Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Camdankalp azicik takiliyorum canim sana ciddiye almiyorsun degil mi?

hımmm temem ozamana ayarlamaya calısırımmmm.. eger bu seferde gelemezsem şişerimm valla..

kaydirigubbakcemile3 sen gelme :tomato: klava: kötükedihüso :mymeka:
Anladın sen onu.
Yani sen gelmezsen biz sana gelirmiyiz bilmiyorum :1closedeyes: :roflol:

dişin nasıl oldu canımm

sırnaşık şey gelırısnız gelırsınızzzz:jeyyar:

:1closedeyes: bilemiyorum düşünmemiz lazım.
Kızlarla oturup bi yuvarlak masa tplantısı yapıp çoğunluğa uyarız
BENDENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZ
Kız keşke sende gelsen :çok üzgünüm:
Bağa çıkartma yapıp seni dağa mı kaldırsam acaba CADIARZU:roflol:

sırnaşık şey yok ama bu sefer ben gelıcem allah ızın verırseeee

Yok de kiz yok de simdi bize guvenipte gelmez bak benden soylemesi.
Kiz daha birsuru zaman var sende persembe ve carsamba gunlerini birbirleri ile degistir.

Kiz daha birsuru zaman var sende persembe ve carsamba gunlerini birbirleri ile degistir.

:roflol::roflol: tamam bebışım ınsallah carsambaya ayarlarımm partı yapıp çılgınları gibi kopalımmzemuszemuszemuszemus

kızlar geen buluştuğumuz yerde tost yapıyorlarmış internette buldum okudum :roflol:
hemen gidek de ben bi tost yiyim aşeriyom haftalardır :roflol:

esraam yirmi beeşş oldum :) daha ne ki küçüğüm daha ben dişçiye de gittim dilom melony im esraam bir karış boy kadında nazını cekemem lütfen kapama ağzını dedi sinir oldum .yirmilik cıkıyo onun ağrısı diyoo laaa yirmi beş oldumm farkındamısın dedim .macezik yazdı allahım yaa . cenem nasıll ağrıyoo bilsenizz.korkuyom ameliyatla alınacak benmkii dikiş mikiş atılıyomuşş

Kizlar bu ara bende 100% soz vermeyim o gun kinamiz var
belli olmayabilir ama elimden geleni de yaparim. zemuszemus

Amoww akpak sen hala tost davasinda misin gel kiz sana bir tost yapayim.

melonim niye bana pas vermiyon hiçççç bu arda buldum bendeniizn bağında buluşalım bize kıymalı yağlama yapsın yiyek hem onuda görmüş oluruz

Yokum diyoooor.... naniknanik
Kız esra haklı sensim değiştir biriyle.
Ya ben bu duayı okudukça esniyorum mirmirmirmir nie acaba

ayyyy kız cok zor şimdiye kadar dişçiye gıtmedım gıtmemde ınsallah...:Saruboceq:

Canim benimkiler de ameliyatla alindilar hemde iki tarafli korkulacak hicbirsey yok,
bir hafta icinde iyilesiyorsun cekilirken zaten hicbirseyi hissetmiyorsun
uyusturucunun etkisi gectikten sonra dikisli yerlerin biraz sanciyor sadece
o da gecene kadar agri kesici yutarsan birsey hissetmezsin canim.
:teselli:

sana bişi diyimmi ben o yirmilikten cok cektim 26 yaşındaydım çıktı gıran hem çıkarken ağrıdı çıktıktan sonrada hemen çürüdü çekilemedi kanıtırrarak çekti doktor 15 günde çekildikten sonra ağrısı devam etti 2 güne bir giderdim doktora uyuşturucu ilaç koyardı yoksa ne mümükünn durabilmen dünyam karardıydı benimmm

bu arada camdankalp allah hayırla almayı nasip eder kucağına canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…