- Konu Sahibi Wishanddesire
kızlar melikgazi Öztürk ameliyat olan varsa veya yakını bana durumu belirtebilir mi sorularım var acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melikgazi hocayı biliyor musunuz o nasılYok maalesef talep oluşturdum ama daha randevu alamadım. Özelde Mehmet Metin beyle görüştüm. 16bin lira istedikleri için düşünmüyorum. Öğrenciyim çok pahalı başka doktorla görüştünüz mü hiç?
İlk gittiğimde hemen ameliyat günü vermişti melikgazi hoca ama ben pek güvenemedim çünkü ne olumlu nede olumsuz bir yorum bulamadım bende sercan hocaya muane olmuştumMelikgazi hocayı biliyor musunuz o nasıl
Fakültedenmi aldiniz?İlk gittiğimde hemen ameliyat günü vermişti melikgazi hoca ama ben pek güvenemedim çünkü ne olumlu nede olumsuz bir yorum bulamadım bende sercan hocaya muane olmuştum
EvetFakültedenmi aldiniz?
Bende fakultededen randevu aldim ama direk 4 nolu polikinlige veriyorlar ordan sonrami hoca ile gorusuyoruz? Siz ozel muayne olarakmi aldiniz randevuyu
Evet ben özel muane aldım. Normal randevu ile gittiğinizde 4 numaralı odaya sıra veriyorlarBende fakultededen randevu aldim ama direk 4 nolu polikinlige veriyorlar ordan sonrami hoca ile gorusuyoruz? Siz ozel muayne olarakmi aldiniz randevuyu
Tamamdir tesekkurlerEvet ben özel muane aldım. Normal randevu ile gittiğinizde 4 numaralı odaya sıra veriyorlar
merhaba bende Sercan yücel hocadan yapdirmayi düşünüyorum , luten instagramda burunun resmini gonderisen mutlu olurum instagramim ayse_ateuamaliyat oldum çokta kolay geçti süreç öyle abartıldığpı gibi dayanılmaz ağrılarım olmadı yada kanama vs
görünüşünden ve nefes alma açısından memnunum
ben doğal olsun çok küçükte olmasın demiştim öylede oldu
merhaba bende Sercan yücel hocadan yapdirmayi düşünüyorum , luten instagramda burunun resmini gonderisen mutlu olurum instagramim ayse_ateuBen oldum ablam oldu erkek kardeşim oldu çok memnunuz ama Sercan hoca 2 yıl sonraya sıra veriyormuş artık uzman doktor olunca aynı zamanda operatör oluyor yoksa benim ameliyatımı yapamazdı kulaktan duyma şeylerele kafanı doldurma hastanede çok iyi sercan hocada işinde başarlı bi doktor.