• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaz Tüyü Kaban/bulunmuştur.

tamam. bekliyorum ben. inşallah düşündüğüm gibidir.
PBVkm9.jpg
PBVk95.jpg
3PVL0M.jpg

m5D6B0.jpg

Cnm urun resimlerini ekledim. Ic tarafda gizli bir kemer var istersen bel kismini daraltabiliyorsun. Manken 52 kilo suan :) Belden de daraltilmis hali kemerle.Asagidaki de belden kemeri acik hali.
p9DzZa.jpg

IMG_20151109_134211.jpg
IMG_20151109_134158.jpg
FB_IMG_1447141641192.jpg
FB_IMG_1447141645306.jpg
FB_IMG_1447141648685.jpg
FB_IMG_1447141651780.jpg
2 kez anca giyilmistir antalya icin fazla sıcak tutan bir kaban yepyeni yeniden farkı etiketinin kopuk olması cok kaliteli elinizle dokundugunuzda anlarsınız zaten yumuşacık 2 beden 260 tl ye alındı geçen kış alıcısı asla pişman olmaz 100 tl

Kaz tüyü gıyım ve tekstil ürünleri kullanan arkadaşlar; o kazlar tüyleri için nasıl işkencelere maruz kalıyorlar biliyor musunuz?sizde kaz tüyü ürünleri kullanarak o canilerin ekmegine yağ sürüyor sunuz.internetten arastırıp izleyin zavallı hayvanların neler çektiğini...

PBVkm9.jpg
PBVk95.jpg
3PVL0M.jpg

m5D6B0.jpg

Cnm urun resimlerini ekledim. Ic tarafda gizli bir kemer var istersen bel kismini daraltabiliyorsun. Manken 52 kilo suan :) Belden de daraltilmis hali kemerle.Asagidaki de belden kemeri acik hali.
p9DzZa.jpg
merhaba. bu kaban için düşündüğünüz fiyatı öğrenebilir miyim?

BUNUN UZUNU VAR CNM ELİMDE TAM BOY DÜŞÜNÜRSEN GÖRÜŞELİM

Eklentiler

• kaz_tuyu_tesetturjpg.jpg
    kaz_tuyu_tesetturjpg.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 51
Malesef yok ama tam boyu kisalttirabilirsiniz tadilata uygun bir ürün tertemiz yepyeni duruyo hamilelik sebebiyle giyemedim malesef :/ isterseniz resimlerini yollayabilirim çünkü tam istediğiniz beden ve ozellikte

ben de var c&a 42 beden uzun değil bir ara özelden whatsapp yazarsanız atarım foto büyük geldiği için giyemedim

Back