Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melonim niye bana pas vermiyon hiçççç bu arda buldum bendeniizn bağında buluşalım bize kıymalı yağlama yapsın yiyek hem onuda görmüş oluruz

Keske oyle olmasi mumkun olsa canim ama zannetmiyorum. :gitme:
Sen nezaman geliyordun ki buraya.

sana bişi diyimmi ben o yirmilikten cok cektim 26 yaşındaydım çıktı gıran hem çıkarken ağrıdı çıktıktan sonrada hemen çürüdü çekilemedi kanıtırrarak çekti doktor 15 günde çekildikten sonra ağrısı devam etti 2 güne bir giderdim doktora uyuşturucu ilaç koyardı yoksa ne mümükünn durabilmen dünyam karardıydı benimmm

bu arada camdankalp allah hayırla almayı nasip eder kucağına canımmm

Allah iyiligini versin emi kiz senin ben kizi teselli etmeye calisiyorum senin ettigine bak,
insan simdi mi soyler olsun bitsin sonra soylersin simdi soylemeye ne gerek var. :olmaz:

evet canım hamileyim 10+6 haftalık...darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
tam 1 yıl 2 günlük evliyim uzun bi süre d.kon.hapı kullandıktan sonra ocak ayında bıraktım hapı ve bi kaç ayda normal yollarla korunduk biliyosunuz hapın vücuttan atılması gerekiyo hamile kalmadan...ve artık zamanı gelmişti ilk denediğimiz ay olmadı ama ikinciyi kaçırmadık :asigim: ilk evlilik yıldönümümüzüde 3 kişi kutlamış olduk

ahh ne güsel bizimde bu pzartesi evlilik yıldönümüz am ama 2 kişi geçirics kısmtese gelecek sene 3 oluruz inşallah

Kizlar bu ara bende 100% soz vermeyim o gun kinamiz var
belli olmayabilir ama elimden geleni de yaparim. zemuszemus

Amoww akpak sen hala tost davasinda misin gel kiz sana bir tost yapayim. :kahve:

mafoldumbenevet hala tost var aklımda... TOSSSSSSTTTT TOSSSSSSTTTTT cokacimcoook

valla sensi yapıyım diyon da hani yok yaptığın günlerdir. laelaelaelaelae

Allah iyiligini versin emi kiz senin ben kizi teselli etmeye calisiyorum senin ettigine bak,
insan simdi mi soyler olsun bitsin sonra soylersin simdi soylemeye ne gerek var. :olmaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ya bende cekiyorum ama ayda bir adet dönemimde ağrıyo ne alakaysa :roflol:
Yani melonim bu ağrı öldürmez kuzum korkma sadece süründürür delikafadulden

Aboww 22 ünite kan arıyoruz :sinifsinif:
kız napcanız o kadar kanı? delikafadulden

de mi ama. çektiren var çektiremeyen var. zaten korkusundan yıllardır ağrısını çeken var :roflol:
kızlar çok gülüyom ben bu topikte ya canlarım benimŞeniz

bi öle bi böle derken istediğimi anladım dilom ya...rabbim inşallah nasip eder..

kıslar kıskanmayın amma şinci sensim bana gelcek...demi bacımmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ya bende cekiyorum ama ayda bir adet dönemimde ağrıyo ne alakaysa :roflol:
Yani melonim bu ağrı öldürmez kuzum korkma sadece süründürür delikafadulden

Vallaha benimki de oyle dikisli falan oldu da neler cektim de
iste kiza kibar fersiyonunu anlatiyorum korkmasin diye
bizim akilli gelmis yangina korukle gidiyor. Zaten o felaketi yasicak
bari bilincsiz olsun biraz da korkudan bayilmasin dimi.

Isin gercegi yapilirken hicbirsey hissetmiyorsun benim dislerim daha cikmamisti
baya da derindeydi ama cekilmesi gerekiyordu o yuzden etimi yardilar sonra
daha disimi cekemediler de dis biskisi ile parcaladilar o sekilde cektiler diger
tarafi da ayni oyle etimi bicakla kesip cektiler ama Allah icin hicccc birsey
hissetmiyorsun sadece uyusturucunun etkisi gecince o dis etlerini yarip dikis
yaptiklari yerin sancisi cok cok felaket birsey o yuzden uyusturucunun etkisi
gecmeden agri kesici ic bence.

Son düzenleme:
AKPAK kız bak yine buluştuk aynı topikde kader ağlarını ördü bize ayrılamıyoruz :))

kıslar kıskanmayın amma şinci sensim bana gelcek...demi bacımmmm

ay çok kıskandık :dilcikar:
kız bizsiz birşey yiyip içmeyin boğazınıza durabilir. hani bizden canınıza sinmez falan laelaelaelaelae
bizim yerimize de eğlenin arada kulağımızı çınlatın kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
çatlatmak için böle sarmaş dolaş resminizi falan da koymayın, sonra kötü olabilir :roflol:

Back