Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz haber versek ne yazar, bulusmaya gelecem dedin
biz bekledik bekledik bekledik ama gelmedin ki ee biz de kustuk. :umursamaz:
Hadi gonlumuzu al bakalim. :roflol:

Akpak bugun degil canim nezaman biterse artik,
ve ayrica hic te alingan degilsin canim nerden ciktiii hehe.
(saka yapiyorum hani benden ayri mi takiliyorsunuz falan diyorsun ya ondan) kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın herkeş iyimi..
yavv benım haberım olmadan yaz gelıp geçtımı yosamm..
malum sabah magazaya gırıyorum aksam cıkıyorummkaydirigubbakcemile3

Bu arada kayseri hatunlarimizin hamileligi 3 etti galiba. opuyorumnanaktan:nazar::asigim:
frambuaz, camdankalp38, akpak
hadi darisi rapunzell, nezihem ve butun diger isteyenlerin basina insAllah. :nazar:

bak bak bak bizim hatunlar toplanmışlar bana haber vermiyolar
naber kızlar ay burdan hiç haberim yoktu ne iyi olmuş...
AKPAK ta haber vermiyo hain :)))

:1ninca: sanki gizli örgüt kurduk ayrı takılıyoz.Gelene git mi dedik :umursamaz:
Eğer varya buraya selam verip geri kaçacaksan.Bu konuyu aboneliklerine eklemeyeceksen.Dişlerini döker gözlerini oyar saçlarını yolarım.kötükedihüso :mymeka: :oklava:

Abooww benden korkun ben kendimden tırstım bi an :roflol:
Hoşgeldin canem aramıza.Buluşma kaçağı Şeniz

He kiz sen yaz uykusuna yattin da haberin yok tabiki ama kis'a girdik bilem
hatta sweaterla oturuyorum evde. :roflol:

kıslar bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi sanırım gece üstümü örtmedim ondan başım dönüyo uykum var oralar nası acep annemle knuştum çok soğuk dedi erciyese kar yağıyor dedi bak yağmışş ohh oralarda olmak var yaaa ben memleketimi özledimmm yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrrrrrmafoldumben:sinifsinif:senağlama:delphin::delphin::delphin:

Bu arada kayseri hatunlarimizin hamileligi 3 etti galiba. opuyorumnanaktan:nazar::asigim:
hadi darisi rapunzell, nezihem ve butun diger isteyenlerin basina insAllah. :nazar:

nezihem kim la :1ninca:
tatlıcık ve sensinin de başına ama önce rapunzel
Sizden sonrada bana :1closedeyes:

he kız aynı kaderdeyiz.kaydirigubbakcemile3Ama bugünden sonra ısınacakmış kaydirigubbakcemile2
kıslar bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi sanırım gece üstümü örtmedim ondan başım dönüyo uykum var oralar nası acep annemle knuştum çok soğuk dedi erciyese kar yağıyor dedi bak yağmışş ohh oralarda olmak var yaaa ben memleketimi özledimmm yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrrrrrmafoldumben:sinifsinif:senağlama:delphin::delphin::delphin:

:sinifsinif: :teselli: :teselli: bende senin gibi uzaklara gelin gidecem :gitme: kaydirigubbakcemile4 senağlama

benide unutmaaa rapunzelide tanıyom benn erkek infetilitesi topiğinden o sölediydi bana bu topiğide

Kiz haber versek ne yazar, bulusmaya gelecem dedin
biz bekledik bekledik bekledik ama gelmedin ki ee biz de kustuk. :umursamaz:
Hadi gonlumuzu al bakalim. :roflol:

:1ninca: sanki gizli örgüt kurduk ayrı takılıyoz.Gelene git mi dedik :umursamaz:
Eğer varya buraya selam verip geri kaçacaksan.Bu konuyu aboneliklerine eklemeyeceksen.Dişlerini döker gözlerini oyar saçlarını yolarım.kötükedihüso :mymeka: :oklava:

anam tamam sustum :1shok: buldum artık kaçarmıyım gitmem hiç biyere merak etmeyin ben bebişe kaptırdım kendimi hiç biyerleri görmez oldum kaydirigubbakcemile3 DİLOOM korkutma kız hamileyim mafoldumben

heee anam barıştıkkta üstüne kaç kez küstükk bıle kaydirigubbakcemile3

Ben tahmin etmiştim zaten barısacağını kaydirigubbakcemile3
Ama dedin ya kesin bitti diye.CADIARZU
Neyse iyiyseniz Allah bozmasın.:Saruboceq:

anam tamam sustum :1shok: buldum artık kaçarmıyım gitmem hiç biyere merak etmeyin ben bebişe kaptırdım kendimi hiç biyerleri görmez oldum kaydirigubbakcemile3 DİLOOM korkutma kız hamileyim mafoldumben

Hadi hamilesin diye alttan alıyoom :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
o bebişe şükret yoksa bırakmazdım.:roflol: a.s.

günaydın canlarım

özledik tabide. sen bizi hiç özlemiyorsun galiba. önceden işe gitmeden ya da iş dönüşü bişeyler yazardın. ne yapıyorsun görüşmeyeli bakim? :))

ıyıyım bıtanem sen nasılsınn..
yavv bu aralar cok yogunum parfum işine girdim onlada ugrasıyorumm-tatlicadiarzu-

kızlar duayı bgn bitiremem tabii....sdc perşembe ve yarının cuma olmasından ötürü biarnönce bitisn diorum...

bak bak bak bizim hatunlar toplanmışlar bana haber vermiyolar
naber kızlar ay burdan hiç haberim yoktu ne iyi olmuş...
AKPAK ta haber vermiyo hain :)))
ben biliyorsundur diye düşündüm yoksa hiç haber vermez miyim tertip :roflol:
hoş geldin.. ben de zaten şubat anneleri ve burdan başka sayfaya girmiyorum. :dilcikar:

yapar ha aman dikkat et kendine :mymeka:laelaelaelaelae :roflol:

Back