• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili esnaftan imitasyon pastırma çözümü

Hani derler ya Kayserili şeytanı suya götürür susuz getirir. Onun şöyle bir hikayesi varmış.

Şeytanla Kayserili iddiaya girmişler. Kayserili demiş ki: ben seni suya götürür, susuz getiririm.

Şeytan: Ben şeytanım yapamazsın demiş.

Kayserili iddiaya girmeyi teklif etmiş.

Velhasıl yola çıkmışlar.

Kayserili demiş ki: iyi ama bizim iddia sonucunu nasıl ispatlayacağız, bir şahit lazım. Geri dönelim bir şahit alıp gelelim.

Şeytana mantıklı gelmiş ve geri dönmüşler.

Kayserili demiş ki: yaaa ben sana dememiş miydim ben seni suya götürür susuz getiririm diye.
Ben de 2 dakikada O okypete ile pazarlık yaptım ayak üstü pastırma bile hediye ettim.:KK70:

Çoğu alıp yiyemiyor asıp,asıp bakın

Kayseriye her gittiğimde hep aynı yerden sucuk ve pastırma alırım.Özel yaşamdan da sahibini tanıdığım bir işletmeden alırım.
Pastırma alacaksanız tütünlük ya da kuşgömü isteyin.
Sucukta da 1.kalite olanını isteyin.

Sucukçular uzun süre dayanması için içine gaz koyuyorlar ama ben kendi aldığım yere güvenirim.Çok üçkağıtçı esnaf da var.
Dikkatli olmak lazım.

İmitasyonu görünce gerdanlık gibi boynumuza takacağız sandım, pastırma ne de olsa altınla yarışıyor:KK70:

Altın sevmemde takmamda, zenginliğimin göstergesi olarak pastırmadan gerdanlık seti mi yaptırsam acaba:KK70:

Bir insan en fazla 150 gram pastırma yiyebilir enerji patlaması yaşarsın. Sen zaten benim kıza çeyrek altın takacaksınya aynı fiyata gelir 1,5 kiloyla ödeşelim :KK70:

150 gram mı? Sen bize 2 kilo yolla ve yeme potansiyelimizi test et:KK70::KK70:
Bak şimdi aklıma düşürdünüz, eşimin Kayseri'li arkadaşına haber vereyim yollasın:KK70:

İmitasyonu görünce gerdanlık gibi boynumuza takacağız sandım, pastırma ne de olsa altınla yarışıyor:KK70:

Altın sevmemde takmamda, zenginliğimin göstergesi olarak pastırmadan gerdanlık seti mi yaptırsam acaba:KK70:

150 gram mı? Sen bize 2 kilo yolla ve yeme potansiyelimizi test et:KK70::KK70:
Bak şimdi aklıma düşürdünüz, eşimin Kayseri'li arkadaşına haber vereyim yollasın:KK70:
En fazla 200 gram yiyebilirsin bence mune var mısın iddiaya? Sen gel şu arkadaşınızın yanına gidelim deneme yapalım:KK53:

En fazla 200 gram yiyebilirsin bence mune var mısın iddiaya? Sen gel şu arkadaşınızın yanına gidelim deneme yapalım:KK53:
Hamilesin canını çektirmemek için yazamıyorum ama valla hayalimde canlandırıyorum da 200 gram bana vız gelir :KK70: pastırma olurda yemez miyim, yerim ben, hepsini yerim:KK70::KK70:

Arkadaşımız üretici değil, o ordan en iyi dedikleri yerden satın alıp yolluyor bize, valla kendi yeri olsa yollardım seni doya doya yerdin, bize de tadını anlatırdın:KK70:
Burada satıyorlar ama oradakiler gibi değil, saman gibi:KK14: gayseriye gelip pastırna yimeden gitmek olmaz:KK70: 3-5 kiloda uscuk:KK70:

Hamileler girmesin bu topiğe:(
Pastırma kokusu zenginlik kokusu, pastırma kok yeter ki:KK70:

Yok ben en iyisi gerdanlık seti yaptırayım, sucuklardan da burma yaptırırım:KK70:

Hamilesin canını çektirmemek için yazamıyorum ama valla hayalimde canlandırıyorum da 200 gram bana vız gelir :KK70: pastırma olurda yemez miyim, yerim ben, hepsini yerim:KK70::KK70:

Arkadaşımız üretici değil, o ordan en iyi dedikleri yerden satın alıp yolluyor bize, valla kendi yeri olsa yollardım seni doya doya yerdin, bize de tadını anlatırdın:KK70:
Burada satıyorlar ama oradakiler gibi değil, saman gibi:KK14: gayseriye gelip pastırna yimeden gitmek olmaz:KK70: 3-5 kiloda uscuk:KK70:
200 gramdan fazlasını yedikten sonra enerjini nerede harcarsın onu merak ettim ben daha çok:KK53:
haberi görünce canım çekmişti ama okypete çeyrek altın takınca geçti:KK70:
Doğum için gidiyorum zaten pazartesi yerim artık sizin yerinizede çocuk dogunca pastırma koklatıcam hemen :KK70:

Back