Bebek İkinci El Kaz tüyü montlar Yelekler BENETTON&LCW şimdi tam mevsimi bakmadan geçmeyin

derinx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
349
8
118
İstanbul
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Beyaz BENETTON Yelek pofuduk kaz tüyü parlak su geçirmez dış yüzeyli çok güzel bir Yelek .1 yaş yazıyor.ama kızım 2 yaşına kadar rahat. Giydi fiyat 25 tl
Pembe BENETTON şapkalı mont beyaz Yelek'in montu.yine pofuduk kaz tüyü geçen sene 150 tl ye almıştık ben 40 tl ye bırakıcam
Belden büzgülü pembe mont 2 yaş civarı için 1 den 3 yaşa kadar olur yine kaz tüyü beymenden almıştık 30 tl
Ilk 2 mont ince mevsimlik su geçirmez kumaştan. lcw marka fiyat 10 ar lira

yok iyi fiyat vermişsiniz yanlış anlamayın. Ben şuan o kadar ödeyemem. Güzel bir indirim yaparsanız alırım üçünü

Yardım amaçlı alacaksanız çok daha uygun fiyatı ürünler var bunlar marka.ben sadece pembe monta 150 tl verdim.en incesinden kaz tüyüdür ikisi de

Yardım amaçlı alacaksanız çok daha uygun fiyatı ürünler var bunlar marka.ben sadece pembe monta 150 tl verdim.en incesinden kaz tüyüdür ikisi de

Biliyorum önerimiz için tesekkur ederim fakat sırf yardımcı olmak için de daha düşük kalitede ürünler almak istemiyorum. Elinden geldiğince kendi çapında yardım etmeye çalışıyorum. Kararında bir değişiklik olursa ise yazarım iyi gunler

benetton mont kaç yaş için? 1.5-2 yaşa olur mu? bir de ne kadar kullandınız? kullanılmış olduğu belli oluyor mu acaba?

Back