Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi sensiiiii..çeneyi bırakta gel gaariiiiiiiii
hadi sensiiiii..çeneyi bırakta gel gaariiiiiiiii
AKPAK kız bak yine buluştuk aynı topikde kader ağlarını ördü bize ayrılamıyoruz :))
Kizlar goruyorsunuz emir buyuk yerden ben hazirlaniyorum. kaydirigubbakcemile3
Cidden bulusma ayarlayabiliriz kizlar melony sen nezaman geliyorsan?
evet canım ya. Allah kolay doğumlar da nasip etsin de sonra da ddoğumumuzu anlatan bir topik buluruz sositososito inşallah sonra da bebeğimizi. aman dişi çıktıydı aman da konuştuydu aman gaz çıkarttıydı kaydirigubbakcemile3
Şeniz
aman neler olmuş öyle.. ben herşeye ağladığım için haberleri seyretmiyorum. malum gebelikte insan çok duygusal oluyor. ben ağlıyom ağlıyom sonra bebeğim susuz kalıyor. :mymeka:
Kizlar goruyorsunuz emir buyuk yerden ben hazirlaniyorum. kaydirigubbakcemile3
Cidden bulusma ayarlayabiliriz kizlar melony sen nezaman geliyorsan?
evet canım ya. Allah kolay doğumlar da nasip etsin de sonra da ddoğumumuzu anlatan bir topik buluruz sositososito inşallah sonra da bebeğimizi. aman dişi çıktıydı aman da konuştuydu aman gaz çıkarttıydı kaydirigubbakcemile3
Şeniz
:roflol::roflol: ayy evet
Kızlaaar koşun bebişim diş çıkardı.Kızlaaar koşun ben hamişim.Kocişim oğluşum.felanım fişmekanım
Bi siz eksiktiniz :roflol: :roflol:
Aman dişleri çıkınca hedik kaynatırız.
O ne demeyin anlatamam görmeniz lazım.:roflol:
hadi kız sen gidene kadar 3 olacak saat. ev sahibi sabırsızlıkla misafirini belkiyor.
buluşalım ya. geçen tanışma gibi olmuştu pek kaynatamamıştık utana çekile. hem camdankalp de gelir çok iyi olur hihoyyyt
Barim cidden beklese ev sahibi de pasta borek yapsa dimi
ama yok is yerine gidiyorum canim.
Diloom o hafta gunduzcu isen ozaman ertesi hafta yani
27sinin haftasi bir bulusma yapalim olmaz mi?
Aman dişleri çıkınca hedik kaynatırız.
O ne demeyin anlatamam görmeniz lazım.:roflol:
ben olsam pasta börek yoksa gitmezdim :dilcikar:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
aman neler olmuş öyle.. ben herşeye ağladığım için haberleri seyretmiyorum. malum gebelikte insan çok duygusal oluyor. ben ağlıyom ağlıyom sonra bebeğim susuz kalıyor. :mymeka:
ama şu hacılarlılar çooooooook komik kaydirigubbakcemile3
hadi kız sen gidene kadar 3 olacak saat. ev sahibi sabırsızlıkla misafirini belkiyor.
buluşalım ya. geçen tanışma gibi olmuştu pek kaynatamamıştık utana çekile. hem camdankalp de gelir çok iyi olur hihoyyyt
vereliniortak olur 27si hatta süper olur.delikafaduldenBarim cidden beklese ev sahibi de pasta borek yapsa dimi
ama yok is yerine gidiyorum canim.
Diloom o hafta gunduzcu isen ozaman ertesi hafta yani
27sinin haftasi bir bulusma yapalim olmaz mi?
:mymeka: herşeye ağlama naniknanikkız bilmem mi diş hediğini... aman Allah o günleri hepimize yaşatsın sen gülerek anlatmışsın ama benim gözlerim doldu. ağlayacam kendimi zor tutuyom ama mutluluk gözyaşları![]()
:roflol: :roflol:Kiz onu ben bile bilirim, ben bildikten sonra da cumle alem bilir. kaydirigubbakcemile3
Kac gundur basimin etini yiyor kitabi nezaman getireceksin diye.
Napalim artik basa gelen dert cekilirmis. :roflol:
Kac gundur basimin etini yiyor kitabi nezaman getireceksin diye.
Napalim artik basa gelen dert cekilirmis. :roflol: