Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam bi yavrusu ugruna affetim onu. zemuszemus
Camdankalp azicik takiliyorum canim sana ciddiye almiyorsun degil mi?
hımmm temem ozamana ayarlamaya calısırımmmm.. eger bu seferde gelemezsem şişerimm valla..
kaydirigubbakcemile3 sen gelme :tomato:klava: kötükedihüso :mymeka:
Anladın sen onu.
Yani sen gelmezsen biz sana gelirmiyiz bilmiyorum :1closedeyes: :roflol:
bende senin gibi sabah giriyom akşam çıkıyom dün de doom günüm dü:$yağmur diş ağrısı hayıllısı dedim ..senin de sefkilinle barışmana sevindim zaten ben biliodum da kopmayacaanızı neyseeöptüm senii hayıllı işler olsun saa.
sırnaşık şey gelırısnız gelırsınızzzz:jeyyar:
:1closedeyes: bilemiyorum düşünmemiz lazım.
Kızlarla oturup bi yuvarlak masa tplantısı yapıp çoğunluğa uyarız
BENDENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZ
Kız keşke sende gelsen :çok üzgünüm:
Bağa çıkartma yapıp seni dağa mı kaldırsam acaba CADIARZU:roflol:
:1closedeyes: bilemiyorum düşünmemiz lazım.
Kızlarla oturup bi yuvarlak masa tplantısı yapıp çoğunluğa uyarız
BENDENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZ
Kız keşke sende gelsen :çok üzgünüm:
Bağa çıkartma yapıp seni dağa mı kaldırsam acaba CADIARZU:roflol:
Yok de kiz yok de simdi bize guvenipte gelmez bak benden soylemesi.
Kiz daha birsuru zaman var sende persembe ve carsamba gunlerini birbirleri ile degistir.
Yok de kiz yok de simdi bize guvenipte gelmez bak benden soylemesi.
Kiz daha birsuru zaman var sende persembe ve carsamba gunlerini birbirleri ile degistir.
esraam yirmi beeşş oldum :) daha ne ki küçüğüm daha bendişçiye de gittim dilom melony im esraam bir karış boy kadında nazını cekemem lütfen kapama ağzını dedi
sinir oldum .yirmilik cıkıyo onun ağrısı diyoo laaa yirmi beş oldumm farkındamısın dedim .macezik yazdı allahım yaa . cenem nasıll ağrıyoo bilsenizz.korkuyom ameliyatla alınacak benmkii
dikiş mikiş atılıyomuşş
esraam yirmi beeşş oldum :) daha ne ki küçüğüm daha bendişçiye de gittim dilom melony im esraam bir karış boy kadında nazını cekemem lütfen kapama ağzını dedi
sinir oldum .yirmilik cıkıyo onun ağrısı diyoo laaa yirmi beş oldumm farkındamısın dedim .macezik yazdı allahım yaa . cenem nasıll ağrıyoo bilsenizz.korkuyom ameliyatla alınacak benmkii
dikiş mikiş atılıyomuşş
dikiş mikiş atılıyomuşş
melonim niye bana pas vermiyon hiçççç bu arda buldum bendeniizn bağında buluşalım bize kıymalı yağlama yapsın yiyek hem onuda görmüş oluruz