• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de burun estetiği

kızlar melikgazi Öztürk ameliyat olan varsa veya yakını bana durumu belirtebilir mi sorularım var acil

Yok maalesef talep oluşturdum ama daha randevu alamadım. Özelde Mehmet Metin beyle görüştüm. 16bin lira istedikleri için düşünmüyorum. Öğrenciyim çok pahalı 🥹 başka doktorla görüştünüz mü hiç?
Melikgazi hocayı biliyor musunuz o nasıl

4 ay önce mehmet metine oldum arkadaşlar. burnumu kesti koydu. kısacık kaldı burnum. kolumella falan kalmadı. önermiyorum. şuan 1 yıl geçmesini bekliyorum ki revizyon olabileyim. Revizyon fiyatları uçmuş durumda iyi bir doktora olmak istesem nasıl olacağım onu da bilmiyorum. artı kaburgadan kıkırdak alınacak uzatabilmek için.

amaliyat oldum çokta kolay geçti süreç öyle abartıldığpı gibi dayanılmaz ağrılarım olmadı yada kanama vs
görünüşünden ve nefes alma açısından memnunum
ben doğal olsun çok küçükte olmasın demiştim öylede oldu
merhaba bende Sercan yücel hocadan yapdirmayi düşünüyorum , luten instagramda burunun resmini gonderisen mutlu olurum instagramim ayse_ateu

Ben oldum ablam oldu erkek kardeşim oldu çok memnunuz ama Sercan hoca 2 yıl sonraya sıra veriyormuş artık uzman doktor olunca aynı zamanda operatör oluyor yoksa benim ameliyatımı yapamazdı kulaktan duyma şeylerele kafanı doldurma hastanede çok iyi sercan hocada işinde başarlı bi doktor.
merhaba bende Sercan yücel hocadan yapdirmayi düşünüyorum , luten instagramda burunun resmini gonderisen mutlu olurum instagramim ayse_ateu

Back