- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Ben de 2 dakikada O okypete ile pazarlık yaptım ayak üstü pastırma bile hediye ettim.Hani derler ya Kayserili şeytanı suya götürür susuz getirir. Onun şöyle bir hikayesi varmış.
Şeytanla Kayserili iddiaya girmişler. Kayserili demiş ki: ben seni suya götürür, susuz getiririm.
Şeytan: Ben şeytanım yapamazsın demiş.
Kayserili iddiaya girmeyi teklif etmiş.
Velhasıl yola çıkmışlar.
Kayserili demiş ki: iyi ama bizim iddia sonucunu nasıl ispatlayacağız, bir şahit lazım. Geri dönelim bir şahit alıp gelelim.
Şeytana mantıklı gelmiş ve geri dönmüşler.
Kayserili demiş ki: yaaa ben sana dememiş miydim ben seni suya götürür susuz getiririm diye.
bumudur budur işte..
Pastırma salamuradır yani tuzda aylarca bekler çiğ et değildir tuzda pişmiştir. Hamileliğin ilk 3 ayı toxoplazma mikrobu için önemli olduğu için ilk 3 ayda sucuk önerilmez diğer aylarda düşük riski azaldığı için yenebilir.
Daha borçlu çıkarmadığıma dua et senbumudur budur işte..
Tamam işte kokar onlar canım. Hele de sucuklar bildiğin tavuk eti.
Pastırmanın eti zaten kokmaz canım kokan çemenidir baharatı bayatsa koku yaparSucuğu yaptırıyoruz da pastırma yaptırmayı hiç düşünmedik. Dur bi sorayım ben.
Pastırmanın eti zaten kokmaz canım kokan çemenidir baharatı bayatsa koku yapar
Çemen bayatsa idrarın bile kokar canım sende sıkıntı yokÇemen kokuyor zaten. Ne alakaysa kafamdan çıkıyor kokusu. Benim bünye enteresan bence suç pastırmada değil.
çıkar ccanım ya. olsunDaha borçlu çıkarmadığıma dua et sen
çıkar ccanım ya. olsun
Bir insan en fazla 150 gram pastırma yiyebilir enerji patlaması yaşarsın. Sen zaten benim kıza çeyrek altın takacaksınya aynı fiyata gelir 1,5 kiloyla ödeşelim
En fazla 200 gram yiyebilirsin bence mune var mısın iddiaya? Sen gel şu arkadaşınızın yanına gidelim deneme yapalımİmitasyonu görünce gerdanlık gibi boynumuza takacağız sandım, pastırma ne de olsa altınla yarışıyor
Altın sevmemde takmamda, zenginliğimin göstergesi olarak pastırmadan gerdanlık seti mi yaptırsam acaba
150 gram mı? Sen bize 2 kilo yolla ve yeme potansiyelimizi test et
Bak şimdi aklıma düşürdünüz, eşimin Kayseri'li arkadaşına haber vereyim yollasın
He sadece kokuyor fakirim demiyonda demikokuyor diye bende hiç yemeyenlerden birde aşırı pahalı
ramazandan ramazana alıyorum genelde
Hamilesin canını çektirmemek için yazamıyorum ama valla hayalimde canlandırıyorum da 200 gram bana vız gelirEn fazla 200 gram yiyebilirsin bence mune var mısın iddiaya? Sen gel şu arkadaşınızın yanına gidelim deneme yapalım
öyle fakirliğin gözü kör olsun ,ona vereceğim parayı at etli hamburgerlere gömüyorumHe sadece kokuyor fakirim demiyonda demi
200 gramdan fazlasını yedikten sonra enerjini nerede harcarsın onu merak ettim ben daha çokHamilesin canını çektirmemek için yazamıyorum ama valla hayalimde canlandırıyorum da 200 gram bana vız gelirpastırma olurda yemez miyim, yerim ben, hepsini yerim
Arkadaşımız üretici değil, o ordan en iyi dedikleri yerden satın alıp yolluyor bize, valla kendi yeri olsa yollardım seni doya doya yerdin, bize de tadını anlatırdın
Burada satıyorlar ama oradakiler gibi değil, saman gibigayseriye gelip pastırna yimeden gitmek olmaz 3-5 kiloda uscuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?