aylik olacak. Olur di mi?
Özelden banka bilgilerini gonderir misin?

Slm BENETTON mont tamamdır 30 tl.birde çiçekli etek demişsiniz.o tek parça elbisesine belden lastikli çok şirin bir model. O da çok az kullanıldı. 7 tl ye verebilirim onuda isterseniz

Slm BENETTON mont tamamdır 30 tl.birde çiçekli etek demişsiniz.o tek parça elbisesine belden lastikli çok şirin bir model. O da çok az kullanıldı. 7 tl ye verebilirim onuda isterseniz

Benim kargomu ne zaman gondereceksiniz özgehanım 4 ggün oldu size para göndereli. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim

Benim kargomu ne zaman gondereceksiniz özgehanım 4 ggün oldu size para göndereli. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim

Gülem hanım illa PTT kargo dediğiniz için bekletiyorum sizi. Saat 4 e kadar kargo alıyor PTT .benim hafta içi işten erken çıkmam mümkün değil.öğretmenim.cuma günü 12-14 arası boşluğum var o zaman yolliycam kargonuzu.

Peki daha önce bilgilendirseydiniz memnun olurdum

Özge hanım o zaman sizden hediye de bekliyorum :)
Kargo bilgilerini mail adresinden gönderirseniz. İyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…