amanınn. çabıuk çıkk konudan bakayım. çabukkkkk...Canım çekti oky
Pazartesi gidiyorum zaten sabredeyim bari sana da 150 gram göndereyim miamanınn. çabıuk çıkk konudan bakayım. çabukkkkk...
eyvahki eyvah..
hıh. 150 grammıPazartesi gidiyorum zaten sabredeyim bari sana da 150 gram göndereyim mi
Pastırma da sucukta kokmaz hatta biz çoğu kişiye iğrenç gelebilir ama çiğ yeriz. Pastırma değildir o tezgah altıdır kızAyy pastırma çok severim ama yiyemiyorum. Kokusu üç gün saçlarımdan bile çıkıyor. Rezalet...
Bir insan en fazla 150 gram pastırma yiyebilir enerji patlaması yaşarsın. Sen zaten benim kıza çeyrek altın takacaksınya aynı fiyata gelir 1,5 kiloyla ödeşelimhıh. 150 grammı
1buçuk kilo isterimmm
Pastırma da sucukta kokmaz hatta biz çoğu kişiye iğrenç gelebilir ama çiğ yeriz. Pastırma değildir o tezgah altıdır kız
Öyle demeyelim de israf haram diyelimkayseri insanı para konusunda çok akıllılarmıştam kayserilerin düşüneceği bir uygulama. tebrik ederim
tamamdır. ödeştik o zamanBir insan en fazla 150 gram pastırma yiyebilir enerji patlaması yaşarsın. Sen zaten benim kıza çeyrek altın takacaksınya aynı fiyata gelir 1,5 kiloyla ödeşelim
Tamam işte kokar onlar canım. Hele de sucuklar bildiğin tavuk eti.Nasıl kokmaz yauw?
Market pastırması yiyoruz biz, markette ne varsa o...
Nasıl kokmuyor. Harıl harıl hem de..Pastırma da sucukta kokmaz hatta biz çoğu kişiye iğrenç gelebilir ama çiğ yeriz. Pastırma değildir o tezgah altıdır kız
Onlarda katkı malzemesi vardır kesinlikle. Yoksa Kayseride otobüse bile binilmezdiNasıl kokmuyor. Harıl harıl hem de..
Çemen bile..
Yani yiyip insan içine çıkılmaz.
WC de idrarın kokar.
Pastırma salamuradır yani tuzda aylarca bekler çiğ et değildir tuzda pişmiştir. Hamileliğin ilk 3 ayı toxoplazma mikrobu için önemli olduğu için ilk 3 ayda sucuk önerilmez diğer aylarda düşük riski azaldığı için yenebilir.Hamilelikte önerilmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?