- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
- Konu Sahibi EU1
- #2.521
Hadi hamilesin diye alttan alıyoom :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
o bebişe şükret yoksa bırakmazdım.:roflol: a.s.
tşk ederiz teyzesii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hamilesin diye alttan alıyoom :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
o bebişe şükret yoksa bırakmazdım.:roflol: a.s.
kızlar duayı bgn bitiremem tabii....sdc perşembe ve yarının cuma olmasından ötürü biarnönce bitisn diorum...
anam tamam sustum :1shok: buldum artık kaçarmıyım gitmem hiç biyere merak etmeyin ben bebişe kaptırdım kendimi hiç biyerleri görmez oldum kaydirigubbakcemile3 DİLOOM korkutma kız hamileyim mafoldumben
esraaam bende tam sana yazıcaktım canım..ii olmaya çalışıorum be esraaam saolsun dert keder yakamızı bırakmıo ama halimize şükürler olsun canım yaaa....sen naptın bitanesi...
esraaa merhabaaa napaan ?
camdan sendemi hamilesin canım..ay darısı içinde bana olupta tüm isteyenlerin olsun inşallah...
hemenmi oldu bekledinizmi nası oldu ayy anlatt beeee
teyzesi yesin onutşk ederiz teyzesii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız yazık hamile.Kıyamam ona :kedi: ben açarım kapatmaya gerek yok en son çıkan ısıkları kapatsın yeter kaydirigubbakcemile3Hadi gorelim bakalim ceza olarak bundan sonra dukkani sen acip sen kapatiyorsun. :roflol:
kız hayırdır ne olduu kotu bısey degıldır ınsallahh..
bende ne yapıyım yavv çalısıyorum cılgınlar gıbıı..
yaa bakın hele ne zmana gorusucezzz
evet canım hamileyim 10+6 haftalık...darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
tam 1 yıl 2 günlük evliyim uzun bi süre d.kon.hapı kullandıktan sonra ocak ayında bıraktım hapı ve bi kaç ayda normal yollarla korunduk biliyosunuz hapın vücuttan atılması gerekiyo hamile kalmadan...ve artık zamanı gelmişti ilk denediğimiz ay olmadı ama ikinciyi kaçırmadık :asigim: ilk evlilik yıldönümümüzüde 3 kişi kutlamış olduk
evet canım hamileyim 10+6 haftalık...darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
tam 1 yıl 2 günlük evliyim uzun bi süre d.kon.hapı kullandıktan sonra ocak ayında bıraktım hapı ve bi kaç ayda normal yollarla korunduk biliyosunuz hapın vücuttan atılması gerekiyo hamile kalmadan...ve artık zamanı gelmişti ilk denediğimiz ay olmadı ama ikinciyi kaçırmadık :asigim: ilk evlilik yıldönümümüzüde 3 kişi kutlamış olduk
bende senin gibi sabah giriyom akşam çıkıyom dün de doom günüm dü:$yağmur diş ağrısı hayıllısı dedim ..senin de sefkilinle barışmana sevindim zaten ben biliodum da kopmayacaanızı neyseeöptüm senii hayıllı işler olsun saa.
Ay ne guzel yaaa darisi bizim basimiza, insAllah bizler korunmayi
biraktiktan sonra ilk uc ay icinde hamile kaliriz. :asigimpuyorumnanaktan
![]()
kız yazık hamile.Kıyamam ona :kedi: ben açarım kapatmaya gerek yok en son çıkan ısıkları kapatsın yeter kaydirigubbakcemile3
Çarşamba oluyo yaw mafoldumben29u hangi gune gelıyo kızzz umarım persembedırr
bende senin gibi sabah giriyom akşam çıkıyom dün de doom günüm dü:$yağmur diş ağrısı hayıllısı dedim ..senin de sefkilinle barışmana sevindim zaten ben biliodum da kopmayacaanızı neyseeöptüm senii hayıllı işler olsun saa.