Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akpakcımda 100 tane okursa bana 1844 kalıo inşşallah bitiriri zkızlar...allah hepinizden razı olsun....

camdan sendemi hamilesin canım..ay darısı içinde bana olupta tüm isteyenlerin olsun inşallah...
hemenmi oldu bekledinizmi nası oldu ayy anlatt beeee

esraaam bende tam sana yazıcaktım canım..ii olmaya çalışıorum be esraaam saolsun dert keder yakamızı bırakmıo ama halimize şükürler olsun canım yaaa....sen naptın bitanesi...

anam tamam sustum :1shok: buldum artık kaçarmıyım gitmem hiç biyere merak etmeyin ben bebişe kaptırdım kendimi hiç biyerleri görmez oldum kaydirigubbakcemile3 DİLOOM korkutma kız hamileyim mafoldumben

Hadi gorelim bakalim ceza olarak bundan sonra dukkani sen acip sen kapatiyorsun. :roflol:

esraaam bende tam sana yazıcaktım canım..ii olmaya çalışıorum be esraaam saolsun dert keder yakamızı bırakmıo ama halimize şükürler olsun canım yaaa....sen naptın bitanesi...

kız hayırdır ne olduu kotu bısey degıldır ınsallahh..
bende ne yapıyım yavv çalısıyorum cılgınlar gıbıı..
yaa bakın hele ne zmana gorusucezzz

camdan sendemi hamilesin canım..ay darısı içinde bana olupta tüm isteyenlerin olsun inşallah...
hemenmi oldu bekledinizmi nası oldu ayy anlatt beeee

evet canım hamileyim 10+6 haftalık...darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
tam 1 yıl 2 günlük evliyim uzun bi süre d.kon.hapı kullandıktan sonra ocak ayında bıraktım hapı ve bi kaç ayda normal yollarla korunduk biliyosunuz hapın vücuttan atılması gerekiyo hamile kalmadan...ve artık zamanı gelmişti ilk denediğimiz ay olmadı ama ikinciyi kaçırmadık :asigim: ilk evlilik yıldönümümüzüde 3 kişi kutlamış olduk

tşk ederiz teyzesii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teyzesi yesin onu :emir_bebek:
Hadi gorelim bakalim ceza olarak bundan sonra dukkani sen acip sen kapatiyorsun. :roflol:
kız yazık hamile.Kıyamam ona :kedi: ben açarım kapatmaya gerek yok en son çıkan ısıkları kapatsın yeter kaydirigubbakcemile3
kız hayırdır ne olduu kotu bısey degıldır ınsallahh..
bende ne yapıyım yavv çalısıyorum cılgınlar gıbıı..
yaa bakın hele ne zmana gorusucezzz

:umursamaz: sanki gelecekte :umursamaz:
Ayın 29unda buluşalım parti yapalım :lepi: :dance:

evet canım hamileyim 10+6 haftalık...darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
tam 1 yıl 2 günlük evliyim uzun bi süre d.kon.hapı kullandıktan sonra ocak ayında bıraktım hapı ve bi kaç ayda normal yollarla korunduk biliyosunuz hapın vücuttan atılması gerekiyo hamile kalmadan...ve artık zamanı gelmişti ilk denediğimiz ay olmadı ama ikinciyi kaçırmadık :asigim: ilk evlilik yıldönümümüzüde 3 kişi kutlamış olduk

:asigim::asigim::emir_bebek:

Ay ne guzel yaaa darisi bizim basimiza, insAllah bizler korunmayi
biraktiktan sonra ilk uc ay icinde hamile kaliriz. :asigim:opuyorumnanaktan:nazar:

bende senin gibi sabah giriyom akşam çıkıyom dün de doom günüm dü:$yağmur diş ağrısı hayıllısı dedim ..senin de sefkilinle barışmana sevindim zaten ben biliodum da kopmayacaanızı neysee:P öptüm senii hayıllı işler olsun saa.

bende senin gibi sabah giriyom akşam çıkıyom dün de doom günüm dü:$yağmur diş ağrısı hayıllısı dedim ..senin de sefkilinle barışmana sevindim zaten ben biliodum da kopmayacaanızı neysee:P öptüm senii hayıllı işler olsun saa.

aaaa gecmıs dogum gunun kutlu olsun kaca bastın kızzzz..

29u hangi gune gelıyo kızzz umarım persembedırr
Çarşamba oluyo yaw mafoldumben

şimdi nasıl oldu dişin canem opuyorumnanaktan

Back