Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hadiiiiiiiiiiiiiiii..ya kızlar buluşma falanmı ayarlıosunuz ..geçmiş sayfalarda öle bişimi gördüm ben

AKPAK kız bak yine buluştuk aynı topikde kader ağlarını ördü bize ayrılamıyoruz :))

evet canım ya. Allah kolay doğumlar da nasip etsin de sonra da ddoğumumuzu anlatan bir topik buluruz sositososito inşallah sonra da bebeğimizi. aman dişi çıktıydı aman da konuştuydu aman gaz çıkarttıydı kaydirigubbakcemile3
Şeniz

Kizlar goruyorsunuz emir buyuk yerden ben hazirlaniyorum. kaydirigubbakcemile3

Cidden bulusma ayarlayabiliriz kizlar melony sen nezaman geliyorsan?

o 20si veya 25 gibi gelio.
Ben o hafta gündüz çalışıyorum mafoldumben
Hemde 25inde arkadaşımın düğünü var.
Zaten ailesiyle hasret gidersin.
kaydirigubbakcemile3
Sonra görüşürüz.
ama ben ağustosta yokum.Sevgilimle bali adalarına yelken açıyoruz :asigim:

evet canım ya. Allah kolay doğumlar da nasip etsin de sonra da ddoğumumuzu anlatan bir topik buluruz sositososito inşallah sonra da bebeğimizi. aman dişi çıktıydı aman da konuştuydu aman gaz çıkarttıydı kaydirigubbakcemile3
Şeniz

:roflol::roflol: ayy evet
Kızlaaar koşun bebişim diş çıkardı.Kızlaaar koşun ben hamişim.Kocişim oğluşum.felanım fişmekanım
Bi siz eksiktiniz :roflol: :roflol:
Aman dişleri çıkınca hedik kaynatırız.
O ne demeyin anlatamam görmeniz lazım.:roflol:

Kız pınarbaşında silahlı bıçaklı yaralanma olmuş ya :sinifsinif: biride tanıdıkmış fabrikadan bi adamın :gitme: İstanbuldan izine gelmiş bi polis de yaralanmış.:1ninca:

:gitme:

Hacılarlı varmı aranızda kaydirigubbakcemile3
aman neler olmuş öyle.. ben herşeye ağladığım için haberleri seyretmiyorum. malum gebelikte insan çok duygusal oluyor. ben ağlıyom ağlıyom sonra bebeğim susuz kalıyor. :mymeka:
ama şu hacılarlılar çooooooook komik kaydirigubbakcemile3

Kizlar goruyorsunuz emir buyuk yerden ben hazirlaniyorum. kaydirigubbakcemile3

Cidden bulusma ayarlayabiliriz kizlar melony sen nezaman geliyorsan?

hadi kız sen gidene kadar 3 olacak saat. ev sahibi sabırsızlıkla misafirini belkiyor.
buluşalım ya. geçen tanışma gibi olmuştu pek kaynatamamıştık utana çekile. hem camdankalp de gelir çok iyi olur hihoyyyt

Şeniz

aminn inş hayırlısı

melony im olurmuu sevdim seni benn ağzım yamuldu resmenn:( dilooooooo dövcemmm:(sensii benimde yan yan yatmışş

:roflol::roflol: ayy evet
Kızlaaar koşun bebişim diş çıkardı.Kızlaaar koşun ben hamişim.Kocişim oğluşum.felanım fişmekanım
Bi siz eksiktiniz :roflol: :roflol:
Aman dişleri çıkınca hedik kaynatırız.
O ne demeyin anlatamam görmeniz lazım.:roflol:

kız bilmem mi diş hediğini... aman Allah o günleri hepimize yaşatsın sen gülerek anlatmışsın ama benim gözlerim doldu. ağlayacam kendimi zor tutuyom ama mutluluk gözyaşları :utangac:

hadi kız sen gidene kadar 3 olacak saat. ev sahibi sabırsızlıkla misafirini belkiyor.
buluşalım ya. geçen tanışma gibi olmuştu pek kaynatamamıştık utana çekile. hem camdankalp de gelir çok iyi olur hihoyyyt

Barim cidden beklese ev sahibi de pasta borek yapsa dimi
ama yok is yerine gidiyorum canim.

Diloom o hafta gunduzcu isen ozaman ertesi hafta yani
27sinin haftasi bir bulusma yapalim olmaz mi?

ben olsam pasta börek yoksa gitmezdim :dilcikar:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

aman neler olmuş öyle.. ben herşeye ağladığım için haberleri seyretmiyorum. malum gebelikte insan çok duygusal oluyor. ben ağlıyom ağlıyom sonra bebeğim susuz kalıyor. :mymeka:
ama şu hacılarlılar çooooooook komik kaydirigubbakcemile3

Kız polis komadaymış.Köyün muhtarı vurmuş9 kişiyi.Bizim burda çalışanın eniştesiymiş.
Ayy polis diyince ben koptum zaten senağlama
utanacak ne var bee :mymeka: ben hemen kaynaştım hemde :dilcikar:

kız sensi hadeeee sen daha burda mısın delikafadulden :roflol:

vereliniortak olur 27si hatta süper olur.delikafadulden
kız bilmem mi diş hediğini... aman Allah o günleri hepimize yaşatsın sen gülerek anlatmışsın ama benim gözlerim doldu. ağlayacam kendimi zor tutuyom ama mutluluk gözyaşları :utangac:
:mymeka: herşeye ağlama naniknanik
Kiz onu ben bile bilirim, ben bildikten sonra da cumle alem bilir. kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
Kac gundur basimin etini yiyor kitabi nezaman getireceksin diye.
Napalim artik basa gelen dert cekilirmis. :roflol:

Kız görüyomusun benim yüzümden onca yolu cekecen.
TUh sabretse ben verirdim ama çalışıyorum senağlama

Kac gundur basimin etini yiyor kitabi nezaman getireceksin diye.
Napalim artik basa gelen dert cekilirmis. :roflol:

ya ben şu çok meşhur kitabın adını fena merak ettim. CADIARZU günlerdir kitap da kitap mirmirmirmir

Tatlıcık girerde sensiyi burda görürse ..................+18.......................:roflol:

Back